Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

İlaçların güzel ilaçlar tedavini yarıda keseyim deme benim gibi hayatının hatasını yaparsın aman diyim.

Egos 45 :) Allah sana acil şifalar versin en kısa sürede iyileşmen dileğiyle umarım istediğin sonuçu alabilirsin.

saol la adil. ilaçlara devam ya bu rapor oranını ilaçları nekadar kullandığına göremi veriyolar yoksa hastalığının boyutuna göremi anlamadım yer orası ben 2007den beridir kullanıorum ama 2008 2009 kullandıysam 2010 da kullanmadım bu 2014 yılına bakacak olursak hastaneden cıktımdan beri kullanıom yani 4 aydır kabaca bakarsak toplam 7 yıldır kullanıom inanırmı heyet acaba epikrizdede yazıo desem 2007 den beri kullanıorum diye

Hastalık geçmişine bakarlar ki bu da her türlü devletçe anlaşılır,kuvvetle muhtemeldir ki yüzde 45 verecekler sana demedi deme. ;)

hastalık gecmişi derken epikrize yani tesekkürler bilgi verdiğin için

Kesinlikle epikrize bakarlar neden diyeceksin senin bütün kullandığın ilaçlar ve tüm bilgilerin hastanede yatıp yatmadığın her şeyin orada yazılıdır ve doktorlar emin ol bunu dikkate alırlar senin bir şey demene bile gerek kalmayabilir şahsen adamlar bana bir tek soru bile sormadılar.Neden mi geçmişim belliydi.

heyetten önce bi doktora gitcen egos oranı o vercek epkrize de o bakcak sonra yazdığı oranı alcan
sonrada heyete gircen büyük ihtimal baya sıra olur heyette 8 10 tane doktor oluo sadece imza atıolar

bana bişey sormadılar hiç bakmadılar bile
bitek o oran yazan şeye baktılar imzaladılar yallah

atipik psikozlu biri olarak yüzde 0 almaktan korkuyorum 45,80 gelirse zaten lokma döktürecem sözüm söz :)

Bak Konyaya yollamazsan bozuşuruz şimdiden lokmayı hazırla derim. :)

hele bir versinler abi ben manisalıyım mesir macunu yollarım sana lokma bayatlar oraya gelinceye kadar :)

Bastım kahkahayı valla.İşin şakası bir yana sen alırsın kardeşim geçmişin belli ne kullandığın belli,geçirdiğin durumlar belli.Bu yüzden endişe etmeni gerektirecek bir durum yok ama benden sana tavsiye yüzde 80 alayım deme verirlerse de itiraz et derim çünkü çalışma olanağı olmayan türü demektir ki senin çalışmaya ihtiyacın var bu yüzden yüzde 45 almaya gayret göster.

Egos bu forumda boyle seyler hoşgörülmez mesir macun yollamayı biliyorsan sen bence 100 sağlamsın adam herşeyi algılayabiliyor arkadaşlar valla E alsın HAKEM HASTAHANEYE itiraz edicem :) buradaki konuşmalar kanıt niteliğindedir :) EGOS 45 :)

adil uğraşma çocukla zaten sıkıntılı bi de sen üzerine gitme...

adil sen baksana işine gücüne burda yüzlerce belkide ruh hastasdı var hepside ne yaptını bilior ne garezin var olum bana itiraz edecekmiş kaç geceler sen ağlamadın ben ağladım hastalımdan dolayı insan en iyi kendisi bilir hastalını bak işine uğraşma benimle daha hayırlı olur inş diycene benle urasıyor adam ya

Tamam tamam ya saka saka neye itraz ediyim ki kardes ben yıne de ozur dilerim senden.bir daha yazmıcam boyle bir şey. Hayırlısı ne olursa o olsun.

adil12;

