Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hastaları, hastalıklarını kabul edebilir mi? Deneyimler..?

yok uyuşturucu kullanmadım ama günde 2 paket sigara içiyorum sadece sigara içerken huzur buluyorum o kadar
Kapalı bi alana alıyorlar insanları basıyorlar da basıyolar ilacı dimi birbirini döven dövene .(

yani ilaçların en dandiği mi benim kullandığım

Akrabalar bu nasıl adamı mı diyor onları da sil o zaman tek takıl .

Sigarayı bende çok içiyorum ben bide meb te hizmetli olarak çalışıyorum geçen kafam attı istanbula gittim müdürden habersiz tutanak tutacaktida zor ikna ettik adamı

Akraba ,arkadaş, eş, dost:p hepsini salla sil gitsin hakkında konuşacak seni eleştirecek hiç kimse kalmasın dostum dost diye bir şey yoktur. .

Tek başıma evdekilere haber vermeden🙂babam sabah ariyo oğlum nerdesin baba istanbuldayim

güzel gezmişşindir ya o zaman.)

ben siliyorum fakat evime gelip odama nasılsın diyorlar sokuldum artık

yesss aynen
bn tek başıma hiç şehir dışına çıkmadım kaydolurum ya

Yok kardeş ne gezmesi tinercilere para yedirdik önümü kesip para istediler

Hayır ilaçların dandipi değil kardeş öyle düşünme o ilaçlar bize uyarıcı veriyor öyle düşün en büyük katkısı uyku yapması Bnde gözlemlediğim kullanmadığım mg dozajı 4 mg bnm düzenli kullanman ve ilk kullandığında vucüda etki yapabilir şisme terleme panik arak tansiyon eper bunları yaşıyorsan doktoruna söyle ha ilk kullanmada belki olur ama ikinciyi aldığında mutlaka yanında biri olsun ki acil müdahale gerekebilir geçmiş olsun..

Bende insanları sevmiyorum ama tek sorun bende değil onu da gayet iyi biliyorum insanlar melek masum değil ve yaşadığımız yer de cennet değil ne yazıkki...

sürekli mutsuz ve yalnız kalmak istiyorum neden?

ben insanlardan uzak kalmayı istiyorum. 10 dk mutlu oluyorum. 2 - 3 saat mutsuz olup ölmeyi istiyorum neden olabilir?
ruh halim sürekli değişiyor. Bi an çok sakinken bir an da duvarları yumrukladığım oluyor. Bugun hiç enerjik değilim ancak dün çok enerjiktim neden böyle bıktım yaa

Şu aralar çoğumuz böyle şeyler hissediyor olabilir. Size önerim sizi yoracak ama planlı bir şekilde evde bile olsa düzenli spor yapın + iyi bir hobi edinin, mesela Youtube'dan italyanca öğrenmek gibi.

istemiyorum öyle şeyleri.. ölmek istiyorum bıktım

ya ne sevgilisi hiç sevgilim olmadı istemiyorum asla evlilik istemiyorum....
SERAFİM

insanlar güvenilmez

Akrabalarını,eşini,dostunu silme bence;sistemin zaten amacı seni yalnızlaştırmak,o amaca hizmet etme.Yalnızca insanlardan beklentilerini küçük tut çünkü,her an hayal kırıklığına uğrayabilirsin.Senin birincil hedefin çalışıyor musun bilmiyorum ama ekonomik özgürlüğünü eline almak olsun mesela ben kendime o şekilde hedef koydum.İşte o vakit insanlarla vakit geçirmekten daha çok keyif alırsın.Naçar insan için sosyalleşmek zulüm gibi gelir.Çünkü;bu birlikteliğe ne madden ne de manen bir şey katamazsın ağlamak,hayıflanmak dışında bu da bir süre sonra karşı taraf için itici gelir ve senden uzaklaşmaya başlarlar.Sen ise insanların ne kadar bencil,vurdum duymaz olduklarından yakınmaya
başlarsın.Tamam kötü insanlar yok mu hayatta var ama herkesin güvenilmez,zararlı olduğunu düşünmek bir hastalık semptomudur ya da bu işin raconunu bilmiyorsundur.Kendini odana kapatma sana nasılsın diye sorduklarında zorla da olsa cevap ver.Başka türlü iyileşmen düşük ihtimal sana tavsiyem budur.

