eyvah eyvah yandık ozaman heyet kurulu bilgisyaramı bakıyor bakalım nekadar sürede ilaç kullanmış diye ben 2007 de basladım 5 ay kullandıysam sora kestim ilacı askere gittim askerde sorunlar yasadım askerde ise baska adı aklıma gelmiyor değişik ilaç kullandım psikolojik olarak sora 2008 de geldim askerden tekrar ilaç kullandım 4 ay kadar sora kestim işe girdim yıl 2010 başka bir işe girdim çalıştım ilaç kullanmadım 1.5 yıl kestim sora tekrar başladım ilaca yıl 2014 oldunda şimdi aralıksız 4 aydır kullanıyorum hastaneden çıktıktan sora neden böyle aralıklı kullandın diyceniz çünkü çalısıyordum uyku yapıyordu bende şimdilerde afedersi,niz ama aykummu düştü nedense hiçbiyerde çalısamıyorum beceri yok o neysede heyet ilaçlara göre verecekse ve sistemden bilgisayardan bakıp bakalım ilaç nekadar kullanmıs diyecekse ozaman benim iş yatar ben sonucta hastanede yattım ordada ilaç kullandım ama iyileşme görm edim valla heyete sölerim 2007 den beridir kullanıyorum diye sölerim he sistemdenmi bakar neyaparsa yapar verecekse bana oran rahatsızlımdan ötürü versin kardeşim atipik psikozdan versin türkiyede adalet işlemiyor ben biliyorum nice hastalar var mağdur oran verilmemiş veya düşük verilmiş ne beklersin ki türkiyeden yarın benimde umudum yok ozaman sırf ilaca bakılırmı ya
zaten epikrizimdede hep hastanede yapılmıs tetkikler var ne kullandıklarım yazıyor sodyum v.s gibi şeyler var nöroloji yürüyüşü kullandım ilaçlar var yetmezmi
çokta heyecanlıyım yarın heyet var diye sanki kader anı sanki geleceğim benim herşeyi ona bağlamışım