Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rock Köşesi 3

bateristi hesap etmemiştim..

Yanlış mı hatırlıyorum!. Bring Me To Life parçası Ben Affleck'in oynadığı
Korkusuz - Daredevil filminin bir bölümünde çalmışmıydı?

Grafiker' Alıntı:
bateristi hesap etmemiştim :lol: :lol: :lol: :lol:

Yanlış mı hatırlıyorum!. Bring Me To Life parçası Ben Affleck'in oynadığı
Korkusuz - Daredevil filminin bir bölümünde çalmışmıydı?

Hafıza işte budur , Aynen abicim. Ben dün gece çok düşündüm hangi filmde duymuştum bu şarkıyı diye helal olsun abicim..

E, Black Sabbath'tan özel ihtimamla bahsetmezsek, sonumuz böyle olur işte :)

Bu üstadlar, genelde metal'i yaratanlar olarak bilinir; ama biraz daha az bilinen bir şey "metal"in grubun naçiz kişisi Tony İommi'nin sağ elinin parmaklarının ucunun kopmasıyla çıktığıdır! Hani, bence burada bunu bilmek ayrı güzel :) Iommi kopan parmak uçlarına gazoz kapağı gibi bir şeylerden "ek" yapıp öyle çalmaya başlıyor, ama bakıyor ki, E akordlu teller fazla gergin kalıyor o parmaklar için; o da akordu bir buçuk nota düşürüyor ---> ahan da Black Sabbath sound'u, metal soundu size.

(Iommi'nin yesil parmak uclarini da gorebilecegiz, ve yetmislerin sonu ve 80'de bircok grubun başına geldiği gibi cıvıtmadan önceki hallerini izleyebileceğiniz leziz konser videoları için yutub'da black sabbath paris 1970 diye arayın)

güzelmiş. ben de bir ara sürekli şuna takmıştım.
Rammstein- Amerika (çok iyi bir klibi de var YouTube - Rammstein-Amerika)

Rammstein demişken, onların "abi"lerini seviyorum asıl bir de.
Laibach - Geburt einer Nation
Laibach - Life is Life
Laibach - Tanz mit Laibach

vesaire.

Yutub'da var bir sürü

Eyvallah cekirdek;

Bu parça da süpper güzel, kasikler arasındadır, hepiniz hatırlayacaksınızdır;
Rammstein - Du Hast Live from Volkerball

Evet Rammstein'in tek sevdiğim parçası belkide kulağımızın aşinalığından bilemiyorum artık gerçi diğer önerebileceğiniz parçalarıda dinleyip sevip sevmeyeceğime öyle karar vermem daha doğru olabilir.

Varya Baba, Pink Floyd, Iron Maiden, Metallica ve ETC, Wall Albumu tavsiye edrim.

Ya Siteye Bu gun Uye oldum, Rockcu arkadaslarla Chatlesmet istiyorum Bu aralara turkce rocku takip edemiyorum, Ingilterede Album bulmak zor. Umarim yeni arkadaslarla tanisip sohbet ederim.

Led zeeppelin, stairvay to heaven parçasını şiddettle tavsiye ederim.Ve benim için özel bir gurup olan gun' roses dinlemenizi önerimi özellikle don't cry parçasını birde pek bilen olmaz ama türkiyenin en sağlam rock gurubudur derim mavi sakal ve en süper parçası iki yol dinleyin derim

Burda bu kadar çok rocker olduğunu bilmezdim çok şaşırdım ve çok sevindim :) progressive rock sevende bulabilmek mümkünmüdür diyede merak ederim şimdi :)

bu arada sağlam Floyd muhabbeti dönmüşken şunu paylaşmadan edemedim.Pink Floyd sevenler bunu izlemeden ölmemek lazım ..

Shadow Gallery - Floydian Memories ..

joe satriani ler , black sabbath lar , pink floyd lar ... ne güzel bi sayfaymış burası :) bu da benden gelsin !

Tool - Jambi - The Non-existent DVD (2013)

daha önce duymadığınız 2 parça açalım, metal-hard rock ve soft rock-pop arasındaki farkı nasıl anlarız

rock müziği ergenler dinler saçmalığını duyan olmuştur hem ergenleri hem rock müziği aşağılıyor kendince heheee yetişkinler pop müzik dinler yaşlılar da türk sanat müziği hııhııı

benim gibi death metal black metal ci yok galiba site de??

Üst Alt