Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

"Şizofreniyi yendim" diyen kaç kişi var burada?

Ben ilaçlarla bu hastalığı yendiğimi düşünüyorum.Şüphe oluyor tabiki Tek ilaç kullanıyorum.Clonex

@perseküsyon

Remisyon dönemine girdim diye şizofren tedavi ilaçlarını tamamen bırakmadın değil mi ? Doktorla bağlantını tamamen kesmedin değil mi ?

Yok sayın hocam ; yaklaşık 10 senedir clonex kullanıyorum Gününü & saatini aksatmadan Doktorla bağlantım da sağlam

ayDÜNYAvazo

Sen sık sık bu sitede Şizofren hastalığından tamamen kurtuldum diye mesajlar yazıyorsun. Benim bu mesajımdan önce yazdığın mesajında ilaçlarımı kullanıyorum diye bir mesaj yazmışsın. Senin bu konuda mesajların çelişkili. Çünkü sen bir taraftan iyileştim diye yazıyorsun, bir taraftan ilaç kullanıyorum diye yazıyorsun. Psikolojik olarak kime sağlıklı bir insan denir ? Hiç psikolojik şikayeti olmayana ve hiç psikolojik ilaç kullanmayana psikolojik olarak sağlıklı birey denir. Bir kere senin psikolojik olarak tamamen sağlıklı bir birey sayılabilmen için psikiyatrik ilaç hiç kullanmaman lazım. Sana hiç ilaç kullanmadığın halini bir düşün derim. Sen gerçek bir Şizofren hastasıysan sen ilaçlarını kullanmadığın zaman gündelik hayatta çok zorlanırsın. Eğer senin şizofrenik belirtilerin kullandığın ilaçlar sayesinde azaldıysa azalmışta olabilir ben tamamen iyileştim diye bu siteye yazma. Perseküsyon arkadaşımız gibi ben içtiğim ilaçlar sayesinde remüsyon dönemindeyim diye yaz.

Kafamdan attım diyorum.
Altına da imzamı atıyorum.
😁😁😁
İlaçlarımıda tabiki kullanacağım.

Arif verimli sağolsun beni hayata yeniden kazandırdı.En son ziyaret amacıyla gittim.Beni tanımadı.Tedirgin oldu.Bakışlarını unutamıyorum.Sıfır belirti dedi.Bende teşekkür ederim dedim.Bundan sonra anladım ki doktorların benim için yapacak bir şeyi yok.Bu hastalıkla ölene kadar yaşıycaz.Kendimi şanslı hissediyorum.

ben halü görünce çok korkuyorum bana bakan varlıklar görüyorum hergün hayal görüyorum hergün hayal kuruyorum

Members

Tamamen iyileşmediğini mi yazmak istedin ? Arif Verimli Hocaya tedaviye gitmişsin. İyileşme derecen nedir ?

İlaçlarınızı kullanın ben ilacımı 5 gün önce yine bıraktım çok sinirli, tahammülsüz birisi oldum göz yanılsamaları oldu. soru çözüyordum O harfini b diye gördüm soruyu çözdükten sonra b şekil değiştirdi O oldu, soruyu o yüzden yanlış çözmüşüm :D

Member kardeşim şey soracam kullandığınız ilaç ve dozu nedir?
Nasıl remisyona girdiniz?
Şeyi merak ediyorum bugün doktor bana son çare olarak leponex yani clonex önerdi ben reddettim akatizi diskinezi oluyor mu kan değerleri değişiyor mu nasıl merak ediyorum ekt yaptırıp clonex kullanmayı düşünüyorum ıslık sesleri duyuyorum 2-3 kez daha ses duydum.
Beynimim eridiğini düşünüyorum.
Görsel yok ama olma ihtimali bu gidişle yüksek. Nasıl iyileşirim?

