Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olup halüsinasyon gören var mı?

Demek istediğim rahmani konular değil şeytani konular hiç alkolle tanışmayan biri ya

ahmet22

Demek istediğim rahmani konular değil şeytani konular hiç alkolle tanışmayan biri yada uyuşturucu yada kumar yada zina bunları bilmeyen kişiler daha mutlu yaşarlar hayatlarını örnekleri cogaltabilirim

mabel.

ne ruhu arkadaşım ruh muh yok ben metaryalistim 250 gram beynin oyun oynuyor sana et parçası beynin yani

Mbz

ehhh :) :) hayat ne kadar kolay :) keşke herşey bu kadar az ve öz olsa , hocam herşey rahmandan gelir sadece rahman bile bir anlamda rahime yansıtıyor kendini çünkü rahman esirgeyen dir yani birşeyden istediği şekilde tasarrufta bulunan ama burada bir irade var istediği şekilde esirger dediğiniz zaman o istediği kadar bunu yapar diyebilir ve istediğini gerçekleştirir anlamını da bulabilirsiniz dolayısıyla "istediğini de bağışlar" anlamını bulmak çok zor değil...

şunun gibi

ilim güzeldir alimlerde güzel olur , güzel olmak letafet yani latif olmak demek. yani "el alim" ismi ile "el latif "esması arasında bağlantı var...

yazdığınız özet çok hoşuma gitti ama :)

Son düzenleme:
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
Yani 250gr beynin sana olmayan biseyi gosteriyosa olan bişeyide yok edebilirmi ??

ahmet22
Eyvallah ikimiz aynı mevzuya farklı acıdan bakıyoruz güzel olan şeyleri bilmek tabiki doğrudur ama kötü şeyleri bilmemekte MUTLULUKTUR :)

sen hastasın beynin hasta normal olan beynin sonradan farklılaşmış hasta olmuşsun bu başka bir yerindede olabilir kalp tansiyon şeker gibi bir hastalıktır

TDK tanımına göre "hastalık"; "Organizmada birtakım değişikliklerin ortaya çıkmasıyla sağlığın bozulması durumu, rahatsızlık

Hastalıkları inceleyen bilim dalı patolojidir. Hastalıkların sistematik sınıflandırmasını konu edinen bilim dalı ise nozolojidir. İnsan hastalıkları ve bunların tedavisiyle ilgilenen daha geniş bir alanı kapsayan bilim dalı ise tıptır. Birçok benzer (hatta bazı aynı) durum ve süreçler hayvanları da etkilemektedir; hayvanları etkileyen hastalıkları inceleyen bilim dalı veterinerliktir. Hayvanlarve insanlar dışında, her organizma gibi, bitkiler de çeşitli süreç ve durumlardan etkilenip zarar görebilirler; enfeksiyon, besin yetersizliği veya zararlı mutasyonlar gibi. Bitkileri etkileyen hastalıkları inceleyen bilim dalı bitki patolojisidir.

Son düzenleme:
Bu halisasyonlar beyin filmi çekildiğinde tesbit edilebiliyor mu

perseküsyon

şu an turumpu görüyorum amerika başkanını savaş çıkacak diyor senin için şifre çözüyorum perseküsyon:cool::cool::cool::cool::cool:

Sevmek diye bir şey varmış
Sevmek diye bir şey yokmuş
Acı çekmek özgürlükse
Özgürdük ikimizde
Acılardan arta kalan o bakışlarmış!

Binlerce kez gördüm o gözleri
Halüsilasyon deyin patolojik vak'a deyin
Doktor ise bende halüsilasyon yok yazmış
Sesli halüsilasyonları saymıyorum bile
Bir güzelin uğruna verem de oldum, ölüyom ben!!!

Derste montumun fermuarındaki ipleri çıkarıp tek tek elimle saymıştım. Teneffüste ipleri saydığımda birinin hala takılı olduğunu gördüm. Fakat ben hepsini çıkardığıma emindim. Sonradan takmış olamazdım çünkü zor takılıyor.

Birgün yolda yürürken siyah karanlık bir adam bu mevsimde ağaçtan bir şey topluyordu. Oraya vardığımda kimse yoktu. İnsan şaşkınlık içinde kalıyor. Asla korkmadım. Bir kere korktum o da evin içinde tam gece yattığımda bana bakan bir karartı görmüştüm. Sabaha kadar uyumamayı düşünmüştüm.

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

:D :D :D geçen gün ben de fırçaladım. Sürekli aynı kravatı takıyorsun diye.

Benim anbem kronik sizofren yollardir olac ve ignesini duzrnli kulaniyir bugun sohbet ederken ruya gordum dedi anlat anbecim dedim sen gece yanima gelmistin sigara iç diyordun dedi gözümü açtım gece rita olduğunu anladım dedi kafama takıldı halüsinasyon mu gördü? Yoksa rüyasını mi anlattı. HHalüsinasyon gören arkadaşlar ilaç ve iğne rağmen mi halüsinasyon goruyorsunuz?

Bazı insanları görünce sesler konuşmaya başlıyor ve görüntüleri bulanıklaşmaya başlıyor eğer bu görsel halisünasyondan sayılıyor ise böyle yani

Daha öncede söylemiştim.Bende ses görüntü koku yok.Takıntı ve şüphe var.

Psikoterapi

Bende öyle düşünüyorum.Takıntı ve şüpheleri olan bir kişi şizofrenin bir grubuna girermi

Members genelde şüpheleri olanı paranoya olan aşiri şüpheci kişiler şizo olurlar.ha bide sesler duymada girer.

Bipolar birey olarak psikotik özellikler gösteriyorum. Yani ben de çoğunlukla görüyorum.

Psikoterapi

Şüphe takıntı var akşamları clonex 250 alıyorum.Kafama taktığım olaysa sürücü belgesi hiç trafik cezam yok kimseyle tartışmadım araba kullanırken ne kendimi nede başkasını tehlikeye sokacak harekette bulunmadım.Doktora bunları anlatsam bana sürücü olur belgesi verir mi?

Bana cin yuri boyka ve mortal kombat oyunundan sahneler göstermişti, in da clup çalmıştı kafamda😁😁

İki ayaklı küçük gri renkli bir varlık yanıma geldi doktora gitmezsen daha mutlu olursun dedi ben gerçeğim dedi :D

Şizofren olmayabilirsiniz

Şizofrenim ama halusünasyon hiç görmedim. Nasıl bir şey olduğunu çok merak ediyorum. Gören arkadaşlar varsa anatabilir mi ? Neler görüyorsunuz ?
büyük ihtimalle Paranoid kişilik bozukluğuna sahipsiniz. pkb'ye uyuyor yazdıklarınız..
Referans fikirleri, (hezeyan boyutunda değil) konuşmalardan anlam çıkarma insanlardan kötülük beklentisi, alınganlık ve sıradan olayları kötü yorumlama bunlar hep Paranoid kişilik tipi, şizofreni daha ciddi bir hastalık. Geçmiş olsun sevgiler.

Takıntı ve şüpheleri olan bir kişi şizofrenin bir grubuna girermi

Şüphe birçok kişilik bozukluğunda da olabilir bu tek başına şizofreni tanısında yeterli değil şizotipal ve Paranoid kişilik bozukluğu olabilir zaten çoğu kişi yanlış tanı alıyor.
Geçmiş olsun.

ben küfreden sesler duyuyorum görüntüler görüyorum

halüsinasyonları fark edebilen var mı ?

Üst Alt