Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hakkında merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim

silk doktora gidince söylede vardır bi caresi bende ayak titretme kolları sallayamama vs olduda tik hiç olmadı

tamam,Ya ben şizofrenimiyim sence ?çok korkuyorum ben bu durumumdan

silk korkma ya her şey allahtan rahat ol kendini korkutma tedavine düzenli git ilacı kullan olacaksanda şizofren olamazsın

yakın akrabalarında varmı araştır varsa genetik olma ihtimali yüksek ama bende senin gibiyim 2 cocugum var aklımda sürekli onlarda benim gibi olurmu var allah bu acıların bana 100 katını versin yeterki cocuklarım şizofren olmasın sokaklarda perişan yaşamaya bile razıyım

Ben sallama olayını bilmezdim baya bi salladı halisilasyon lar baktım sonra sallamayı ögrendim halisilasyonlar öyle yapınca gidiyor

Halisilasyon lafla konuşmayın şakın yoksa şuur kapanıyor

Son düzenleme:
sevkat100

abi dedigin iyi oldu ben halisinasyon ve seslerle konuştum şimdiye kadar hiç cevap vermediler gercekten şuur kapanıyomu denedinmi

ya şizofreni öyle basite alınacak bir hastalık değildir, korkmayın bence siz de daha başka bir şeyler olabilir ama daha yüzeysel

yani doktora gidin durumunuzu anlatın onlar anlıyorlar zaten

geçmiş olsun, güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bana doktor dedi halisilasyonlar konuşmayın şuur gider hafıza çöker diye bize trsm dede eğitim veriyorlar da ondan

Bilinç kapanıyor hafıza çöküyor elektrik iyi geliyor ağır durumlarda ama hastanede yapılırsa evde şakın denemeyin

Şizofreni kişiden kişiye değişiyor öyle korkmayın doktor karar verir şizofreninin şidetine ama kişiden kişiye değişiyor agırlıgızten halisilasyonların agırlıgı 7 gram ağır feriştahı gelse halisilasyon 7 gramdan ağır olmaz ruh ta 15 gram ağırlığında öyle kilolarca şey değil bu olaylar ondan korkmayın sallayın dedim kafaya takmayın inşallah şifa bulursunuz

Azerbaycan doktorları inceliyor konuyu ruh ve halisilasyon olayını magnetik bi kuvvet ama kesin tedavi bulamıyorlar şizofreniye organiği var organik olmayanı var

İslam gereği ruhun varlığına inanıyorum inanç olarak insan. E canlılarda ruh olduğuna inanıyorum ama x Işın'ı yani dalga boyu ççok kısa sadece siyah camda görünüyor o yüzden aynada halisilasyon görebilirsiniz x Işın'ı boyutunda ama frekansının kaçhz olduğunu bilmiyorum Azerbaycan açıklamadı

Siz hiç şizofrenide ruh bölünmesi duydunuzmu anlatmak istediğim bu aslında ruh bölünmesi

Eger bi gün frekans bio enerji çözülür ise şizofreni çaresi bulunabilir ama tıp ilerlemesi Laz'ım bu konuda beynin sırları yüzde 5 biliniyor daha şizofreni çözülemedi henüz çünkü nöron matematiği çok karmaşık. Nöron. Ve reseptörler

Bir atheist asla ruhun varlığına inanmaz ama bilinmeyen bi durum Azerbaycan araştırıyor üniversitelerinde oralarda bu olaylar çok önemşizofreni şu dur budur demek matematiğe beyin organiz masına ters kalıtsal olur sonradan olur bilinmez genetik se gende belli de sonradan olursa bu önceden tespit edilemiyor 1--2-3 son 3 . Krize girerseniz herşey kötü oluyor

Kardeş ilaç tedavisi görüyormuşum kendi kendine şizofreni geçmez kronikse

Skolyoz23

Şizofreni zor gerçekten,inşallah o yolda ilerlemiyorumdur.Panik atağım var halihazırda,birde bipolar bozukluktan şüpheleniyorum kendimden,bütün belirtileri uyuyor bana.Ya doktorumla fazla da konuşamıyoruz,Devlet hastanesine gidiyorum

sonuçta fazla vakit ayıramıyor bana.Ne şekil konuyu açacam doktora ?,bende bipolar bozukluk belirtileri var mı desem,şikeyetlerimi mi anlatsam,bu konularda tecrübesizim yardımcı olurmusun?her ne isem tedavimi erkenden görmek istiyorum çocuklarım var benim,onlara bile tahammülüm kalmadı benim,halbuki yaşama sebebim onlar.

