Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

sgk sitesi ve emekli-maaşı sitesi hesaplama yapmıyor arkadaşlar.
var mı hesaplama yapabilen?

Emekli olunan kurum SSK
İlk işe giriş 08/08/2002
2000 2008/10 gün sayısı 2193
2008/10 sonrası gün sayısı 3302
Toplam 5501
2000-2008/10 ABO 60
2008/10 sonrası ABO 34,45

% 88 vergi indirimim var primlerim sürekli asgari ücretten yattı ortalama ne kadar maaş bağlanır yardımcı olursanız sevinirim

sgk sitesinde bakım çalışması var.. dün çalışmıştı..buğün çalışmıyor...işin içinde onlarda çıkamıyor..
hesaplamalarda belirsizlik yani 3 dönem üzerinde ayrı ayrı hesaplamalar yüzünden emekli maaşını düşürüyor...gerçekten yazık maaş baglama oranlarını iyice düşürdüler...buna çare bulmazlarsa ileriki 10 yıl içinde emekli olacak ve asgari ücretle çalışan kişilerin maaşı kuşa dönüşecektir..buda adaletli bir uygulama değil......

Az önce baktım, bugün de çalışmıyor.... en azından şu an itibariyle :(

Merhaba ben emeklilik için dilekçeyi verdim ama nekadar maaş alırım kimse söylemiyor.2000 YILININ 3 AYI İSE GİRİŞİM 6400 GÜN ÖDENMİŞ PİRİM VE 410 BİN TL SGK MATRAHI VAR SON ALDIĞIM MAAŞ BURUT 6574 TL BANA NE MAAŞ BAĞLANIR BİLGİSİ OLAN VARMI TEŞEKKÜRLER

bu arada yüzde 40 vergi indirimi raporum var

1995 giriş 7600 gün ile ne kadar emekli aylığı bağlanır?

Herkese selamlar /53 ile vergi indirimim onaylandı. Sigorta girişim 1995 toplam 7600 günüm var primlerim şuan bürüt4600 tl maaş ile hâlâ çalışıyorum sgk da biriken toplam 360000 bin tl sizce şuan emekli olsam nakadar maaş alabilirim. Yeni emekli olan arkadaslar bilgi verirse tahmini bir rakam bulabiliriz zannedersem. Teşekkürler.

sgk sıtesınden hesaplıyabılrsınız burdan da net bı sonuc cıkıcagını dusunmuyorum ayrıca ımkanınız varken emeklı olun degısen bısey olmıyacak yıne calısabıleceksınız kanunlar lehınıze ıken beklemeyın engellı kanunları hep gecıcı yanı degısme durumu olan kanunlar o yuzden sıkıntı

Maaş ne kadar bağlanır

Yüzde 44 engelili raporumu ve vergi indirimini almış bulunmaktayım.95 yılı sgk girişim 4600 gün ve son28 ay tavandan yatırılan(4500)den pirimlerim var.Acaba üç aşağı beş yukarı maaş ne kadar ba
ğlanır acaba.teşekkür ederim herkeze şimdiden.

SGK sitesinden 1997_2002 arası bağkur ekleme yaptığım da sonuç
Abo:67/51/37 ile 1220 çıkıyor %4 ek ödemeyle ve 2. dönem abo:60 olunca 1300 TL üzeri maaş bağlanır😀.
ALLAH bereket versin bekleyip göreceğiz.
Excel de bağkur harici hesap 60/60/30
Ek ödeme dahil 1130 TL

Arkadaşlar bu hesaplama doğrumudur?

Ortalama yıllık kazanç yanlış değilmi? Yıllık kazancım şuan 48,000 tl
aylık brütüm 4,000

[FONT=Arial Narrow]Adı ve Soyadı[/FONT][FONT=Arial Narrow]MURAT DURSUN[/FONT][FONT=Arial Narrow]Doğum Tarihi[/FONT][FONT=Arial Narrow]19.06.1982 [/FONT]
[FONT=Arial Narrow]TC Kimlik No[/FONT][FONT=Arial Narrow]
[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Kamu/Özel Kodu[/FONT][FONT=Arial Narrow]Özel[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Sicil No[/FONT][FONT=Arial Narrow]
[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Bakmakla Yükümlü Olduğu Kişi?[/FONT][FONT=Arial Narrow]Hayır[/FONT]
[FONT=Arial Black]14.04.2018 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : [/FONT][FONT=Arial Black]756.33[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Gösterge[/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]Ortalama Yıllık Kazanç[/FONT][FONT=Arial Narrow]7,988.40[/FONT][FONT=Arial Narrow]Ortalama Aylık Kazanç[/FONT][FONT=Arial Narrow]2,130.30[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı[/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 2[/FONT][FONT=Arial Narrow]43.00[/FONT][FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 3[/FONT][FONT=Arial Narrow]33.46[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]Hizmet Kütüğü[/FONT][FONT=Arial Narrow]Diğer Günler[/FONT][FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000 Öncesi[/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000-2008/10 Arası[/FONT][FONT=Arial Narrow]1800[/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]1800[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2008/10 Sonrası[/FONT][FONT=Arial Narrow]3321[/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]3321[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT][FONT=Arial Narrow]5121[/FONT][FONT=Arial Narrow][/FONT][FONT=Arial Narrow]5121[/FONT]

