Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayı Evde Bakım parası alan var mı?

safari_054

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Biliyorum henüz tabiki erken fakat ayın 1 inde konuyu açmamın sebebi 2 ay boyunca tüm illeri takip edecem hangi il kaçında yatıyo diye...

yüce ALLAH-a emanetsiniz...

deyerli arkadaşlar haklısınız biz ocak ayının maaşını henüz alamadık cenabi allah hepimizin yardımcısı olsun

Annem pazartesi günü aldı. 496 lira. 600 lira olduğu söyleniyordu ama...

gülseli ve zirtufuk siz ocak ayından kalan maaşları mı aldınız?? şubat ayını mı aldınız?? zirtufuk hangi ilden yazıyorsunuz?? illere göre takip ediyorumda..

Normalde ayın 10 dan sonra başlıyor maaşlar.erken alanlarınki muhakkak geçen aydır.

ben her ayın 1.3 arasında alıyorum sanırım 1 ay geç alıyoruz bu durumda ocak ayını almış oluyoruz.

umut hangi ilden neden hala alamadınız üzüldüm.

Evet katılıyorum size evde bakım paraları her ayın 10undan sonra yatıyor ayın 1inde alanlar bir önceki ayınkini almış oluyor hemde bu ay zamlı olması lazım bir değişiklik olursa haberleşiriz.

Evde bakım parası

Şubat ayı evde bakım maaşını alan varmı

samsunda şubat ayı evde bakım aylığı yatmış darısı diğer illerin başına...

Arkadaşlar evde bakım parası her aymı yoksa 3 ayda bir veriliyo ve nekadar biz babam için başvurduk 25 martta alabilirsiniz dediler başvuru tarihi 22 ocak saygılar

deyerli arkadaşlar kocaeli ocak ayı henüz alamadık

arkadaşlar her ay aynı muhabbetten sıkıldım.eminim benim gibi sıkılan arkadaşlarda vardır.oradan alan var mı?buradan alan var mı?bu aynı çeşit soruyla konu boş yere dolup taşıyor...alan arkadaşlardan rica ediyorum..bakım paranızı hangi ilden aldıysanız lütfen belirtin..hatta üstüne basa basa ilinizi 3-4 kere yazın...rica ediyorummmm...saygılarımla

adamlar soruyo denizfeneri arkadasım - rahatsız olacak bsy yok.

merhaba canlar şubat ayının ilk haftası aldım ama ocak ayı almamıştık. evde 5 kişiyiz .2022 maaşşıda alıyorum sigortalı olursam bunlar keslir mi acaba? tskler .ayrıca şanlıurfa birecik ten yazıyorum her ayın 20 sinden sonra alabiliyoruz

denızfenerı nıye rahatız oluyorsun anlamadım bız burda paylaşıyoruz sende oyle anlamadım valla

Deniz FENERİ engelli çocuğu veya bir yakını olduğu için evden çıkıp bankaya gidemeyen arkadaşlarımız var... eğer yatan il varsa ona göre çıkılacak... ki...engelli evde yalnız bırakılmış olmasın...bu açıklamayı yapmama gerek olmaması gerekirdi bunu senin bilmen gerekirdi...ayrıca sen bize yanıt vermek durumun dada zorundada değilsin ........ arkadaşlar Tekirdağ yatmadı ...saygılar.....

sayın arkadaşlar ankara maaş yattı mı ya da en geç ne zaman yatacak acaba; cevaplanırsa sevinirim lütfen?

Üst Alt