Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayı Evde Bakım parası alan var mı?

ok arkadaşlar kızacak bişey yok sadece şurası yattımı diye sormanın mantığı yok yatan illerdeki arkadaşlar yattı diye yazıyor foruma yattımı diye sormak için yazılan yazılar forumda boşuna kalabalıklık yapıyor ahanda başlığa cevap yazılmış diye konuya tıklıyorsunuz şurası yatımı burası yattımı diye yazılan cevaplar olunca insan kızıyor konunun özü şu ben kendi adıma atmden cektiğim gibi aldık diye yazıyorum foruma aldık diye yazılan ildeki arkadaşlarda gidip alsın diye sormanın anlamı yok msn değilki hemen sorunuza dönüş olsun birde eskiden bu kadar agresif değildi burdaki dostlar şimdi hemen tepki veriliyor dostum kızdığın kişide aynı senin durumunda bunu unutma o yüzdende hemen tepkisel cevap yazma telaşına düşmesin kimse

merhaba arkadaşlar.benim yazmış olduğum yazı yanlış yorumlanmış...konu başlığı açıldıktan sonra alan arkadaşların nereden aldıklarını üstüne basa basa yazmalarını istedim.aynı tür soruyla konu uzadıkça uzuyor..örneğin bir izmirden(izmiri örnek veriyorum)yattımı diye soruyor.ama arkadaş konuyu başından itibaren okuma veya takip etme zahmetinde bulunmuyor.bazen aynı il 2 kere soruluyor.yoksa bu konuda ukalalık yapmak benim haddim değil..ben sadece açılan konunun incelenmesini istiyorum.eğer sormak istediğim soruya cevap yoksa yeni bir konu açayım.bu şekilde ora yattı mı?bura yattı mı?4-5 sayfa oluyor konu.tekrar belirtmek istiyorum.alan arkadaşlar kaç para aldığını ve ilini özellikle yazsın lütfen...saygılarımla

Bazı arkadaşlar aldıgınızda yazın hangi il kaçında yatıyor takip edicem falan demişler.

Hiç boşuna uğraşmayın , hiç bir ilin kesin belirli bir ödeme takvimi yok, sadece şu hafta veya önümüzdeki hafta gibi beklenti içine giriniz.

eskişehir yatmış;

bu arada tekrar yazayım, atm ye gitmeden telefonla maaşınız yatıp yatmadıgını öğrenebilirsiniz.

Ziraat bankası müşteri hizmetleri 444 00 00 ı arayın.

2 ye basın

sonra tekrar 2

16 haneli bank kart noyu girin

kareye basın

şifrenizi girin

kareye basın

bakıyeyı dınlemek ıcın 1 e basın, hepsi bu

deyerli arkadaşlar kocaeli bu ayın kaçında yatacak biz ocak ayının hala alamadık

balıkesir ilceleri yatmadı.. balıkesir defterdarlık tüm hak sahiplerinin hesabına 8 subat tarihinde aktarmış.. arayıp sorduğumda ise biz gönderdik diyorlar.. sosyal hizmetler ise hesabınıza bakın diyor. anlamadığım 8 subat tarihinde bankalara aktarılan para hala nasıl olurda geçmez.

blueboyfe;
-------------------------
ozaman bundan sonra benim ve benim gibi düşünenlerin yerine sen yaparsın
ÇÜNKÜ ben kişisel olarak tel faturalarının kabarık gelmesine gücüm yetmez:eek::eek:
-----------------------------
denizfeneri ve ÖZELLİKLE tuncay arkaşlara gelince şurası yattımı burası yattımı diye sormanın mantığı yok bunumu diyon ozaman mantık nerde bende sana onu soruyom ist- yatıımı ankara yattımı izmir yatımı diye soramıycaksak bu ve buna benzer sitelere üye olmamızın alemi ne ozaman.
hayır kimler korunmaya çalışılıyo onu anlamış değilim???
burda kimsede tepkisel cvp vermeyede meraklı olacağını sanmıyom sadece haksız yere boş laf söyleniyosa bunu haklı yere mantıklsal cevabını veriyo
en son olarak ise
bide gelmiş eskiden agresif değilmiş diyon yani burda şimdiye kadar soran binlerce belkide onbinlerce kişiye burda bu sözümü söylüyon

sen ve senin gibi düşünenler ozaman bende kendi adıma şunu diyom

boş yere yapılan kötü söz sahibine aittir

şunuda unutmaki aynı soruyu kimbilir kaç defa sen sormuşsundur :eek::eek:

safari agresiflik demişsin sen sert çıkış yapmışsın.neyse ben senide deniz fenerinide tanımam ama anladıgım kadarıyla ortada bir yanlış anlama durumu var.deniz feneri konu başlığının açılmasından şikeyetçi degil ki.o sadece bir il aldıgını yazıyor bir il yazmıyor.mesela istanbul hala yatmadımı arkadşlar diye soruluyor daha sonrasında takip edenler bilir zaten yetınca yatan il yattı diye söylüyor.onu tekrar ısıtıp ist.yattımı diye sorunca kalabalık yazı dizisi oluşuyor.bu ve buna benzer yazılar için sorulan şeyi tekrar sormayın anlamında yazdığını düşünüyorum.bilmiyorum ben öyle anladım.yoksa tabikide yazılsın.evden çıkamayan arkadaşlarımız var.buradan takibini yapıp ona göre çıkabiliyordur.biraz daha relaxs arkadaşlar.saygılar.

deyerli arkadaşlar bizim bizden başka dostumuz yok bir tek dostumuz cenabi allahtır biz bir birimize yardımcı oluyorsak ne mutlu bize