Şu vaziyette duygusal bir ilişkiyi yürütmen zor görünüyor önce arkadaşlarınla çıkmayı dene.Kendini çok fazla dinliyorsun kendinle daha az başbaşa kalmaya çalış.

ben insanlardan uzak kalmayı istiyorum. 10 dk mutlu oluyorum. 2 - 3 saat mutsuz olup ölmeyi istiyorum neden olabilir?
ruh halim sürekli değişiyor. Bi an çok sakinken bir an da duvarları yumrukladığım oluyor. Bugun hiç enerjik değilim ancak dün çok enerjiktim neden böyle bıktım yaa

Bilinçaltında bir tartışma olay kaydı varsa, tetikleyicilere bağlı olarak ruh durumu değişebilir.
Bilinçaltı, olayın kazananının rolüne geçmek ister. Başarırsa iyi hisseder, başaramazsa, bilinçaltı kişiye, "Beni kimse sevmez, ben hiç bir işe yaramam vb. GENELLEME içeren düşünceler verir. Kazanan genelde şiddet ortaya koyan olduğundan, bilinçaltının, hayatta kalmak adına insanı sinirlendirmesi olağan bir durumdur.

Bu durum değişikliklerine neyin neden olduğunu anlamak zor ama, ilk denenecek şey, dış sesleri iyice azaltacak kulaklık takarak, tetikleyicilerin "Sesler" olup olmadığını anlamaya çalışmaktır.

Bu konuda bilgi sahibi olmak, iyileşmeye bile neden olabilir. Bunun için "İnsan Aklının Sınırları" adlı kitap okunmalı, ilgili yerler not edilmelidir.

Bilinçaltındaki olaylar kendi kendine uygulama ile silinemez ama, içeriğindeki duygu yükleri "Eft Duygusal Arınma Teknikleri" ile kolaylıkla silinebilir, o zaman iyileşme sağlanır, kitabını alıp uygulamanızı tavsiye ederim, çok kolay ve kısa süren bir tekniktir.

Öncelikle söyleyeceklerim sadece tavsiye. Gerçekten bir çıkış yolu arıyorsan mutlaka ama mutlaka BİR DOKTORLA GÖRÜŞ.
Tasvir ettiğin durum hızlı döngülü Bipolar gibi. Ama gibi. Bunun teşhisini ben koyamam. Sana tavsiyem en kısa sürede iyi bir psikiyatrist ile görüş. Derdini anlıyorum çünkü ben de bipolarım. Lanet bir hastalık. Yıllardır tedavi görüyorum. İyileşir miyim? Bilmiyorum. Ama tedavinin kesinlikle çok faydası var.

Hiç sevgilim olmadı diyorsun ve olmasını istemiyorum diyerek kendini kandırıyorsun çünkü;kendini yetersiz görüyorsun.İçinde bir yerlerde isyan bayrağını çekmişsin haberin yok,kendimden biliyorum.30 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı.Hep bir yanım buruk,eksik kaldı.

Bunun rahatsızlık ilgisi yok ki insanlar seçimlerini kendisi belirler.. Evt hastalık dönemlerinde bunalıma girip bunları öteleyebilriz ama sağlıklı olupta evlenmeyen insanlarda var eper kendini psikolojik olarak kötü hissediyorsan ve hayat arkadaşınla birlikte yol almak istemiyorsan zaten o hayat sanada ona da haram olur
bipolarikipolmaz kesinlikle doğru söylüyorsunuz şuan zaten önemli olan sağlığınız öncelik o olsun gerisi gelir zaten ve yine söylüyorum iyi bir hobi edinin size iyi gelen kendinizi mutlu hissettirecek olan..

tapasya Seçimlerini her zaman hayata geçiremeyebilirsin.Evlenmeyen insanların çok azı seçimlerinden ötürü evlenmemiştir.Çoğu nasip-kısmet.Ben sağlıklı bir insanın yalnız kalmak istediğini düşünmüyorum.Ya canı yanmıştır,ya kalbi kırıktır onu korkutan bir iç çatışma yatıyordur altında. Bu

Belkide ama inanın evlenmeyen insanlarda var çok nasip kısmet olabilir ama çoğu insanda sağlıklu olduğundada evlenmiyr çevremde çok var inanın seçimlerimiz den biz sorumluyuz inanın kalbi kırık olsada olmasada sonuçta çok bekar arkadaşım var bu bnce bir seçim.. Sırf başkalarını mutlu etmek için evlenmek çok saçma sonuçta herzaman o toprağa tek gircez nasıl birisi sizi en ufak bir yanlışınız da tek yargılıyor mesela toplum evlilik konusunda da aynı yargı bence..

Yay burçları özgürlüklerine düşkün olurlar ama özgürlükten anladığımız şey ne?Bana bu özgürlük masalı çok içi boş geliyor.Özgürlüğümüz zaten yasalarla sabit.Sorumluluktan kaçmak da diyebiliriz ya da sosyal medyanın çıtayı yükseltmesi,beklentileri büyütmek,çevresinde olumsuz örneklerin olması gibi gibi genişletilebilir.

Üst Alt