@
silk
ben şizofreni hastası olduğumu bilmiyordum 17-18 yaş aralığında bir gece yarısı evimde otururken (çarşamba gecesi saat gece 2/3 gibi) banyo dan bir ses geldi, (buraya gel diye)
ailem evde oturma odasında tv izliyor (annem nihat hatipoğlunu izliyordu)
banyoya gittim baktım kimse yok hatta banyoya girerken bile hiç unutmuyorum besmele çekip girmiştim, banyoya baktım kimse yok çıkayım dedim, demek yanlış duymuşum dedim
banyodan bir çıktım ki, ben evde değilim başka bir yerdeyim, yerin on kat dibinde zindan gibi bir yerdeyim, her yer zifiri karanlık ve ilirledikçe sağda solda meşaleler yanıyor ve ben geçtikten sonra ki meşaleler sönüyor
sonra orada biri benim önüme geçti (Simsiyahtı) ve artık yalnız değilsin dedi deli gibi korkmuştum
on yıl boyunca o varlıkları gördüm ama asla şizofreni olduğumu bilmiyordum yani son 1,5 senedir biliyorum
@
*DORLİ*
kimsenin olmadığı bir odada kulaklığı takın ve rukye ayetini dinleyin, eğer size musallat olan varlıklar varsa, bağırıyorsunuz sıçrıyorsunuz ve tuhaf bir şeyler oluyor
ben ayda bir dinliyorum ama eğer anlattıklarım oluyorsa sakın evde yalnız iken dinlemeyin muhakkak evde birileri olsun ama siz kendi odanızda dinleyebilirsiniz
@
trky
ilk sene kimse bana inanmadı arkadaşım ailem olur böyle şeyler normaldir dedi ama ben aynaların karşısında konuşmaya başladım ve sabah ezanı okunana kadar (ailem yattıktan sonra ve sabah ezanına kadar) bazen aynanın karşısına gelmek istemiyorum dediğim de, odama geliyorlardı ve ben direk bağırıyordum ailem hemen yan odada yatar dı, ailem en sonunda hocaya götürdü hoca dedi denk gelmiştir nuska yazdı gönderdi ama o kadar basit sanmışti ki hoca, hiç bir işe yaramadı
şizofren olduğumu 1,5 yıldır tedavi gördüğüm hastanedeki doktorlar söyledi, ben ilk başlarda ilk 3 ay özellikle bunların cin olduğunu belirtiyordum ama onlar cin olmadığını söylüyorlar
kafanda belirlediğin bir karakter diyorlar
ama ben tamam şizofren olabilirim doktor dilinde kabul ediyorum dedim hocaya