Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Acaba talimatla mı iş yapıyorlar diye düşünmeden edemiyorum. Malum ülke zor durumda kasada para yok :)

Elbette talimat ile iş yapıyorlar yoksa bir rapor 8-10 ay nasıl bekler güzel kardeşim göksel 🤔🤔🤔🤔🤔

Ankara çalışıyor benim kontrol muaneli raporun SGK gelmiş 2 saat onceogrendim

Hatta süreli giden raporum süresiz olarak onaylanmış SGK gelmis

Mıncırık haberlerini bekliyoruz. Biraz ısrarcı olursan net bilgi alırsın. Keşke bende gelebilseydim.

Garip4873
hayırlı uğurlu olsun inşallah

@49serkan
Elimden geleni yapacağım ne garip devletin verdiği raporu devlet kontrol ediyor kime güveneceğiz anlamadım

akif1969

Engelli vatandaşı madur edenler senin durdurulan maaşını öderlermi sence. Raporu geç aldıgın için iyileşti görünüyosun. Tekrar rapor alırsan süresiz olursa devam edecek maaşın ama o boşluk ödenmeyecek üzgünüm gercek bu.

Ltf yanlış bilgi vermeyin kesilen kontrol muaneli maaşlar kesildigi tarihten itibaren kaç ay sa hepsi ödenir hiç sıkıntı olmax

Ltf yanlış bilgi vermeyin kesilen kontrol muaneli maaşlar kesildigi tarihten itibaren kaç ay sa hepsi ödenir hiç sıkıntı olmax

Süreli engelli raporunun süresi dolduktan 3ay içinde bildirilmez yahut üzerinden 1yıl geçmiş ise durdurulan zamanın maaş geri ödenmez. Sgk bunu söylüyor istersen araştır

Ben 5 defa kontrol muanesine girdim araştırmaya gerek yok kontrol günü gelmeden 3 ay önce SGK gider sevk alırım heyete girerim heyet raporu SGK gönderir onlar maliyeye gönderir eğer rapor gecikirse maaş kesilir diyelimki 7 ay sonra rapor olumlu geldi geriye dönük birikmiş maaşım verilir

Garip4873

Seninki tmm akifin tarihine bak 1 yıl gecmiş.
kontrol muayene tarihi oluşturulanlardan, aylık bağlanmasına esas engellilik halinin devam ettiğine karar verilenlerin rapor tarihinin
Kontrol muayene tarihinden itibaren 3 ay içinde olması durumunda aylıkları kesildiği tarih,
Kontrol muayene tarihinden itibaren 3 ay geçtikten sonra olması durumunda ise aylıkları yeni rapor tarihini takip eden ay başı,
İtibarıyla başlatılır. Yani geç kalmış akif. Bunu diyorum. Geriye dönük ödeme alma hakkı kalmamış yeni rapor alınır.

Son düzenleme:
Ankara dedinde mıncırık aklıma geldi nerdesin mıncırııııııkkkk haberlerini bekliyoruz. Hadi saat 10.30 oldu. Uyuyomusun yoksa. Kalk hadi

Hayırlı günler Denizliden vergi indirimine başvurmuştum dün sorayım durum diye gittiğimde 7 yada 8 memur bilgisaray başında idi daha haber yok dediler.Benim söylemek istediğim sadece bir ilde vergi indirimi bölümünde 7 yada 8 kişi çalışıyor bu belgelerin toplandığı Ankarada da en az 50 memurun çalışması gerek bilmiyorum kaç memur çalışıyor ama ondan dolayı geçikiyor bu işlemler bence.

Hayırlı günler Denizliden vergi indirimine başvurmuştum dün sorayım durum diye gittiğimde 7 yada 8 memur bilgisaray başında idi daha haber yok dediler.Benim söylemek istediğim sadece bir ilde vergi indirimi bölümünde 7 yada 8 kişi çalışıyor bu belgelerin toplandığı Ankarada da en az 50 memurun çalışması gerek bilmiyorum kaç memur çalışıyor ama ondan dolayı geçikiyor bu işlemler bence.

Hakikaten durum böyleyse halimiz duman. Dediğin gibi fazla memur olması gerek. Cok birikmiş dosya varmış. Aydın 8aydır bekliyor. Ben 6ay.çok şansız bir gurubuz. Önceki yılları okudum burdakiler 2ayda sonuçlananlar var. Yazık oldu bize. Mıncırıktan haber bekliyoruz. İnşallah hayırlı haberler verecek

Serkan kardeşim selamlar bekliyoruz mıncırıktan hayırlı haberleri

Daha çok değil bir buçuk yıl önce benim arkadaşım emekli oldu iki ayda sonuçlanmıştı.

Alper tunçer kardeşim kısmetmi şansmı bilemedik vallahi sabrımızı sınıyorlar sanırım

Aynen cimere bende yazmıştım oradan herkeze aynı cevabı yazıyorlar bunun yokmu daha hızlı bir çözümü anlıyamadım.

alpertuncer

Var. Cözümü. Ülkenin en tepesindekinin önüne cıkıp ben engelliyim ama madurum deyip anlatacaksın. Merkez kurulundan 8ay oldu sonuçlar cıkmıyor diyeceksin ve akşam haberlerinde bunu haber yapacaklar ertesi hafta vergi indirimi olayı kalkacak direk sgk bakacak. Baglı oldugun sgk ya muracat edilecek sonucun 10günde belli olacak ta bu fedailiği hangimiz yapacagız.

Serkan kardeşim en tepedekide biliyor ama işine gelmiyordur sen ben emekli olursak Suriyeli nereden para bulacaklar

Üst Alt