Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Erdogan Er
Amin teşekkür ederim fakat fazla birşey beklemiyorum öyle bir sistem yapmışlar ki bir taraf dolarken diğer taraf boşalıyor.

Ben emekli olacağım çünkü çalıştıkça maaş düşüyor , insanlar iş bulamazken net maaşı 3500 altına düşmesin deniyor .

Karma sistem maaş ile ve bundan sonra emekli olmadan benim için çalışmak anlamsız , emekli maaşı bağlanma mevzuatı bizi emekli olmaya mecbur bırakıyor elimde imkan varken bunu değerlendireceğim herkes için hayırlısı olsun SAĞLICAKLA kalın.

Karaca bey 72...çalıştıkça maaşımızın düşmesi bu mafya hükümete yarıyor çünkü....çalışmamız patronlara yarıyor maaşşımızın düşmeside hazineye yani hükümete yarıyor!!...o yüzden şöyle yada böyle ama malülen ama erken olarak emekli olmamız şart ve bende geçirmiş olduğum beyin kanaması vesilesiyle onun için uğraşıyorum...ve allah herkesin yolunu açık etsin bu konuda..

Selam,
Benim %41 engelli raporum var.8.500 gün prim ödemem var.1993 dan beri sigortalıyım.son 15 yıl tavana yakın prim yattı.Erken emekli olursam Tahmini ne maaş alırım.Cevap verebilecek arkadaş var mı?

2500 tl gibi bir maaş bağlanır diye düşünüyorum.

benim durumumda sizinkine yakın raporum 36 çıktı maaş 1060 lira çıkıyor gerçekten çok az

Toplam brüt maasinizin %50 emekli maasidir örn 6500 TL brüt olan 3250 emekli maaşı alır ek ödeme hariç .ek ödemede %4 dur emekli maasin
.

4A emekli Maaşı

16 Mart 2018 de baş vurdum.maaş bağlama tarihi-01/04/2018
Maaş alma günu-17
Ne kadar maaş alacağımı göremiyorum.

2000 Önce 3387 gün Oran 59.20
2008 kadar 1080 gün Oran 43
2008 sonrası 918 gün Oran 29.92

Gösterge -11075

Şimdiden teşekkürler,

Güncelleme ne zaman yapılır

2000 ve 2008 hesaplama sistemine dahil değil .emekli.emekli maaşı da varmı bilgisi olan

Malulen emeklilik başvurusunda bulundum heyet doktorlarindan yüksek derecede puan alacagimi dusunuyorum ama ben malulen emekli olmak istemiyorum vergi indiriminden istiyorum ne yapmam gerekli

@gokhan0028a

siz sgk ya gidip malülen emeklilik için dilekçe verip sevk mi aldınız
?eğer öyleyse iptal dilekçesi verin. 4/a çalışan iseniz kişisel başvuru veya vergi dairesi sevki alarak engelli raporu vermeye yetkili bir hastaneden %40 ve üzeri sağlık raporu alın.işyerinizden çalıştığınıza dair yazı ile vergi indirimine başvuru yapın. netice geldiğinde eğer prim ve yıl şartını tamamladıysanız önce sgk dan emekli olur yazısı alıp işyerinize verin. tazminatınızı alabilmeniz için sizi 14. maddeden çıkış yapsınlar. işyeri çıkışınızı alıp sgk ya müracaat edip tahsis formu doldurun.

Slm seçimden sonra emekli olmayı düşünüyorum 97 başladı 2000 ve 2008 sonrası güncellenmiş 77600 TL 2008 sonrası 700 bin TL 5807 günüm var ne kadar maaş bağlanır teşekkür ler

Eryigit Murat kimse size şu kadar maaş alırsınız net bir bilgi verilemez emeklimaaşı.com hesaplama yapa bilirsiniz.

Slm hayırlı akşamlar 17 Mayıs ta dilekcemi verdim hayırlısıyla bugün itibariyle e devlette ek ödeme göründü 43.65 nekadar maaş bağlanır yardımcı olursanız sevinirim

MAHMUT ŞENGÜL

01.06.2018 60.00
60.00
31.13
0.00
5
1237
3183
4425
9475
1/1
Özel
0
43.65 bu bilgiler ile net bir rakkam çıkarmı

Engelli Emeklilikte maaş hesaplaması nasıl oluyor

Selam arkadaşlar 2006 yılı sigortaya girişim var ve 3600 günü 2016 yılında doldurdum ve işten çıktım 15 yıl sigortalılık yılını doldurmama 3 yılım var yüzde 88 ortapedik engelli raporum var 2021 yılında emekli olacağım. fakat 3600 gün ile emekli olduğumda ne kadar emekli maaşı alabilirim bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirmesini rica ediyorum cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum saygılar...

2006 girişi ise primler de askeri ücretten yatiyorsa bugünkü şartlarda alacağın maaş 750tl ile maksimum 800 TL olacaktır

sgk siteside artık sanırım engelli maasını gösteriyor
maasım yükselmiş ordada
emekli-maası.com sitesiyle aynı seviyede

Benim 1999 sgk girisim var ama 16 yasindaydim surekli engelli raporumda var benden istenilen 4080 gun ama sgk bana diyor 16 yas kabul değil değil diyerek ileri tarihe atti simdi anlamadiğim şu sgk calisma suresine bakmiyormu yas ne alaka bilgili olan varsa yazarsa sevinirim.

SGK sitesi gúncellemesini yaptı emekli maaşı.com.henüz yapmadı.o neden le aynı seviyede.

Slm SSK gittim emekli olabilirim kağıdı almaya 16 gün oldu halen sonuçlanmadı neden acaba çok yavaş lar vergi dairesine yazışma yapacaklar ondan ona git bundan ona

Eskiden devlet ama şu an Özelleşen sektörde çalisiyorum fakat 4a olarak e devlette gozukuyorum . Ozelin 4a si ile memurun 4a si farklimin. Cunku memur 4a si benim sartlarimda 15 yilda emekli oluyor. Bilgisi olan yazarsa sevinirim .

Toplam 6400 günüm var. Emekli olursam ne kadar aylık bağlanır?

4a 1998 ilk baslangıc 59 gun
4b 1450 gun
4860 gun devam eden
toplam 6400 gun
malulen emekli olurisem ne maas alırım sizce???

Arkadaşlar bir kaç tüyo vereyim emekli maaş hesaplamasında

ornek 2000,2008hesaplama 80bin TL prim yatmış gününüz de 2400 diyelim
80*2400 zaman günlük kazanç çıkar
çıkan sonucu 30 ile çarpımından aylık kazanç çıkar
aylık kazancı ise abo ile çarpımından kısmi aylık çıkar ..
bu 3 dönemde yapın sonra 3 toplayın maaş net olarak bulunur.

ben bunu 150 TL verdim mali müşavir de sizde madur olmayin

Üst Alt