Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Mstrdn Teşekkür ederim aradım gerçektende yeni bi sistem varmış eski raporları tekrar taratıp gönderiyolar ama şirket çalışanı olmak şartıyla Ankara yeni sistemi tam otutturamamis sadece şirket çalışa ni şimdilik bu sistemde yer alıyor dediler taratilan raporlar 1 ay içinde dönüş yapılıyor dediler benim evraklar taratildimi dedim bende şirket calisaniyim dedim çok yoğun dedi yarın bizzat gidip talep edeceğim tsk ederim

@ kefaret
İst vergi dairesine sordum temmuz ayları tek tük geliyor beklemekten başka çaremiz yok

Şansızlık kaderimde var.1991 yılında sgk lı oldum 25 yıl çalış emekli ol dedi sgk. 9 yıl sonra 1999 yılında yeni bir yasa cıktı yaş şartını koydu 12 yıl vurdu. 15 aya düştü askerlik kardak krizi cıktı egede 19 ay askerlik yaptım. Geçen sene 3/ 4 ayda gelen vergi indirimine başvurdum. 8/10 aya çıkardılar.aha sıra bize geldi derken yeni sistem dediler. Maliyeden de sonuç gelirde eksik evrak derlerse şaşırmıyorum kimseye bir şey demiyorum doğarken bağsız doğmuşuz ne careeeeee

13.01.2021 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
03.12.2020 Hastaneden rapor bekleniyor
01.12.2020 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
05.02.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
üstelik hastaneden eksik evrak onayı postayla gönderilsin demiş Ankara gel de bu işe gülme...bugünle tam 396 gün olmuş...

üst yazının yazılması ne kadar sürüyor ortamala? benim rapor onaylandı haberini aldık ama hiçbiryerden bakamıyorum. Büyükmükelleflerin sitesi kapatıldı :))) hayatımız beklemekle geçti

Teşekkürler mrtdemir.İnşallah bekleyen derviş muradına ermiş oluruz.🤗

Endereren

#Endereren Kader arkadaşım bende aynı durum dayım geçen hafta istanbul ile görüştüm daha gelmedi dediler kader bekleyeceğiz ankaraya varış 12.02.2020 dilek olay 1 sene bilmem kaç gün :mad:
Ankara ban 15 gün sonra İstanbul'da olur demişti.?

Mrtdemir

Teşekkürler mrtdemir.İnşallah bekleyen derviş muradına ermiş oluruz.🤗

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.

Yeni sistem ile ilgili sadece Anonim ve Ltd. Şirketleri çalışanların sonuçları mı erken geliyor (yaklaşık 30 gün). Şahıs şirketi çalışanlarını etkilemiyormuş yani hızlandırmıyor altı yedi ay sürer diyorlar. Bilgisi olanlar lütfen paylaşsın.

Herkese merhaba
Yeni sisteme göre 10 Ekim tarihinde giden evrağımı 4 Martta tekrar taratıp yolladım bildiğim kadarıyla rapor şu an kurulda onay bekliyor gerçi bağlı bulunduğum vergi dairesi tarih sırasına göre biz tekrar taratıp gönderiyoruz dedi fakat ben kanser tedavisi görenlere öncelik tanınıyor dedim ve evrağım aynı gün gönderildi ve sisteme düştü. Bu bilgiyi yazdım çünkü bekleyen arkadaşlara örnek olsun hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla kalın

benim evraklarım 22 ocakta maliye bakanlığına gönderildi diyor,tekrar mı taratılıp gönderilecek bilgisi olan var mı acaba??

