Selam arkadaşlar yenemedim ama üstesinden geldim 1kural hastalığı kabullenme 2kural farkındalık3kural başkalarının yanında kendini hasta görmeme 4kural dogru doktor dogru ilacı bulma 5kural kader olduğuna inanma
Bende yeri gelmişken bu yorumu etiketliyim. Her zaman aklımda olan bir yorumdur bu. Arkadaşta benim gibi şizofreni geçirmiş 5 madde yazmış. Ne diyebilirim ki heralde bana uzun süre düşün yaz deseler aynı yorumu yazardım. Zaten bikaç tanesini ben tekrarlıyorum diğerlerini yazmıyorum çünkü foruma girebilcek kadar olayın içinde olanlarda onlar vardır diyorum. Bu 5 kural gerçekten çok önemli.
Herkes düşünebilir la bu doktorlar anlamıyomu milletin hayatıylamı oynuyo. Kardeşim insanın beyni koca bir deniz. Ne verdiğini ne aldığını anlamak planlar yapmak fazla yüklenmemek kendi yorumunu katmak vsvs doktorlara iş düşmez mi hiç. Ben biraz hastalığımdan çekindiğim için gerivites yapıyorum su akar yolunu bulur diyorum. Bazen çok geç olabilir doğru doktor olmazsa. Ben ne badireler atlattım. Tamamen düzelemiycek bi modda kaldım şuan.
Kader mevzusunu herkes merak etmeyebilir şizoda. Ama merak edenler için yazın youtube'a kaderi araştırın. Sonra kendi yorumlarınızı katın. Ama mantıklı düşünün milletin aklından çıkın ve kendi aklınızla düşünün her zmn kaderde olumlu bakma yöntemleri vardır.
Bide benim hastalığma çok iyi gelen '' sahte anı '' oldu. Mesela bi otobüse bincem atak zamanlarımdayım sıkıntılıyım diyelim. mesela 14 numara gelcek. benim için uğursuz numara olsun bitane 14 olmayan. Birisinin o uğursuz rakamı söyleyip aha geldi dediğini duyabiliyodum. Bunun gibi sahte sesler , tam emin olamamakla beraber birçok canlı halisinasyonlar yaşıyodum.
İşin komik tarafı uyuşturucu içen birisi olarak hiç böyle halisinasyonlar beklemediğim için acaba halisinasyon mu diye şüphelenmedim. Madde içince hep hareket eden değişen gibi halisinasyonlar gördüğümüz için bunlardan hiç şüphelenmedim. Sahte anı bana bi basamak oldu ve hastalığıma uyarladım. Bunlarında halisinasyon olabilceğini düşündüm. Eskiden tehdit eden halisinasyonlarımında sahte anı olabilceğini düşündüm. Bu durum beni daha yerinde oturabilen birisi yaptı. Evet arada bi atak yaşıyorum ama normalede dönüyorum napalm idare edicez.