Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spastik Paraparezi var. Engelli ehliyet sağlık raporu itirazı prosedürü..?

@OturanBoğa Bülent abi raporlarımı gönderim bi bakarmısınız duruma göre yapılması gerekenleri yapalım. Bu arada abi 2014 de aldım raporum araç almak için kaç yıl geçerlidir
KqcK7n.jpg

i8TVhd.jpg
[/IMG]

Ehliyette her sene kontrol şartı süreci nasıl işlemektedir?

Ehliyetimi 30.06.2018'de aldım 07.08.2017 Rapor tarihim. Senede 1 sağlık kontrolüm var önümdeki süreç nedir ne yapmam lazım bana detaylı bilgi verir misiz ?

yilmazthm21

Raporun süresi dolmadan yeni rapor alacaksın ve araç sürerken yanında bulunduracaksın.

OturanBoğa abi yeni rapor derken sağlık raporumu çıkartcam tekrardan eğitim araştırma hastanesinden ? Sağlık Kuruluna mı gidecem yine ? Özel hastane kabul olur mu

OturanBoğa Aile Hekimliğine gidip Uzm. Dr. Sevke gitmeme gerek yok ozaman değil mi ? Özel hastaneden ehliyet için temek sağlık raporu çıkartmam gerekiyor ?

Il sağlık müdürlüğünü aradım 103.03 kodun yanında hangi branş yazıyorsa o branşa muayne olup sürücü olur kağıdı verip yanınızda taşımanız gerekiyor dedi çevirme olduğu zaman polislere göstermek için bilginiz olsun

@KuZGuN 103.03 (Nöroloji) yazıyor bende. İl Sağlık Müdürlüğünle görüşün isterseniz bilgi alın tekrardan bildirirsin bu foruma

yilmazthm21

Benim kodların yanında yazmıyor bölüm benimmki 3 yılda bir kontrol verdiği raporda,belki kişinin durumuna göre değişiyordur,

yilmazthm21

"Özel donanımlı araç kullanmalıdır" ibare olmadan araç alımında kullanmak mümkün değil.

Aynı durumdan ben de sinirliyim. Doktor kararına rağmen kurul olumsuz veriyor. Sebep oy birliği ile alındı diyorlar. 2 şansınız daha var. Sonuca itiraz edin. O da olumsuz olursa ona da itiraz edebiliyorsunuz. Ankara da bir hastaneye gönderiyorlar. O da olumsuz olursa bimere yazın.

Benim Kodlarım da şöyle: 01.01 - 102 - 103.03 - 78 - 31.03 - 32.01 - 35.05 - 104 bu kodlarla Ötv'siz araç alabilirmiyim sorunsuz bir şekilde ?

Araç Bayisi Sorun Çıkartı

Arkadaşlar bugün araç bayisine gittim benden İl Sağlık Müdürlüğünden Muafiyete İstinaden Belgesi istediler. Bu nerden çıktı bana detaylı bilgi verirmisiniz ?

yilmazthm21

ehliyet ve engelli sağlık kurulu raporu yeterlidir. Başka da bir rapor/belge istenemez. Bayi yanlış yönlendiriyor...

OturanBoğa Esenyurt bikaya gittim araç almak için değil ağızlarını yokladım da bana bu muameleyi yaptılar. Dedim vergi dairesi onay verdi ötvden yararlanabilirsin dediler dedim onlara yok dediler [FONT=sans-serif]İl Sağlık Müdürlüğünden Muafiyete İstinaden Belgesi gerektiriyor o belgeyi al dediler[/FONT]

İstanbul'da Olan Arkadaşlar Ehliyet için 103.03 Sağlık raporu yenileme süresi (Yılda bir sağlık kontrolü) sağlık raporu çıkartan var mı arkadaşlar acil yardımcı olun ? Sürem dolmak üzere 07.08.2017 tarih'de çıkartmıştım sağlık raporumu dolmadan halletmem lazım

halil385 Peki ne yapmam gerekiyor başkan sonuçta bu raporu çıkartmam gerekiyor ne olur ne olmaz bugün yarın sıkıntı olursa ne olacak ?

bir yıl sonra raporunu hangi hastalıktan aldıysan o bölüme gidip konrolünü yaptıracaksın

yilmazthm21

Hocam ben bir yıl raporsuz araba kullandım unutmuştum çıkarmayı o şekilde kazaya da karıştım sigorta ve kasko bana sormadı poliste sormadı. Yine de nolur nolmaz rapor çıkartayım dedim ama il sağlık müdürlüğüne danışarak kendi doktorumla durumumda kötüye gidiş yoktur şeklinde rapor aldım attım arabaya. Yok ben işimi sağlam yapayım diyorsan normal bir hastaneye git ilgili bölüme randevu al ehliyet raporu alacam de zaten yönlendiriyor baştan ehliyet alacakmış gibi rapor çıkartıyorlar. 50 Tl gibi ücreti var bi de resim oradaki kutucuğa sürücü olabilir basıyor o kadar.

Arkadaşlar S.A bişey danışacağım yardımcı olursanız sevinirim. 103.03 bende senede 1 sağlık kontrolü olmam gerekiyor Nöroloji bölümünden. Ağustos ayında rapor çıkartmam gerekiyordu ama işlerden dolayı aksadı çıkartamam bir türlü. Çok sıkıntı sorun yaşar mıyım bana detaylı açıklama yapar mısınız ne yapmam gerektiğini lütfen arkadaşlar ?

yilmazthm21

Olası trafik kontrolünde ceza yersin ve yine olası kaza durumunda kasko ödeme yapmaz. Bir an önce rapor çıkartmalı ve sürüş esnasında yanında taşımalısın

Spastik paraparezi olup da ÖTV'siz araç alan oldu mu?

Merhaba arkadaşlar. Spastik paraparezi rapor oranı %90 altı olupta ÖTV'siz araç alan oldumu ?

Ben yakında ehliyet için müracaat edeceğim

Vergi dairesi (gib) özelge talebi cevabı geldi

ARKADAŞLAR MERHABA VERGİ DAİRESİ SİTESİNDE ÖZELGE TALEBİ OLUŞTURDUM ÖTV İSTİNASI İÇİN ANKARA'DAN ZARF GELDİ. GÖRÜNTÜLERİ BURAYA ATIYORUM KUTU İÇİNE ALDIKLARIM HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VERİRMİSİNİZ YORUMLARINIZ BEKLİYORUM...
004OqW.jpg
[/URL][/IMG][/IMG][/IMG]

yilmazthm21
Burada yorumlanacak bir durum yok. Özelge talep etmişsiniz ve olumlu olarak sonuç gelmiş. Gider bir bayiye işlemleri yapar, aracınızı alırsınız.

Üst Alt