1. kurumun aracılığıyla mutlaka göndermelisiniz resmiyet açısından
2. dikekcede ufak düzenleme yaptım. taktir sizin.
3. raporun aslını göndermelisiniz
4. şimdi gönderebilirsiniz
...... GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Kanalıyla
KAMU GÖREVLİLERİ TESCİL ve HİZMET DAİRE BAŞKANLIĞINA / ANKARA
12345678910 TC Kimlik numaralı A.....Y...... 'um. Tokat Devlet Hastanesinden almış olduğum %65 oranında sağlık kurulu engelli raporum mevcuttur. Emekli Sandığı Sicil Numaram 12.345.678' dur. Emekli sandığında ilk girişim 04.06.2007 olup 2009'da ayrıldım. Emekli sandığında ikinci girişim ise 15.04.2019 olup halen "EMEKLİ SANDIĞI" çalışanı olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında "HİZMETLİ" olarak ve 12345 kurum sicil numarasıyla görevime devam etmekteyim. Ne zaman emekli olabileceğime dair cevabın tarafıma iletilmesini arz ve rica ederim.
TC KİMLİK NUMARASI:
EM.SAND.SİCİL NO:
SSK SİCİL NO:
ADRES:
TELEFON:
EKLER:
1-SAĞLIK KURULU ENGELLİ RAPORUNUN ASLI
2-SGK TESCİL VE HİZMET DÖKÜMÜ
3-KİMLİK FOTOKOPİSİ
siz ilk emekli sandığına engelli olarak mı başladınız. yoksa sonradami,
2. dikekcede ufak düzenleme yaptım. taktir sizin.
3. raporun aslını göndermelisiniz
4. şimdi gönderebilirsiniz
...... GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Kanalıyla
KAMU GÖREVLİLERİ TESCİL ve HİZMET DAİRE BAŞKANLIĞINA / ANKARA
12345678910 TC Kimlik numaralı A.....Y...... 'um. Tokat Devlet Hastanesinden almış olduğum %65 oranında sağlık kurulu engelli raporum mevcuttur. Emekli Sandığı Sicil Numaram 12.345.678' dur. Emekli sandığında ilk girişim 04.06.2007 olup 2009'da ayrıldım. Emekli sandığında ikinci girişim ise 15.04.2019 olup halen "EMEKLİ SANDIĞI" çalışanı olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında "HİZMETLİ" olarak ve 12345 kurum sicil numarasıyla görevime devam etmekteyim. Ne zaman emekli olabileceğime dair cevabın tarafıma iletilmesini arz ve rica ederim.
TC KİMLİK NUMARASI:
EM.SAND.SİCİL NO:
SSK SİCİL NO:
ADRES:
TELEFON:
EKLER:
1-SAĞLIK KURULU ENGELLİ RAPORUNUN ASLI
2-SGK TESCİL VE HİZMET DÖKÜMÜ
3-KİMLİK FOTOKOPİSİ
siz ilk emekli sandığına engelli olarak mı başladınız. yoksa sonradami,