Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

OturanBoğa benim ise giris tarihim 1999 istenilen prim 4080 benimki 4300 yuzde 47 ile raporum onaylandi buna gore ne kadar emekli. Maasi alirim

Ahmetvolkan

Bu bilgilerle kimse maaşınızı hesaplayamaz.
İnternette emekli maaşı hesaplayan siteler var.
Onlardan yardım alabilirsiniz.

BuTcHeR ordan baktim 1090 yaziyi primim dolu fazlasida var bide demislerdiki engelli emeklilik normak emeklilik hic fark yok aynisini alirsin diye bu nasil oluyo

kusura bakmayın bugün üye oldum bu verileri nereye girip maaşınızı görebiliyorsunuz yardımcı olabilr misiniz?hesaplama tablosu gibi bir yer mi var ?teşekkürler

Arkadaşlar bağlanmış maaş bilgilerini paylaşıyor. Emekli-maasi.com a girerek tahmini hesap yapabilirsiniz söylenenlere göre nokta atışı yapıyormuş. Benim daha bağlanmadı sabırsızlıkla bekliyorum

Maalesef hizmet dökümü kopyala yapıştır yapıyorum istenilen sarı alana olmuyor üfff bir türlü beceremedim:(

ECEZEYNEP

Hata uyarı vb.. bir şey geliyor mu?
E-Devlet şifreniz size özel olduğu için çok müdahale edemeyiz :(

kopyalamaya isminizden başlayacaksınız en sona kadar kopyalayıp yapıştırın o yüzden eksik format diyor

ozgurmeric74

Merhaba,
emekli-masasi.com sitesinde sanırım e devlette ki yenilenme sebebiyle SGK hizmet sökümü yapıştırıldıktan sonra format yanlış hatası veriyor.maaş hesaplayamıyoruz.
1983 işe girişli
1992 sen 2010 yılına kadar 2635 gün Bağkuk
2012 sen bugüne kadar 1021 gün Sgk ödeyen Yakınım yüzde 50 engelli raporu ile ne kadar maaş aşır?

@ahura1mazda

öncelikle şunu belirteyim emekli maasi. sitesi sadece 4/a ssk lıları hesaplar. sizin bağkurda da primleriniz olduğundan hesaplamamıştır.

şuan başvursanız emekliliğiniz bağkurdan olacak bilginize.çünkü en son 2520 gün en fazla hangi koldan yattıysa emeklilik o statüden gerçekleşir. ssk 1021 gün ile olmaz. bağkur olacak. eğer bu primlerle bu şartlarda emeklilik düşünüyorsanız. elinizde rapor geçerli olmayacaktır. çünkü bağkur emekliliğinde bağkur sizi hastaneye sevk eder. oradan gelecek rapora göre emekli eder. birde bağkurdan emeklilikte vergi indirim şartı yoktur. yani vergi indirimi almanıza gerek yok.

selam herkeze

slm herkeze 24.12.2017 de emekli başvurumu yaptım gelen evraktan maaşımın ne kadar olduğunu çözemedim.yardımcı olursanız sevinirimi
ödeme günü 21 olarak gözüküyo ilk maaş ne kadar alıcam

Aylık Başlangıç Tarihi 01.02.2018
Aylık Tutarı 1,071.95
Birikmiş Aylık Tutarı 714.63TL
Ek Ödeme Tutarı 71.46

Son düzenleme:
@ozgurmeric74

Cevap için çöl tşkler.

Bu arada yakınım Bağkur'u kapattı ve 4 seneye yakındır SGK'lı olarak çalışan konumunda prim ödüyor.Buna rağmen. Bağkur primi daha fazla olduğu için Bağkur'dan mı hastane sevki aracılığı ile başvuru yapması lazım? Sgk sen başvuru yapamıyor mu? Bir de ortalama maaşı hakkında Bilgi verebilir misiniz?

Sgk emekli maaşı hesaplama

Sgk nın emekli maaşı hesaplama sitesi neden çalışmıyor bilgisi olan var mi bütün bilgileri giriyorum sıfır çıkıyor.

