Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
@perseküsyon
Remisyon dönemine girdim diye şizofren tedavi ilaçlarını tamamen bırakmadın değil mi ? Doktorla bağlantını tamamen kesmedin değil mi ?
ayDÜNYAvazo
Sen sık sık bu sitede Şizofren hastalığından tamamen kurtuldum diye mesajlar yazıyorsun. Benim bu mesajımdan önce yazdığın mesajında ilaçlarımı kullanıyorum diye bir mesaj yazmışsın. Senin bu konuda mesajların çelişkili. Çünkü sen bir taraftan iyileştim diye yazıyorsun, bir taraftan ilaç kullanıyorum diye yazıyorsun. Psikolojik olarak kime sağlıklı bir insan denir ? Hiç psikolojik şikayeti olmayana ve hiç psikolojik ilaç kullanmayana psikolojik olarak sağlıklı birey denir. Bir kere senin psikolojik olarak tamamen sağlıklı bir birey sayılabilmen için psikiyatrik ilaç hiç kullanmaman lazım. Sana hiç ilaç kullanmadığın halini bir düşün derim. Sen gerçek bir Şizofren hastasıysan sen ilaçlarını kullanmadığın zaman gündelik hayatta çok zorlanırsın. Eğer senin şizofrenik belirtilerin kullandığın ilaçlar sayesinde azaldıysa azalmışta olabilir ben tamamen iyileştim diye bu siteye yazma. Perseküsyon arkadaşımız gibi ben içtiğim ilaçlar sayesinde remüsyon dönemindeyim diye yaz.
@Members
Tamamen iyileşmediğini mi yazmak istedin ? Arif Verimli Hocaya tedaviye gitmişsin. İyileşme derecen nedir ?
bu ilaçlar niye bırakılmıyor alışkanlık olabilir mi
Pickle
Member kardeşim şey soracam kullandığınız ilaç ve dozu nedir?
Nasıl remisyona girdiniz?
Şeyi merak ediyorum bugün doktor bana son çare olarak leponex yani clonex önerdi ben reddettim akatizi diskinezi oluyor mu kan değerleri değişiyor mu nasıl merak ediyorum ekt yaptırıp clonex kullanmayı düşünüyorum ıslık sesleri duyuyorum 2-3 kez daha ses duydum.
Beynimim eridiğini düşünüyorum.
Görsel yok ama olma ihtimali bu gidişle yüksek. Nasıl iyileşirim?
Ben leponex de kullandım.Paramız olmadığı için clonex(250) kullanıyorum.Bende ses görüntü koku yok şüphe var sadece bazende takıntı.İmkanınız varsa Arif hocaya muayene olun.