Halen alay ediyorsunuz Adil bey hayır neyi bekliyorsunuz karşı tarafın Allahından bul demesini filan mı acaba?İllaki insanları zorlamanız mı gerekiyor bazı konularda lütfen istirham ediyorum işiniz neyse onunla uğraşın diğer insanlarla uğraşacağınıza.Normalde sizin yaptığınız bu hareket forumlarda şikayet ve yasaklanma konusudur kimsenin kimseyle alay etme lüksü yok hele hele hassas hastalıkların sahibi olan ruhsal sıkıntılı insanlarla alay etmek size ne kadar yakışıyor acaba?Bu sefer saygılarımı da sunmuyorum uğraşmayın bizim gibi ruhsal sıkıntısı olan insanlarla zahmet olacak ama işinize bakın bir zahmet.Demeden de geçemeyeceğim bir insan keyfi olarak 7 yıl ilaç kullanmaz bu ilaçların bünyeye zararını biliyor musunuz ki karşı tarafı yargılayıp rencide ediyorsunuz.Pardon siz kimsiniz ki kendinizi yargılayıcı olarak görüyorsunuz.Buradaki insanların yarasını deşme hakkını size hangi cesaret yönünüz veriyor.Yapmayın etmeyin Allah aşkına sanki adam bilerek ve isteyerek ilaç kullanıyor ve psikiyatrik açıdan rahatsız olmaktan zevk alıyormuş gibi gözüküyorsunuz en azından davranışlarınız bunu ispatlıyor.Yargılamayın yargılanacak duruma düşersiniz demiştir büyükler umarım yargılanacak duruma düşmezsiniz.Yazık cidden yazık size.Sizi ciddiyete davet ediyorum. :mad:

deep blue 85:
abi inanırmı ya 7 yıldır kullandığıma heyet sen benim epikrizi okudun demi

Kardeşim neden inanmasın sonuçta inanmazsa itiraz hakkın var devlet bunların yani kullandığın ilaçların kayıtlarını tutar.Epikrizini okumadım.

deep blue85;

epikriz raporum: hasta atipik psikoz ile sesler duyma,yerinde duramama,durgunluk,içe kapanma garip hareketler yapma,intihar girişimleri,gırtlağa bıcak dayama nedeniyle hasta kendi isteğiyle yatırılmıstır.kendi isteğiyle basvurmus ilk yatıs poliklinikten izleniyor ilaçlar 2007 den beridir kullanıyormus bilinç acık koopare oryante görünümlağan duygulanım duygu durum:künt:algılama:işitsel hal +kendi kendine konusmalar emir veren sesler düşünce akışı paranoid sanrılar hasta hastanemizde psikotik tanısıyla izlendi ve hasta hastanemizden salah halinde babasına taburcu edildi.

Yüzde 45 den aşağısı olmaz gibi duruyor.Hastaneden iyi halin üzerine taburcu edilmişsin.Lakin şöyle bir durum var onlar acaba sende ne gözlemledi bu da çok önemli,doktorlar iletişim kurup ona göre karar vereceklerdir.

iyi halimden ötürü taburcu edilmeme rağmen % 45 alırım heralde dimi doktorlar bende neyi gözlemledi gercekten psikozmu değilmi ona baktılar durgunluk varmı sesler duyuyormu diye baktılar

Bunu doktorlar bilebilir bende herhangi bir gözlemde bulunmamışlardı kullandığım ilaçlar yeterli düşünceyi oluşturmuştu.

ben bikere daha %0 alırsam raporum kesinleşiyo itirazda edemiyorum bidaha sadece yargıya gidiomuş yol artık hayırlısı ya olursa olur olmazsa da üzülmemek lazım

hayırlısı herşeyin

deep_blue85;

Yukarıda kocaman özür diledim. hayırlısı ne ise o olsun dedim. Alay,ciddiyet,rencide,yargılama,cesaret Egos Eğer ben bunlardan birini yapmışsam SENDEN OZUR DILERIM. tekrar soyluyorum kardesım Hayırlısı ne ıse o olsun.Allah gonlune gore versın.

perşembe gireceğim umarım atipik psikozdan % 40 ve üstü alırız ya aklıma takılan epikrizde sonunda sey yazıor salah halinde babasına teslim edilmiştir diye heyet ya sağlam olarak teslim edilmiş babasına biz buna oran vermiyelim demez dimi sonucta halen hastalığım sürüyor ya kronik gibi bişi benim hayatım bitmiş durumda günlük yasamımı zorlukla sürdürüyorum birde babamla gitmeyi düşünüyorum heyete

hakem hastane noluo onu anlamadım
ben sadece devlet hastanesi,ne gittim

çünkü ilk raporum % 0 devlet hastanesindeki rapor gecersiz olacakmıs il sağlık müdürlüğü dedi seni hakem hastaneye sevkedeceğiz dedi oranın kararı kesinlik kazanacakmıs

Üst Alt