Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olup halüsinasyon gören var mı?

Althusserian Marxist kardeşim 10 numara karar almışsın Bahsettiğin hocaya 1-2 defa gidersin. Teşhisin neyse ortaya çıkar. Ayrıca sana en uygun ilaç kombinasyonu da ayarlanır. Ondan sonra ilaç raporunu çıkartıp normal psikiyatri hastanelerinde veya aile hekiminde ilacı yazdırıp kullanırsın İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin ve stabil hale gelirsin. Dualarım seninle...
Sağol hocam

Evden dışarıya çıktığım andan itibaren sokaklarda, caddelerde, alışveriş merkezlerinde gezerken, dışarıda yürüyüş yaparken, dışarıda topluluk içinde bir yerde otururken, dışarıda topluluk içinde bir yerde yemek yerken etrafımdaki bazı insanların normal dışı ve uzun süre bana baktıklarını, beni incelediklerini görüyorum ve hissediyorum. Gündelik hayatta bazı insanlar beni rahatsız edici seviyede, uzun süre ve aval aval bana bakıyorlar. Buna 2003 yılından beri çok kez, yüzlerce kez şahit oldum.

Son düzenleme:
@erbin,
Ben bir kere uzaylıya benzer biri görmüştüm insan görünümlü idi(NORODOL hapı kaynaklı olmuştu sonra ilaç kesilince başka görmedimdi) ondan başka görüntü görmedim ömrü hayatımda.

Seninki halüsinasyon değil sanrı veya hezeyan . Halüsinasyon görmüyorsun halüsinasyonun işitsel ve görsel tarafı var sende bunlar yok yanlış biliyorsun. Erbin

Evet takıntıdır bu bende de oluyordu ilaç kullandım sonra geçti. Bende ayrıca geçmeyen işitsel halüsinasyon var.

Ben halüsinasyonu ilk kez atak yaşadığımda olay örgüleri şeklinde gördüm gerçeğe yüzde 200 yakındı çok gerçekçi idi falan filan işitsel boyutuda vardı ondan sonra hiç görmedim 3 yıldır atak geçirmedim diyebilirim

@Serhatç

Haklısın sanrı ve hezeyan da olabilir. Ben psikolojik şikayetlerimi Ankara da Psikiyatri doktoru Prof. Dr. Erdal IŞIK'a anlattım. Prof. Dr. Erdal IŞIK Bana beynin sana oyun oynuyor demişti. Şizofreni hastalığı ruhsal değil beyinsel bir hastalıkmış.

Bunu yüksek doz antikolinerjik ilaç etkisindeyken görmüştüm.

Hastayken hiç halüsinasyon olmuyordu. Hezeyan oluyordu onlar da adam gibi oluyordu :) beni bilen bilir kendimi şeytan sanıyordum, peygamber sanıyordum

Bana uyku halindeyken oluyor doktora gittim biri yanıma geliyor ve onu boğunca uyanıyorum doktora anlattım uyanıkken olmuyor uyku halinde filanken mi oluyor dedi evet dedim normal karşıladı sanki, Psikometri'ye yönlendirdi ilaç yazdı gönderdi.

Üst Alt