korkmayın 700 bin şizofreni hastası var türkiyede sizde olursanız 70--1 inci olursunuz;););)

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
ciddi misin 700 bin mi harbiden

silk
benim de devlet doktoru özel değil valla, git deki benim hastalığım tam olarak nedir ? şizofreni mi vs mi adını tam bilmek istiyorum demen yeterli, gereken açıklamayı yapacaktır

Sizofreni bir beyin hastaligidir. Tedavi edilmesi imkansizdir. Ilaclar sadece sikayetleri tam gecirmesede sikayetleri hafifletir. O yuzden birakalim tartismayi rabbimden sifa isteyelim. Ilaclari birakmayin. Duzenli ve zamaninda kullanin. Siz sifa isteyin rabbimmsifa verir.

Ben sizofreniyim benim ailemdede sizofreni hastasi var. Bu is bizde heralde genetik. Birde halamda var. Toplam 3 aile ferdimizde ayni tani var. Tedavi oluyoz bakalim ins cocuguma genetik gecmez. Allah vermesun yavrum boyle seyler yasamasin. Amin

inşallah deskop silk doktora gidince bütün belirtilerini ama hepsini amlat kagıda yaz orda oku şunu şöylesem bana inanmazmı diye düşünme dogru tanı konsunki dogru ilac kullanılsın derdini anlatmayan hastaları ilac yazmadan gönderiyorlar

bütünüye farkındayım acil olarak bu videoyu paylaşma sebebini bekliyorum

Bu video hastalıkla dalga geçiyor
Ben hastanede yattım
Hiç böyle birşey olmadı
Bu adamlarda hiç hastaya benzemiyor
Ruh sağlığı bölümünde yatmamış bile bunlar.
10 yıl önce yattım
Hastane odasında 3 kişi vardı
Rahat temiz dur
Tenis bile oynuyordum
Hobi salonu vardı
İnandırıcı gelmedi bunlar

bu adamım yutubede bi sürü vidosu var boyna sıkıyor yok elektrik veriliyomuş ta bilmem ne veriliyo doğru cok agır bi hastaya verildi yemin ederim düzeldi millet şok oldu annemde gidip cocugun iyileştiğini görünce gidip doktora yalvardı benim oglumada elektirik verin diye ama uygun görülmedi yok hasta bakıcılar dövüyomuşta doktorlar iğne yapıyomuşta sen saldırınca nabacaklar hemşerim varmı

başka çaresi böyle şeylere kimse inanmasın elbette bazı aksaklıklar olabilir normaldir ama türkiye genelinde böyle bi şey yok kimse korkmasın gitsin hastaneye yatsın yok böyle şeyler uydurma adamlarda manyak zaten

hastanede oyun oynamak için bile bir sürü imkan vardı herşey serbestti valla ama ben iğnelerden uyuyodum sürekli ama karışan eden yoktu, hatta saolsun hemşir çocuk gece yarısı dolanıyordum gel kola vs içelim dedi sohbet bile ettik

yalnız her şey serbest derken telefon vs yasaktı günde bir saat veriyorlardı ama orada hobi odalarında istediğiniz kadar takılabilirsiniz
dediğim gibi ben iğne ilaç yüzünden genelde uyuyordum :)))

bütünüye farkındayım acil olarak bu videoyu paylaşma sebebini bekliyorum
türkiyedeki akıl hastanerinden kimse memnun degil siz nasıl memnun oluyorsunuz siz nerelerde yattınız bi yazın hele

sizin gerçegi degerlendirme yetiniz iyice bozulmuş bunlar oluyor akıl hastanelerinde

Hastanelerin durumlarını anlatan başarılı raporlar bulunmaktadır. Bunun bir örneği de RUSİHAK tarafından yayımlanmıştır. İlginizi çekebilir: https://www.rusihak.org/yayinlar