Member kardeşim şey soracam kullandığınız ilaç ve dozu nedir?
Nasıl remisyona girdiniz?
Şeyi merak ediyorum bugün doktor bana son çare olarak leponex yani clonex önerdi ben reddettim akatizi diskinezi oluyor mu kan değerleri değişiyor mu nasıl merak ediyorum ekt yaptırıp clonex kullanmayı düşünüyorum ıslık sesleri duyuyorum 2-3 kez daha ses duydum.
Beynimim eridiğini düşünüyorum.
Görsel yok ama olma ihtimali bu gidişle yüksek. Nasıl iyileşirim?

Ben leponex de kullandım.Paramız olmadığı için clonex(250) kullanıyorum.Bende ses görüntü koku yok şüphe var sadece bazende takıntı.İmkanınız varsa Arif hocaya muayene olun.

Ben leponex de kullandım.Paramız olmadığı için clonex(250) kullanıyorum.Bende ses görüntü koku yok şüphe var sadece bazende takıntı.İmkanınız varsa Arif hocaya muayene olun.

Arif Verimli Hoca da kimdir?

Bilgi verebilirmisiniz.

Arif verimli istanbulda unkapaninda yazanesi vardi özel doktor bakirköyün başhekimiydi

Bi ara

İlk muayene olduğumda 10 dk içerisinde teşhisi koydu.Üç kez kendisini ziyaret ettim.En son gittiğimde benimle pek ilgilenmedi hastanın durumuna göre bilmiyorum belki alınganlığımdadır.Hayatıma devam ediyorum.

https://www.arifverimli.com/

Members

Arif Verimli Hocanın muayene ücreti ne kadar ? Siz kaç liraya muayene oldunuz ?

İnci diye asistanı vardı.Fiyatı önemli değil bence gidin muayene olun.

Keşke aylık 1 tane depo iğnem olsa da her gün ilaç kullanmak zorunda kalmasam.

beni kandırdılar serum olarak ilaç vereceğiz artık ilaç kullanmana gerek yok dediler hatta hastaneye yatırdılar

Kaçç yılında kaçtınız hastaneden ve hangi hastaneden kaçtın?

yılını pek hatırlamıyorum dışkapı yıldırım beyazıt eğitim ve araştırma hastanesi

arkadaşlar hiç bir türlü şizofreniyi yenemezsiniz kendinizi kandırmayın kim atıyor ortalığa bunları?

alehandro

Sen "şizofreni" değilmisin. Bu kadar neden net konuşuyorsunki. (ADAM BELKİ YENMİŞTİR NERDEN BİLECEKSİNKİ)
😁😁😁

İlaçların yan etkisiyle hastalık arasına sıkıştım ,yan etkiler yüzünden ilaçları kullanmıyorum ,iğne 4 ay önce bırakmama rağmen uyku uyuyamıyorum hayatım kabusa döndü

ayDÜNYAvazo

Sen sık sık bu sitede bir Şizofren olarak iyileştim diye yazıyorsun. Sen remisyon dönemine girmiş olabilirsin. Sen kendini nasıl hissediyorsan öylesindir. Buna benim itirazım olamaz. Türkiye de senin gibi remisyon dönemine girmiş Şizofren hastaları mutlaka vardır. Ama sen bu sitede sanki tıpta Şizofren hastalığının kesin tedavisi bulunulmuş gibi bütün Şizofren hastaları adına Şizofrenler tamamen iyileşirler, iyileşiyorlar tarzında cümleler yazarsan bu forumda kesinlikle yanlış bilgi vermiş olursun. Türkiye de yıllarca ilaç kullandığı halde remisyon dönemine bir türlü giremeyen yüzlerce Şizofren hastası yurttaşımız var. Zaten bugün Tıpta Şizofren hastalığına kesin bir çare henüz bulunulamadı. Şizofren hastaları ömür boyu belli aralıklarla doktor kontrolünde olmalıdır ve ömür boyu ilaçlarını aksatmamalıdır. Bu çok önemli gerçekleri Şizofren hastaları ve yakınları hiç bir zaman unutmamalıdır. Belki bir gün bilim adamları tarafından Şizofren hastalığına kesin çare bulunur. Temennim Şizofren hastalığına en kısa zamanda kesin bir çare bulunulmasıdır. Ama bu yakın zamanda mümkün görünmüyor.

Son düzenleme:
Üst Alt