Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rock Köşesi 3

rock müziği ergenler dinler saçmalığını duyan olmuştur hem ergenleri hem rock müziği aşağılıyor kendince heheee yetişkinler pop müzik dinler yaşlılar da türk sanat müziği hııhııı

valla ben 2011 temmuzda favori rock guruplarımdan judas priest'in istanbul kuruçeşme arena'da verdiği konsere gitmiştim, yaşı 50'nin altında ve hala kafasında saçı olan az sayıda izleyiciden biriydim :D çoğunluk 50-60 yaşlarındaydı, 20'lerindeki gençler ise bu yaşlıların çocukları (ve kimbilir belki de torunlarıydı)...

düşünün ki, Judas Priest'in solisti ve şarkılarının çoğunun yazarı Rob Halford o konseri verdiği gün 59 yaşındaydı!

rock müziğini ergenler dinler, diyenin ağzına kürekle vursunlar! :p

Güzelmiş buralar... ama rock'dan ziyade heavy metal olmuş. :)

sleeping beauty...doğrudur..ben de kadıköy akmar pasajı 99 da basıldığında oradaydım satanist cinayetinden sonra..kızı öldürmüşlerdi ya hatırlarmısın bilmem??...ben de 18 yaşımdan beri heavy rock death metal türevlerinin sıkı fanatiğiyimdir:)

Nerelere gittim geldim. Bu forumda böyle bir sayfa olmasını beklemiyordum... Çok da uzun zaman olmuş, hepsini en baştan okumak hem uyku kaçırdı, hem iyi geldi... Sadece solosunu sevdiğimden (birbirine benzer üretimleri çok) Gary Moore u da buraya bırakayım.

İlk metal dinlemeye Manower ve Metallica ile başlamıştım, hala da devam...

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman gençlere biraz da 70 lerin en baba rock eserlerini dinletelim... :)
Özellikle gitar solosuna dikkat... :)

O zaman herkesin uykusu kaçsın.... Önce megadeth sonra slayer açın (link paylaşmadım) [emoji23]

[emoji1590][emoji1591][emoji1591][emoji1591][emoji1591][emoji1591][emoji1591][emoji1590]

MuBi...heyyytttt beee der susarım hocam:))...bana metal i sevdiren 2 gruptur megadeth slayer....bu arada slayer geçenlerde son konserini vererek emekli oldu:(...genel anlam da üzdü ama son albümü baz alırsam da iyi oldu çünkü eskiyi çok aratmaya başlamışlardı babalar:)

Bu sayfa yüzünden uyumam sabah 4ü geçti. Nerelere, ne zamanlara, kimlere gittim... Ne arşivler açıldı.

Bunlar metalcileri kesmez ama unutulmayanlardan... :)

Biraz da yeni yetenekleri görelim.

Operatic Rock yaş aldıkça içine çekiyor, gerçi hep sevmişimdir zaten

OkanD....hocam ben 47 yaşıma girdim halen brutal death black metal de dinliyorum:))

deathless O tarz bende yok. Bana duygusuz geliyor. Ağır agresyonm dinlerim ama o tarz bana çok uzak.

Üst Alt