ahmet22 Mabel
fazla merak etmeyin derim çünkü zira merak insanı bunların alemine sizi sürükleyebilir. eğer sürekli ben cinleri görmek istiyorum deyip beyninizi bunlara şartlarsanız sizinle iletişime geçebilirler ama sizin istediğiniz zaman sizin istediğiniz şekilde olmayabilir.
on yıl önce bir gece yarısı geldiler (geldiler diyorum çünkü tek bir kişimi değil mi bilemedim) o gün bugündür görüyorum genelde tek bir kişi ama toplamda 3 kişiler ama genelde biri geliyor
özellikle aynanın karşısında gece yarısı benimle konuşuyorlar
tarif edemeyeceğim kadar korkunç bir yüzü var (on yıl olmasına rağmen alışamadım)
emir veriyor tabi, eşini öldür, çocuğunu öldür, aileni öldür yada canına kıy (bir kere intihar ettim bu yüzden ) ama genelde irade benim elimde yani o söylüyor diye yapmak zorunda değilsin
bir ara aşırı bunalımdaydım dışarı bile çıkmıyordum o ara artık canıma kıymak istedim ama kurtardılar, hastanede yoğun bakımda kaldım 2 gün
yani geçen ramazan ayında sahura kalktım yemeğimi yedim yatağıma geldim ki yatayım, çocuğum yerinde yatmasına rağmen görüyorum ama hemen yanımda duruyor bir tane daha (ikisi de aynı ama hangisi benim çocuğum) besmele çekmeme rağmen düzelmiyor
bağırdım çağırdım ailem bile yanıma gelmedi
sonra ayakta duran meğer benim çocuğum değil cin süresini okuduktan sonra gerçek yüzünü gösterdi
bunun gibi binlerce olay anlatabilirim
bu en basitiydi ama ben on yıldır alıştım artık ailem inanmıyor kimse inanmıyor normaldir cindir dua oku geçer dediler yıllarca
ve sonuç psikiyatri tedavileri dahil hastanede geçen 3 ay yinede sonuç sıfır
2 yıldır hemen hemen ilaç tedavisi ama kocaman sıfır
evet azaldı eskisi gibi 2 günde bir görmüyorum aydı bir görüyorum kabul ediyorum ama kurtulamadım
her an yerden gelebiliyorlar, gelmeden önce kulağımda milyonlarca arı sesi gibi sesler geliyor ve anlıyorum az çok ama bazen de direk çıkıyorlar karşıma
ben alışamadım görmek bile istemiyorum artık ama gitmiyorlar
güzel olanı da var içlerinden bir tane adı esma çok güzel onun zararı yok mesala
siz siz olun bana zarar vermemelerine rağmen dayanamıyorum on saniye bile görünce. siz siz olun adlarını bile geçirmeyin sonra pişman olursunuz
Allah şifa versin bütün hasta olup şifa bekleyen kardeşlerime