Bakım paraları her ay düzenli yatırılmış olsa kimse gerilmeyecek ve kendini ona göre ayarlayacak ..Asıl sorunu kökten halletmemiz gerekir..ENGELLİ TV. açıldığında hep beraber oraya e -posta gönderelim. Ben sabahları FOX.TV.YE düzenli yatırılsın diye yazdım....yetkililere duyurulsun diye...ayrıca mektup ta yazacağım... hep birlikte bu sorunun üstesinden geleceğiz İNŞALLAH...Fox tv e-posta calarsaat@fox.com.tr saygılar...HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR....

balıkesir merkez yattı ama ben ilcedeyim yatmadı. defterdarlık tüm listeleri bankaya gönderdik dediler. bankayı arıyorum listeleri aktardık diyorlar. sosyal hizmetlerin bilgi edinme sayfasından durumumu soruyorum... iliniz sosyal hizmetler ile görüşün diyor.. onlar da yanıt vermiyorlar ... bu kadar zor mu bakmak nerede tıkandığını söylemek? nereye başvuracağım ben?

FENER 76 biz Tekirdağ dayız.hala yatmadı ve .TEKİRDAĞ İL defterdarlıktan ayın 10 unda tekirdağ ziraat bank.yatırılmış .zizaat bankasını aradık doğruladılar. yani para 2gündür bankada ve bize bu gece yani cuma gecesi 12 den sonra bank kartla çekebilirsiniz dediler... yani senin paranda bankada tutuluyor olabilir.. banka müdürüyle görüş istersen...m.ereğlisinden yazıyorum...tekirdağ da alan var mı .....diye soran arkadaşlara duyurulur.....saygılar.....

sayın burcu ilhan anlatmaya çalıştığımı anladığınız için teşekkür ederim...orası yattı mı?burası yattı mı?sorusundan benim şikayetim yok..anlatmaya çalıştığım alan arkadaşlar aldıkları miktarı ve ili üstüne basa basa yazsınlar.bu arada diğer arkadaşlarda konu açmadan bu konuyu baştan itibaren takip etsinler demeye çalıştım.konu baştan itibaren yeterince takip edilmediği için aynı il bazen 2 veya 3 kere soruluyor.buda bu tarz sorularla konunun gereğinden fazla uzamasına yol açıyor demek istedim.yoksa beni ilgilendirmez...saygılarımla

şubat maaşı

tüm ankaralılara hayırlı cumalar ankarada bakım parası yattı iyi günlerde harcamanız dileğiyle

balıkesir merkez aldı. ilçeler hala almadı.. böyle bir saçmalık var mI?

Bacım ben bana ve birçok kişiye yapılan agresif sözünü kime geri iade etmişim anladınmı?????

belliki anlamamışsın neyse

ayrıca unutulmasınki burda mecbur kaldığın için sormak hakkını aramak vbvb sadece insanın ve tüm insanların kişisel doğal hakkıdır....

NOT=kimse laf olsun torba dolsun diye hergün ist-izmirankara aldımı diye sormaz çünkü bu site oyun sitesi değil öyle değilmi ayrıca bu konu kapansa daha iyi olur!!! :eek:

saygı deyerli arkadaşalar kocaeli maaş allan varmı

Tekirdağ ziraat bankası bize banka kartıyla çekebileceğimizi söylemişti.Baktık yok..lokman ayvanın verdiği mutlu engelli hattını aradım.TEL :0212 444 6000 nolu telefonu aradım .. yetkiliye paranın bankaya 10 unda yattığını ama hesaplarımıza aktarılmadığını söyledim.. benim gibi birçokengelli arkadaşın bakım paralarının düzensiz yatırıldığından dolayı çok sıkıntı çektiklerini bu konunun yetkililere iletilmesini rica ettim sizde arayabilirsiniz.. hatta platformumuzun adını verdim sıkıntıları görsünler diye... çok alakadar oldu.. sizde arayıp sorunlarınızı bildirin arkadaşlar... hep birlikte bu sorunun üzerine gidelim...

balıkesir ilçeler hala yatmadı. sosyal hizmetleri arıyorum yattı biz gönderdik defterdarlığa diyor. defterdarlık 8 şubat pazartesi bankalara aktardık diyor..kim yalan söylüyor? sosyal hizmetleri arayın bilgi alın diyeceksiniz ama inanın sosyal hizmetlerin verdiği tek yanıt bankaya bakın...devlet yasa ile bu hakkı bizlere vermiş. sen devlet olarak takibini yapsana.. gönderdiğim para yerine ulaştı mı diye. sosyal hizmetlerin sitesine mail atıp sorsan aldığın yanıt iliniz sosyal hizmetler ile görüşün.
ne yapmak lazım bilmiyorum. :(

bu sayfada konuşamk doğru olmuyor ama her kez kendını bılıy0or bu sayfaya ılk uye olupta neler sorduğunu bılıyoruz şimdı ahkam kesıyorlar hayret bışey mesela ben kızımla cıkamıyom burdan takıp edıyom maaşların yatığını nıye sormam kabahat oluyor izmır yattımı soruyom kabahatmı ben burayı kuran arkadaşımıza hep dua edıyorum burdan cok haklarımızı oğrendım sız boyle burnu buyukluk yapıyorsunuz ya bıze değıl aslında bu sıteye kurana yapıyorsunuz yapmayın alah razı olsun deyıp susun oğrenın cok şey var kırmayın kımseyı farkında olmasanızda

slm arkadaslar ben evde bakım masını ayın 20 sinden sonra yattıgını biliyorum allah yardımcınız olssun

Elazığda genelde 20 veya 25 tam olarak sabit bir gün yok 20 bekleyecek elazıg

Üst Alt