Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayı Evde Bakım parası alan var mı?

TEKİRDAĞ da bakım parası gece YATTI... Darısı diğer illerin başına inşallah...522 T.L.

sayın arkadaşlar ankara evde bakım maaşı tam olarak ne zaman yattı ben yaklaşık 6 - 7 ay önce başvurdum; yetkililer bana geçen ay, ocakta büyük ihtimal yok ama şubatta kesin alırsın demişlerdi silo adlı arkadaşın dediği gibi cumartesi günü falan mı maaş yattı yoksa daha yeni mi gideyim mi çekmeye maaşı lütfen acele cevap?..

seaman arkadaşım maaşının hesabına yattığını öğrenmeden çıkma bence. eger bankamatık kartın varsa 444 00 00 nolu numarayı ara bankamatik kartı üstündeki hesap numaranı gir ve hesabında para varsa çekmeye git.

tekirdağ bugun yatmış 522 ytl. iyi günlerde harcayalım inş .bereketli olsun .

arkadaşlar kocaeli ne zaman yatacak bilgisi olan varsa lütfen yazsın allaha emanet olun

senin adına çok sevindim güle güle harcaman dileğiyle
ve ayrıca özelden attığın msjı sonuna kadar uyguladım umarım bi sonuç çıkar

SAFARİ-54 iyi dileklerin için çok teşekkür ederiz...sizler de güle güle harcayın.Darısı alamayan arkadaşların başına inşallah...düzenli bir tarihte yatırıldığı günleri de görürüz inşallah...hayırlı günler dilerim...

sayın arkadaşlar ankara evde bakım maaşları kesin yatmıştır bankadadır; 521.89 tl dir; gidip çekebilirsiniz, teşekkürler saygılar.

Şubat ayı evde bakım maaşını alan varmı ?İZMİRRRR

slm

arkadaşalr ben niye 490 alıyorum siz 522 alıyorsunuz matikten çekenlermi eksik alıyor

antalya evde bakım maaşları yatmıştır arkadaşlar bilgilerinize 522yt

t

olur arkadaşlar istanbulda bü gün mutlaka yatar:p az bekleyelim yarın daha ayın 20si inşallah gecen ay gibi uzatmazlar. Herkesin ihtiyacı var Allah hepimizin yardımcısı olsun....

t

[FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3]istanbulda bi gün yatar elbet az bekliyelim arkadaşlar yarın ayın 20si:p inşallah geçen ay gibi uzatmazlar. Herkesin ihtiyacı var Allah hepimizin yardımcısı olsun.......[/SIZE][/FONT]

gözün aydın denızfeneri bayramındır mıllete dıyon biryerı 10 defa yazma ama sen yazıyosun sayfayı okusaydın kocaeli yatmış diyenler var zaten
zırtooooooo

ne oluyo zırto mırto ayıptır.saygılı olalım.bir birinize

ali ercaaaaaaan kızdırma bak.fevzipaşa narlıca arası fazla değil 5 dk.lık getirme beni:)

aliercan4,

bu konuya cevap yazarken baştan aşağı sayfaları kontrol ederek yanıtladım.hatta senin bu cevabından sonra 2 kere daha kontrol ettim.ama gördüm ki kocaeli yatmıştır diyen yok.aksine dikkatli bakarsan kocaeli yattı mı diye soran arkadaşlar var...en son yazmış olduğun söz(zırtoooooo)sana ait olsun.malum kötü söz sahibine aittir...bundan sonra kim ne yazarsa yazsın asla polemiğe girip cevaplar vermeyeceğim.saygılarımla

Üst Alt