Capacapa
Hiç kimse bu bilgiler ile hesap yapamaz sayfa başında linkler var oradan hesaplama yaptıra bilirsiniz, daha fazla bilgi için lütfen formu daki yazıları okuyunuz açıklayıcı bilgiler yazıyor.

Arkadaşlar buradaki hesapdada 1000 tl bile alamıyor gözüküyorum ne kadar doğru bu kanal herhangi bir bilgisinolan varmı

SİGORTALININ
Adı SoyadıMURAT D.T.C. Kimlik No.:
Doğum Tarihi :1982Tahsis Talep Tarihi :4 / 2018
Cinsiyeti :ErkekSektörü :Özel
İşe Giriş Tarihi :01.05.2003Toplam Gün Sayısı :5121
[FONT=Verdana]
EMEKLİLİK ŞARTLARINIZ
Yaş ŞartıYaşınızın Dolacağı Tarih
Hizmet Yılı ŞartıSürenizin Dolacağı Tarih
Prim Gün ŞartıKalan Prim Gününüz
[/FONT]

[FONT=Verdana]
EMEKLİ MAAŞINIZ
Emekli Maaşınız922,50Ek Ödeme36,90
Toplam959,40
[/FONT]

[FONT=Verdana]
[/FONT]

@mdursun
Maalesef 2000 öncesi priminin olmadığı ve 2008 Ekim ayına kadar priminin az daha çok 2008 den sonra kazancınız fazla oda abo:30 olduğu için düşük.
Sitedeki arkadaşlar emekli.maasi .com sayfasındaki nın daha doğru olduğunu söylüyor lar .

@ozgurmeric74
Özgür bey müsait olunca resime açıklama yaparmısın iz sanki bana yanlış hesap yapılıyor muş gibi geldi.
Saygılarımla

Yukarıdaki resimde de askerlik borçlanması sgk tarafından işlendikten sonra eski tam aylık aynı kısmı aylık ve güncelleşmiş Eka farklı

erken emeklilik'te maaş düşer mi?

1998 girişliyim 6500 gün ssk asgari ücretten primlerim ödendi %84 sürekli raporum maliyece birinci derece olarak onaylandı. ne kadar maaş alırım?

Emekli maaşım.com dan SGK ve bağkur ücretsiz hesaplama.
Arkadaşlar emekli maaşım .com dan sadece SGK prim hesaplama yapıyor eğer bağkurunuz da varsa yapacağınız işlem şu şekilde olacak tır.

İlk önce 4a hizmet dökümü den prim gün sayısı na kadar olan kısmı kopyalama yapıp yapiştirin daha sonra SGK tüm hizmet kısmında ki günlerinizi kopyalama yapıp yapıştırın .Burada önemli olan prim günüzü SGK ve bağkur toplamını yazmanız.

Örnek 4000 gün SGK + 2000 gün Bağkur var prim günü nü 6000 yapın ve hesaplama tuşuna basın sistem hesaplama yapıyor.

Bağkur u hesaba katmadan

Bağkurlu hesaplama

Selam,
Benim %41 engelli raporum var.8.500 gün prim ödemem var.1993 dan beri sigortalıyım.son 15 yıl tavana yakın prim yattı.Erken emekli olursam Tahmini ne maaş alırım.Cevap verebilecek arkadaş var mı?

İnterneti hesaplamaları emekli olacaklara kabullendirmek isteniyor siz yinede emekli olurken avukat dan destek alın maaş çok fark edecek

Arkadaşlar 5510 kanun 2008 sonraki primler %30 belki bilmeyen vardır .belki aramızda mali müşavir avukat arkadaşlar vardır benim 2000 ...2008 (77000)tl2008 sonrası 690000 TL site bana 1923 TL çıkardı mali müşavir 2975 TL çıkardı ne demek istediğim burda ben kanun değişene kadar emekli olmayacam saygılar

Eryigit Murat Emeklimaasi.com Bu Doküman Bilgilerine Göre 1235 Tl'mi Çıkardı.Oha Bu Neya Sizin Dönemleriniz Hep Altın Nasıl Olur....

