Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
sorun değil, baben dostum.
takıl kafana göre.
Uzatmamayı söylerken bile kişiselleştirmeye devam ediyorsun bakıyorum..Daha fazla uzatmanın anlamı yok, En güzelini İsmayil söylemiş;
Baben,Uzatmamayı söylerken bile kişiselleştirmeye devam ediyorsun bakıyorum..
Sana ne kardeşim Baben'in ne yaptığından, İsmayil'in Baben'e ne söylediğinden.. Sana ne, kime ne? Ayıp yaaa
[FONT=Verdana].. İyi de o işareti, amblemi, rumuzu niye ve kimler için takıyoruz ki. Engelli işareti bulunan arabamızla, avrupayı turlamak için mi? O işaretler sizin "organizmalar" dediğiniz, ama benim kültüründen dem vurduğum bireyler için takılıyor.[/FONT]
[FONT=Verdana] Değil işte!..[/FONT]
[FONT=Verdana]Konuyu daha iyi bilen arkadaşlar yukarılarda anlattılar, engelli araçlarındaki ÖTV muafiyetini damgalamak, trafik polisinin denetim işini kolaylaştırmak, aracı başkasının kullanmasını engellemek ve benzeri nedenlerle takılıyor o damga! O damgayı plakalara vurmadan önce; bazı uyanık insanlar, sakatlarla anlaşarak onların üzerinden, Avrupa'dan ÖTVsini vermeden araba getirtiyorlardı ve ticaretini yapıyorlardı. Bir nevi "istismar" yani.. İşte bunu engellemek için de bizim devletin bazı aklıevvelleri böyle bir yöntem buldular (ya da daha önce bulmuş benzeri bir ülkeden kopyaladılar).[/FONT]
[FONT=Verdana]O magandalara ise, "bu arabada sakat var, git onu 'taciz et', nasıl olsa sakat, sana karşı koyamaz" demekten başka bir işe yaramaz o damga! [/FONT]