Özellikle 2013 raporuna göz atmanızı önerebilirim.

ankara dışkapıda yattım @BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM ben iyilimiz icin yaptıklarına inanıyorumda tabi haklısınız gece krize giriyoduk ne hemşireyi ne doktoru yataktan kaldıramıyoduk kalkıp cok sinirlenirse dayıyo 2 yada 3 ativan geberip yatsın bizi rahatsız etmesin diye kontrolsüz ilac veriyolar baglamalarını ekt yi haklı buluyom abi baglamasalar alıp başımı gidecektim

zaten 2 kez hastaneden kactım ya bi şey degil kacınca yardımda istemiyon kimseden mal gibi alıp başını gidiyon başına ne gelecegi belirsiz beni tek kacırmasında baglanmaya dayaga razıyım bu benim fikrim yani

ya arkadaşlar belkide cogumuz saglıklı düşünemiyoz bu konuda forumdaki saglıklı bi kişi yazdıgım soruyu cevaplarsa sevinirim

herhangi biri yalnız hic bir psikiyatri rahatsızlıgı olmayan biri yazsın örnegin hastaneden kactık dışarıda şuursuz geziyoz tecavüze yeltendiler diyelim dışarıda kurtulma ihtimali cok yoksa hastanede kurtulma ihtimalimi cok bi mantıklı düşünün

allahınızı severseniz okuyan saglıklı insan varsa lütfen görüş bildirsin yani iyice manyadıysanız en kötü hastane ortamı bile bi nimettir

@destkop şuan bizim yaşadığımız durumu özetlemişsin... Bıçaklama falan yok ama hep bir tedirginlik söz konusu ailede.

Butunuyle farkindayim ankara hacettepe de bolum 44 psikiyatride yattim. Hic dayak yemedim. Hic hor davranmadilar. Hic kufur etmediler. Hemde sizifreni ataklarim varken yattim. Hacettepeyi gormenizi gitmenizi tavsiye ederim. Cok agir hastalar gelmektedir. Servis 24 saat kitli disari cikamazsun. Telefin yasak.
Bolumde tenis oyunlari var. Spor salinlari var.
Hobi oyunlari var
Mutfak var hatta mutfakta hasta bayan ablalar para toplardik kek pogoca yaparlardi. Kotu hastane degil yani

bende dışkapı hastanesinde cogu zaman evimden güzel yemekler yedim

hacettepeden nasıl randevu alacağız, dün akşam tekrar aynı hastaneye yatırıldı belli ki hastanenin de ordaki dr larında bir faydası olmuyor. Oradan çıkar çıkmaz daha iyi bir hastaneye götürmek istiyoruz. Hacattepeden nasıl randevu alınır kardeşim?

0312 305 18 78
Eriskin psikiyatri
Randevu alacaksin
Egerki hoca istersen bu ucretlidir sana doktor tavsiyesi yapayim
Prof doktir basaran demir
Cok iyi ve yardumci oluyor
Teshisu koyuyor seni yinlrndiriyor
Ucrrtsiz muayene istersen randevu alip sekretere soruyirsun
Bir doktir daha onerecegim
Ankara egitim arastirma hssyanedi uzman diktor
Ahmet cemal bal
Ilk hacettepe ikinci ankara hastanesi ama ankara hastanesinde yatakli servis yok boluya gonderiyir

Ben kardesinizin gitmedigi hastane yok
Gata
Etimesgut asker hastanesi
Etimwsgut devlet hastanesi
Ankara hastanesi
Ve hacettepe
Doktor cok onemli
Surekli bir doktora gidin
Gatadan curuk rapiru aldim
Sonra bir daha heyete girdim ankara asker hastanesinden curuk raporu aldim
Sinra ankara hastanesinden 45 ozurku raporu aldim
Arkadaslar bu emeklilikte askerlikten aldigim raporlar bir isime yariyirmu
Kontril muayenesi olursa doktorlara gosterecegizmi.

yattıgın hastaneler normal hastaneler senin bide tam ruh saglıgında yatta bide orasını gör bakayım bolu bakırköy elazıg adana samsun manisa

Üst Alt