Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayı Evde Bakım parası alan var mı?

İst.HALA yatma dı mı???:(

BEN kişisel olarak ist-dan maaşı ayın 18 inde çektim ayın 16 sında ist-a maaşların geldiğini başka bi siteden öğrendim ve ist- valiliğine ayrıca ist- sosyal hizmetler müdürlüğüne bir dilekçe yazdım oğlumun ilaçlarının 4 gün içinde biteceğini ve maddi durumum elvermediği için karşılayamıcağımı ilaçların isimlerini bandrol numaralarıyla beraber verdimki hiç değilse ilaç parası yatırılsın diye + banka hsp numaramıda dilekçeye ekleyip e-posta ile 1er gün aralıkla 2 defa gönderdim sağolsunlar 2inci gün sonuna doğru e-posta ile verdiğim dilekçeye cvp geldi yani 4üncü güne gerek bırakmadılar cvpı akşam saat 22 sularında aldım ve hemen evden çıkıp atm den parayı çektim bu sayede ilacı aldım yoksa ne yapcaktım bende bilmiyodum
dileğim yüce ALLAH- en kısa zamanda diğerlerine nasip eylesin....

safari-054 sizin adınıza sevindim...ayrıca ,bizim ülkemizde , bir işin peşinden koşmayınca maalesef kendiliğinden biraz zor oluyor. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Hayırlı, sağlıklı günler dilerim...

ulan ne zormuş istanbullu olmak yine kuyruk var kesin :)

Arkadaşlar ben Çorumdan katıldım aranıza, Çorumda şubat ayı bakım paraları yatmadı ,eğer alan olursa buraya yazarsa sevinirim,evim uzak olduğu için kontrol edemiyorum,şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

iistanbulda ayın 20den sonra yatıyor sanırım bende daha gidip bakmadım 20 si hafta sonuna denk geldigi için

slm ben aranıza yenı katıldım adım gökçe

he buarada ben kocaelide ikamet etmekteyım

özürlülerden sorumlu bakan var adı aliye kavaf ona mail atın ve istanbul bakım ücretlerinin belli bi zamanda olmasını talep edin

İstanbul Avrupa yakası yatmıştır.hayırlı olsun..

[FONT=Arial Black][SIZE=3]istanbul anadolu yakasıda yatmıştır. güle güle harcayın:)[/SIZE][/FONT]

düzce merkez bakım aylığı 522tl yatmıştır.ALLAH cümlemize bereket versin.

istanbul anadolu ve avrupa yakaları dün yatmıştır sayın arkadaşlar..

gerçekmi yoksa şakamı yapıyon

kadir gardaş sen aldınmı eger ciddiysen çarşıya adam gönderecegim birden inanamadımda

adana köprübaşı
otur bakım aylığınana karşı
gel ay sonu ay sonu

Üst Alt