Yanlış bilgi vermiyim ama. şubatda başlamış sistem 8 şubatda bunda oncekiler eski sisteme dahil oluyor .birde ssk sı olmayan(calışmayan) son sıralara atılıyormuş.ilk öce ssk lı olanlar işlem görüyor dendi bana

photo

https://www.facebook.com/photo?fbid=1407308052979798&set=a.417412235302723 12 şubatda gitmiş arkadaşın bugun sonuclanmıs

Bu adaletli 8 aydır bekliyorum ayıptır yazıktır günahtır yok yeni sistem,yok eski sistem hepsinin Allah belasını versin ölme özlereyim, alsınlar başına çalsınlar vergi indirimini,ama eğer bu dünyanın altı varsa hakkımı orda alaçam yoksa yok

Arkadaşlar slmlar.bu gün ist engelliler vergi dairesine tlf sordum.yeni sisteme sgkli halen çalışmakta olan arkadaşları ve yeni alınan raporlari atıyorlarmış sgk çıkışı olan arkadaşlari ise sisteme yeni bir yazılım yapıldıktan sonra ancak atılabileceğini söylüyorlar. Sabırlı olun ankarada mühendis arkadaşlar programlamaya çalışıyorlar diyor oradaki tlfona bakan arkadaş su anda sgk da çıkışı görülenler askıda program linki açılınca onlarida atacağız diyor. Sabırlı olmanızı tavsiye ediyor. Hepinize saygilar

Bekle bekle tek söz bu

Doğru bilgimi

mstrdn

Arkadaşınız hangi ilden göndermiş kesin doğru bilgimi ,yeni sistem e kaydettirme yapmak için ne yapmamız lazım

Enver Güngör çalışan iseniz vergi dairesine gidin daha net cevap alırsınız.istanbuldan gelende var izmirdende.eğer calışmıyorsanız bekliyeceksiniz

Enver Güngör

Çalışıyor iseniz birşey yapmanıza gerek yok sirasiyla tariyorlarmis. Çalışmıyorsanız, çalışmayanlarida sisteme tariyacak uygulamanın sisteme sokulmasını bekleyecekmişiz.artik ne zaman yapılıp guncellenecekse

Ölme eşeğim ölme yaz gelecek yonca ekip kurutup seni açlıktan kurtaracağım fıkrası gibi

Yeni sisteme tarama yapıldığını evisten görebilecekmişiz yani rapor bakanlığa goderildinin ikici fasli

Sekiz aydır eviste aynı yazıları görmekten cinnet geciriyorum

Arkadaşlar şimdi izmir vergi dairesinden çıktım 09 2020 Ankaraya giden raporumu tekrar tarattirdim 1 ay içinde sonuç geliyor yeni sistemde dediler eski bekleyen arkadaşlara tavsiyem tekrar bağlı bulunduğu vergi dairelerine gidip raporlarını tekrar taratmalaridir boşuna bekliyormuşuz .Ama tekrar taratma işlemini sadece çalışmaya devam eden yapabiliyorlarmış şimdilik sistem onu kabul ediyormuş
Sırada beklerken bir başka indirimden yararlanan arkadaşla sohbet ettim 01 2021 ayında giden raporunu almaya gelmiş inanmadım önce sonra gözümün önünde memurdan aldı evragini ve emeklilik dilekçesi vermeye gitti

Arkadaşlar ANKARAYLA görüştüm şimdi 7.aylar kurulda dedi 2 haftaya kadar istanbulda olur dedi bilginiz olsun yeni sistemi sordum yeni başvuru yapanlar için dedi yeni sistem bizi kapsamıyor

Sabah bende 9 Eylül 2020' de İzmir Vergi dairesine verdiğim evrak için aradım. en geç 2,3 ay içinde gelir dedi taratalım vs. hiç bir şey demedi. beklemeye devam.

İyice manyağa döndüm sakin ve soğukkanlı olmalıyım sonuçta ölüm yok ya ucunda beklemeliyim sakin teleş yok panik yok sakin
olduğu kadar olmadığı kader ne yapalım

17/06/2020 trihinde ankaraya ulaşan ve yüzde 71 süresiz giden raporum 02/02/2021 tarihi itibari ile 1(bir) yıl süreli onaylanmıstır. Kontrol muayensi 02/02/2022 tarihinden önce yazmaktadır.tebligat bugün itibari ile iş yerime ulaşmıştır.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Üst Alt