Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz olup vücudunda platin bulunan kişiler için hamilelik bir risk midir?

Semacım tabiki dualarımız onlarla.
Ben biliyorum herşey yolunda gidecek canım.

Teşekkür ederim arkadaşlarlar tavsiyeleriniz ve duaların için çok teşekkür ederim. artık ben dualarla yatıp kalkmaya başladım. Dün gene tahlil yaptırdım çok az bir düşme vardı doktor devam diyete edelim dedi eger böyle devam ederse bebeğime erken alacaklarmış. Bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Misceren sen nasılsın güzelim izne çıkmadınmı daha. Bebiş ii demi.

çok rahat hamilelik geçirdim

kesinlikle problem değil ben 7 sene önce skolyoz ameliyatı geçirdim.ve çok rahat bir hamilelik geçirdim.şuan dünyalar tatlısı bir kızım var.artı ben aynı zamanda polyo sekeliyim.
eğer çocuk düşünüyorsan hiç korkma allahın izniyle hiç birşey olmuyor.ayrıca annelik çoook güzel bir duygu......hadi allah yardımcın olsun

selam

hasretcim inşallah herşey yolunda gider bak kendin dedin diyet işe yaradı dediğim gibi en kötü ihtimalle erken alırlar bebişi. Ben bugün fakülteye gittim 9 mayıs gibi bebiş dünyaya merhaba diyecek spinal anestezi ile almaya karar verdik bugün nst ye girdim ama bebiş çok hareketli olduğu için kalbini zor dinleyebildik tabi bende strese girmedim değil o da nst de sancı şeklinde görüldü nerdeyse doktor beni doğuma alıyordu neyseki yanıldığını anladı ve on gün sonraya kaldı.şuan biraz kasılmalarım var ama oda bebek artık pozisyonunu almaya çalışıyor. dualarım seninle canım arkadaşım hiç korkma öptük seni

Re: asla diğer insanlardan daha zor değildir

ben aslında sana dün bu konu hakkında biraz bilgi yazdım ama sanırım yanlış bölüme yazmışım.bende skolyoz hastası bir anneyim.daha dört ay oldu doğum yapalı dünyalar tatlısı bir kızım var.
benim ahmileliğim allaha bin şükür çok rahat geçti.hiçbir sıkıntı yaşamadım.aynı zamanda ben polyosekeliyim.yani anlıycağın benim durumum daha kötü ama buna rağmen inan bana diğer sağlıklı insanlarda daha rahat bir hamilelik geçirdim.zaten doktorumda bana söylemişti rahat doğum yaparsın demitşti.ve nitekimde öyle oldu.eğer anne olmaya karar verdiysen bunları hiç düşünme.......annelik çoook güzel bir duygu allah sanada tattırsın......

selam essmanur. canım allahıma şükür olsun ki bende skolyozdan yana hiçbir sorun yaşamadım. ne bel ağrısı ne ayak ağrısı hiçbir şey olmadı. Ama bebek baskı yaptığından dolayı karaciğerimde sorun çıktı ve karaciğerim tam çalışamıyormuş. buda hem bebek için hem benim için risk taşıyormuş. şimdilik doktor diyet verdi onu uyguluyorum. eger haftaya kadar bir değişme olmazsa bebeğe erken alacaklarmış. buda beni çok üzdü artık hayırlısı olsun diyorum.

sağol misceren inşallah dediğin gibi herşey yoluna girer. iki haftadır hayalet gibiyim. ama bebişime bişey olmasın inşallah buraya kadar gelmişken. doktorun iyiki fark etmiş hemen. inşallah güzelim sizde sağ salim kurtulursunuz. aklım hep sende nasıl oldu acaba diye güzel haberlerini bekliyom. bebişi öptüm.

ne güzel ya böyle sorunsuz hamilelik geçirenleri duymak allah kimseye bi zorluk göstermesin...
bu arada arkadaşlar hamilelik nasıl gidio? misceren doğum yaptımı haberi olan var mı? umarım herşey yolundadır kendinize iyi bakın :wink:

mayısn 9 da doğum yapacaktı bende çok merak ediyorum inşallah bebeğinde ve kendisinde bir sorun yoktur.

mutluluk

klvyemde bir orun vr umrım dediklerimi nlrını ilk hrfi ve 22.hrfi ve 28.hrfi yok 11.05.2008 de bir kıım oldu çok mutluyum inşllh bebek bekleyen herke bu mutlu on kvuşur.beni merk etmeyin. klvyemi düelteyim hemen detylı ycm öptüm.

canım çok sevindim allah analı babalı ve de sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah hadi gözünaydın darısı x_hasretin başına :wink:

miscerencim

hayırlı olsun.allah uzun ömürler versin sana bebeğine ve babasına.kocamaaaaan mutluluk sağlık huzur dolu bir hayatınız olsun.

