arkadaşlar 2015 ağustosunda guillain barre sendromu denen tuhaf bir rahatsızlık geçirdim ve boynumdan aşağısı felç kaldı...bu rhatsızlıklık istatististiklere göre 100.000 1 görülüyor....geçici bir tür nörolojik felç ve sekel bırakabiliyor da.....kendi bağışıklık sisteminiz kafayı yiyip kendi sinir sisteminizi tahrip etmeye başlıyor,,,,beyin ve omurilk etkilenmiyor,sadece çevresel sinirler ve sinir kökleri,,,,vucudumun üst yarısı normale döndü.....gövde,bel,kalça,kollar,eller vs.....şuan yürüyebiliyorum ama bunun için 6 ay geçmesi gerekti...bacaklarım hala çok güçsüz...güçlendiriyorum tabi ama zaman alıcak eskiye yaklaşmak...8 ay oldu o günden bugüne....8 ay hayatımın en kötü günleriydi hiç kuşkusuz......tanrım,,,yürüyememek....istediğim gibi en azındn alışık olduğum yürüme tarzında yürüyememek!!!! bacakların titremesi,,,dizlerin titremesi,,,çok şükür bunlar geride kaldı ama halen yeni duruma alışamadım....zaman geçtikçe daha iyi olacak bacaklarım ama şuan topuklu ayakkabı giyememek beni delirtiyor....düz pabuçlara hiç alışık değilim,hayatımda hiç giymedim fakat mecburen spor ayakkabı giyiyorum 8aydır....motor hareketlerin hemen hemen hepsi döndü fakat şuan nispeten engelli olmak fikrine halen alışamadım....kısacası dostlar özel ve sosyal hayatım da bundan nasibini aldı ve her ne akdar iyileşiyor olsam da şuan hiç mutlu değilim,,,,sizle paylaşmak istedim hislerimi
seker kiz
şeker kız engelin nedir blmiyorum ama ben şuan istediğim gibi dansedemiyorum
bu da beni çok üzüyor....tamam bir iki ay öncesine göre daha iyi dansediyorum ama hala istediğim figürleri yapmakta zorlanıyorum....yukarda uzun uzun yazdım 2015 ağustosunda guillain barre sendrom geçirdim diye,,,,o nedenle şuan ince dans figürleri benim için hayal,,,seni çok iyi anlıyorum!!