ben insanlardan uzak kalmayı istiyorum. 10 dk mutlu oluyorum. 2 - 3 saat mutsuz olup ölmeyi istiyorum neden olabilir?
ruh halim sürekli değişiyor. Bi an çok sakinken bir an da duvarları yumrukladığım oluyor. Bugun hiç enerjik değilim ancak dün çok enerjiktim neden böyle bıktım yaa
Bilinçaltında bir tartışma olay kaydı varsa, tetikleyicilere bağlı olarak ruh durumu değişebilir.
Bilinçaltı, olayın kazananının rolüne geçmek ister. Başarırsa iyi hisseder, başaramazsa, bilinçaltı kişiye, "Beni kimse sevmez, ben hiç bir işe yaramam vb. GENELLEME içeren düşünceler verir. Kazanan genelde şiddet ortaya koyan olduğundan, bilinçaltının, hayatta kalmak adına insanı sinirlendirmesi olağan bir durumdur.
Bu durum değişikliklerine neyin neden olduğunu anlamak zor ama, ilk denenecek şey, dış sesleri iyice azaltacak kulaklık takarak, tetikleyicilerin "Sesler" olup olmadığını anlamaya çalışmaktır.
Bu konuda bilgi sahibi olmak, iyileşmeye bile neden olabilir. Bunun için "İnsan Aklının Sınırları" adlı kitap okunmalı, ilgili yerler not edilmelidir.
Bilinçaltındaki olaylar kendi kendine uygulama ile silinemez ama, içeriğindeki duygu yükleri "Eft Duygusal Arınma Teknikleri" ile kolaylıkla silinebilir, o zaman iyileşme sağlanır, kitabını alıp uygulamanızı tavsiye ederim, çok kolay ve kısa süren bir tekniktir.