@ahura1mazda

emeklilikte son 2520 güne bakılır. 2520 gün hangi statüden ödendiyse emeklilik oradan gerçekleşir.

maaş hakkında bir yorum yapamayız.maaş hesaplanmasında birçok kriter ve formülasyon mevcuttur.

anca internet siteleri ve sgk hesaplaması yakın bir sonuç verir.

ozgurmeric74

Tamamdır tşkler.o zaman yakınım Bağkur’dan hasteneye engelli raporu için sevk istedikten sonra rapor almaya hak kazanırsa Bağkur’dan erken emekliliğe başvuracak değil mi? Prosedür bu şekilde?

ahura1mazda

ÖNCE BAĞKURA DİLEKÇE VERECEK BAĞKUR HASTANEYE SEVK EDECEK. ORADAN GELECEK RAPOR SONUCUNA GÖRE BAĞKUR KARAR VERECEK. VERGİ İNDİRİM ŞARTI YOK.

ozgurmeriç74..normal ssk 4a emekliliğindede vergi indirimi zorunluluğu varmı??

Son düzenleme:
Selamlar, %65 Ağır engelli raporum var daimi.

2004 yılından beri Ssk lı çalışan bir yıllık da bağkurum var askerlik yaptım son 4 yıldır sendikal hakları olan iyi bir yerde çalışıyorum emekli olduğum da ne kadar maaş alırım.

Birde SGK ile görüştüm net tarih istedim 30.01.2021 çalışırsam bu tarihe kadar emekli olabilirim dendi doğrumudur bu tarih? Teşekkürler.

Merhabalar arkadaşlar emekli olan arkadaşlar lütfen emeklilik bilgilerini= ne kadar ssk gün pirim ile ne kadar maaş alıyorsunuz forum bölümüne yazarlar ise emekli olacak arkadaşlar için çok faydalı olacaktır teşekkürler....

Netten hesapliyom 977 tl emekli maas diyo
Ali tezelde diyoki olmaz normAl emekli maasi gibi emekli olursun diyo sitedeki emekli maasi dogrumu dogruysa bunumla nasil gecincek insan 4080 gun yuzde 47 rapor 1999 giris bi cevap verebilirseniz sevinirim

Maas ne kadar olur

Slm arkadaslar ben vergi indiriminden emekli olacagim insallah kacpara maas baglanir acaba 2000 oncesi 310 gun
2000 2008 arasi 2000 gun
2008 2010 arasi 2340
Toplam 4650 gun maaslarim hep asgari ucret uzerinden yatti ilk isi giris tarihim 1998 yasim 39 bilgi verirseniz sevinirim .

muharrem1

emekli-maaşi.com sitesinden maaş hesaplaması yapabilirsiniz nokta atışı yapıyormuş site bi bakmanızı tavsiye ederim...

Emekli olan arkadaşlar ne kadar maaş alıyorum formuna pirim gün sayıları ve sgk başlangıc maaş bilgilerini yazarlar ise emekli olacak olan arkadaşlar için faydalı olacaktır teşekkür ediyorum...

Ne bilim bi abi hesaplarda 900 tl gozukuyodu diyo ama ssk 1640 tl baglamis nasil oluyo neye gore hesaplaniyo ankamiyom

emekli maaşı

EN SON ÇALISTIGI SEKTOR : Özel
AYLIK BASLANGIÇ TARIHI : 01.02.2018
GÖSTERGESI : 9475
DURUM KODU : HISSE ORANI : 1/1
EK ÖDEME TUTARI : 142.29
2000 ÖNCESI : 72.00
2000 ÖNCESI : 4311
2000-2008/10 ARASI : 57.00
2000-2008/10 ARASI : 390
2008/10 SONRASI : 43.96
2008/10 SONRASI : 3212
TOPLAM : 7913
Maaşım nedir bu bilgilere göre.
teşekkürler

Emekli maaşı ne kadar

ARKADAŞLAR MERHABA 1999 SSK GİRİŞİM, %44 ENGELLİ RAPORU, VE 5600 GÜNÜM VAR EMEKLİ MAAŞIM BAĞLANIRSA KAÇ PARA OLUR 18 YILDAN EMEKLİĞİ DOLDURDUM NE KADAR EMEKLİ MAAŞIM BAĞLANIR ? BU KONU HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ TŞK.

1999 öncesi 41 günüm var
2000-2008 2497 gün
2008 10 sonrası 3099 günüm var

Emekli aylığım vergi indirimden 1200 tl bağlandı. Düşük olduğu tahmin ediyorum itiraz edicem bu işden anlayan arkadaşlardan yardım almak istiyorum. İtiraz etsem maaşım yükselirmi yada sizce maaşım düşükmü veya nekadar almam gerekir.

Bu konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum..

Üst Alt