Doğum Tarihi : 1979
İşe Giriş Tarihi : 01.10.1996
Toplam Gün Sayısı : 5777
Özür %40
Gösterge 9475 (12 / 1)
Tam Aylık 1.952,59
Kısmı Aylık 1.155,94
EMEKLİ MAAŞINIZ
Emekli Maaşınız 1.913,86
Ek Ödeme 76,55
Toplam* 1.990,42

Tam Aylık 1.952,59
Kısmı Aylık 1.155,94
EMEKLİ MAAŞINIZ
Emekli Maaşınız 1.913,86
Ek Ödeme 76,55
Toplam* 1.990,42

Sosyal Güvenlik Danışmanlığı

Selam arkadaşlar 2000 öncesi sgk 464 gün asgari ücret 2000 ile 2008 arası 2520 gün esnaf bağkuru 2008 sonrası 1080 gün esnaf bağkuru 2012 gün sonrası 1860 gün sgk asgari ücretten gösteriliyor toplam gün sayısı 5890 ne kadar maaş bağlanır emekli olunursa yardımcı olursanız sevinirim 3. Derecede engelli 49 ben hesapliyamadim takriben ne baglanir

1 Ekim 2008 önce olsaydı alacağınız maaş 1850 TL olacaktiniz şimdi ise 750 TL bilemedin 800 TL

Ssk 15/09/1994 işe giriş ve toplam gün 5636,halen çalışıyorum

bağkur 10/09/1996 işe giriş ve toplam 1872 gün ve iş terk,

41 rapor ile emeklilik için bana sadece ssk ile emekliliğini iste dendi, bağkur'u hiç karıştırma maaşını düşürür dediler, doğrumu ?

@ecz.tek.arif.

Merhaba,

Bağ-Kur'u karıştırıp karıştırmamak sizin elinizde değil ki... Siz emeklilik için başvuru yaptığınızda sistem otomatik olarak hizmet birleştirmesi yapıyor.

Ben henüz emekli olmadım ama emekliliğimi hak ettikten sonra SGK'ya başvurup bununla ilgili belge talep ettim. Benim de sizin gibi arada Bağkurlu olduğum bir dönem vardı, tam 944 gün. SGK başvurumda her iki hizmet birleştirildi ve o şekilde hesaplandı. Ve istediğim belgeyi aldım. Hatta şu anda E_Devlette sigorta dökümümü aldığımda bütün yıllar 4a sigortalıymış gibi gözüküyor artık. Fakat ayrı bir sekmede hala Bağkur'a ait yıl-ay-gün, Bağkur sicil nosunu filan görebiliyorum. Yani hizmetler birleşmiş oldu sizin anlayacağınız.

Gelelim "Bağkur'u hiç karıştırma, maaşını düşürür" savına. Bunda haklılık payı olabilir. Benim sadece Bağkur'da 944 günüm olduğu halde, hizmet birleştirmeden önce, Bağkurlu ve Bağkursuz potansiyel emekli aylığımı hesaplattığımda, Bağkurlu olan hesaplama yaklaşık 50 - 60 TL eksik çıkıyordu. Sigortlı olduğum gün sayısına olumlu etkisi varken, emekli aylığına olumsuz bir etki yaptığını gördüm. Fakat bu herkesi bağlar mı bilemiyorum, belki bilgi ve deneyimi daha fazla bir arkadaş cevap verebilir.

Yalnız tekrar edeyim, hizmet birleştirilmesi emeklilik zamanında otomatik olarak sistem üzerinde yapılmakta, sizin "ben Bağkur'u saydırmyorum" gibi bir seçeneğiniz yok maalesef.

Esen kalın,

Erdoğan

Son düzenleme:
Erdoğan Er
Evet Erdoğan bey bağkur u yok saymak bizim elimizde değil lakin ödeme yapılan yıllar 2008 Ekim ayı öncesi ise nasıl fark ettiğini yükarda paşlaşdığım resimler ile gösterdim.

Karaca bey 72

Allah Allah, şimdi okudum mesajınızı, ne kadar da düşük hesaplamış maaşınızı o site. Bir yanlışlık var bu işte....

SGK sitesi 1223 lira emekli maaşım.com 1235 lira ek ödeme hariç hesaplıyor.
Yanlız 2 dönem SGK 51 ile , emekli maaşı m.com 60 ile aradaki 10 lira fark da ondan sanırsam

Allah izin verirse ne kadar maaş bağlandığı nı emekli maaşı bağlanınca göreceğiz 😀.
Çok bilinmeyen li denklem gibi kimse işin içinden çıkamıyor.

Asgari ücretin en az 3 katı kadar odersen düşmez yani 5300 altında ise düşer her ay 2.5 ile3 lira düşer

Karaca bey 72

İnşallah yüz güldürür bir maaş bağlanır. Yaşlarımız aynı, ben hala ısrarla çalışmaya devam ediyorum. Gerçek anlamda emeklilik şimdilik mümkün değil bu maaşlarla benim için....

Allah güç kuvvet ve rızık verdikçe devam çalışmaya :)

Üst Alt