Ay ay ay Allah analı babalı büyütsün canım.
İsmi ne olucak merak ettim:)

çok sevindim canım. Allah analı babalı büyütsün. ikinizde kurtuldunuz sağ salim şükür. Darısı benim başıma inşallah biz bi türlü kötü günleri atlatamadık ama inşallah Allahın izniyle bende sağ salim doğum yaparım şimdilik 3 haftamız kaldı ama sürekli doktor kontoruldeyim. herhangi bir sorun olursa Allah korusun bebeği hemen alacak doktor. hayırlısı olsun diyorum artık.

selam

herkese çok teşekkür ederim kızım bana anneler gününde hediye olarak geldi ve o doğduğunda acaip yağmur yağdı babası ve ben de adını yağmur koymaya karar verdik adı gibi bereketli ve merhametli olsun diye şuan ki duygularımı sizlere anlatamam. tek sorunum sezeryanla doğurduğum için sütüm gelmedi daha sonra da çok zorlamamıza rağmen almadı sadece arada bir mamadan sonra veriyorum en azından kırkı çıkıncaya kadar alsın diye.hasretçim sana çok dua ettim inşallah çok rahat bir doğum gerçekleştirirsin diye hamilelerin duası kabul olur derler şimdi de senden güzel haberler bekliyoruz. allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah herkese tekrar teşekkür ederim.ilginiz için sağolun kızım ve ben sizi kocaman öpüyoruz.

canım

tekrar hayırlı olsun miscerencim
hayat boyu bütün güzellikler seninle ve ailenle olsun.yiğenimize de öpücükler

Çok güzel bir isim gerçekten. Allah uzun ömür versin Allah analı babalı büyütsün. çok sağol duaların için gerçekten buna çok ihtiyacım var.

evek arkadaşlar size katılıyorum doktorların sözleri önemli tabiki ama kendini hazır hissetmekte önemli. ben ameliyatımdan 2 sene sonra evlendim ve üç sonra hamile kaldım bana çocuk yapma olmaz taşıyamazsın sağlıklı doğmaz hamilelikte çok sorunun olur dediler,ben koltuk değneği kullanıyorum ayağımdada problem var çünki ama hiç birinin dediği gibi olmadı, çok rahat bi hamilelik geçirdim hatta normal den daha iyiyiydim şimdi kızım 13 aylık. hepinize sevgiler

Allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın.
Sağlıkla ve mutlulukla büyüyüp hayırlı evlatlar olurlar inşallah.

arakadaşlar yakında sözüm var ve ameliyat olalı bugün 2 senem bitiyor korkuyorum evlenmeyi.allah nasip edipde hamile olursam hamilelik sürecinin nasıl olacağını bilmediğim için endişeleniyorum bu dırumu geçiripde atlatmış olan varsa lütfen cevap yazsın

selam arkadaşlar yarın doğum yapacam Allah izin verirse bu vakitler bebeşim kucağımda olacak. doğumdan sonra görüşürüz...

selam

selam hasretcim inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın ve bize güzel haberler verirsin şimdiden allah yardımcın olsun diyorum ve kızımla sana dua etmeye başlıyorum öptüm bizi habersiz bırakma hoşçakal

hasretcim inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle

sevgili hasret inşallah şu saatlerde bebeğini kucağına almış olmalısın herşey gönlünce olsun bebeğinle mutlu sağlıklı en önemlisi huzurlu bir ömür diliyorum

selam arkadaşlar hasretin durumu hakkında haber alan var mı çok merak ediyorum doğum nasıl geçti diye. umarım çok güzel geçmiştir yoğunluktan bize haber veremiyordur. Hasret lütfen kısa da olsa bir cevap yaz güzel haberlerini bekliyoruz kızım ve ben seni ve bebişini kocaman öpüyoruz.

bende çok merak ediyorum hasret in doğumunu inşallah herşey yolunda gitmiştir ve şu an bebişiyle ilgilenmekten bize yazmaya fırsat bulamıyodur

Dünya'nın en kutsal görevi olan Annelik duygularınızı samimi bir şekilde yazmışmış olduğunuz heycanınızı paylaştığınız için teşekkürler kızlar:)
Umarım darısı başıma :p

slm

merak etmeyin arkadaşlar xhasret nelerin üstesinden geldi bunuda sağlıklı bir şekilde atlatmıştır eminim.bence bebeğini kucağına alınca dünyayı unutur bir süre.yakında güzel haberlerini alacağımıza eminim.

selam

merhaba arkadaşlar bir süredir yazılarınızı okuyorum arkadaşlığınız çok hoşuma gitti bende aranıza katılmak istiyorum.90 yılında skolyoz amelliyatı oldum ama neler yapıldıysa vücudum kabul etmedi sonunda çıkarıldı. şimdi dikkat ettiğim sürece iyim çok şükür aranızda yeni amelliyat olanlar var sanırım hepinize geçmiş olsun kurtulmuşsunuz. birde yeni bebeği olanları gördüm hepinizi tebrik ederim gerçekten dünyanın en güzel şeyi anne olmak benimde 2 çocuğum var allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin. hasretcim eminimki sende şuanda güzel bebeğini kucağına almışsındır allah kolaylık versin ilk günler gerçekten zorlu geçiyor ama çokta zevklidir eminim. güzel bebeğini benim için kokla. bende dahil senden güzel haberler bekliyoruz. herkese mutluluklar diliyorum.

arkadaşlar hala mı haber yok x_hasretten? anne olmak çok mükemmel bişey olmalı bebeğin varken bütün dünyayı unutuyosun sanırım:) inşallah bebişte kendiside çok mutludur şuanda;)

Üst Alt