Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayı Evde Bakım parası alan var mı?

saol gardaş tam param bitmişti sayende haberim oldu hemen çektirdim tşk

İzmir, belki daha önce yatmıştır ama ben 24 şubatta çektim 522 lira.

adana yattığı gün yazacagım.netten bakıyorum sayın adanalı arkadaşlar.sorup durmayın.

büyük ihtimal p.tesiye yatar artık ayı bitirdiler.

ya arkadaslar sole bı baktımda sızler evde bakım aylıgı ıcın yazmıssınız galıba ben 75 dogumluyum herayın 5 ınde annem gıder ceker 5 ınde gıtıp postaneden para yatmamıs dendıgını ve ayın 5 i c.tesi,pazar haruc 6 sında odendıgını hatırlaöaö ben ıspartadayım saygılar.
mart maasın aldıgın gun yazarım

adana daha şubat aylığı yatmadı

alfabetik sıraya göre adana 1. değilmi 1 mart 2010 ama şubat aylığı yatmadı hala 11:30 itibarıyla

adana daha yatmamış 1 mart oldu 12:17 öglen yemegindeler öglen sonuna bir umut beklemekten başka çare yok sabırlar diliyorum arkadaşlar acil şifalar

şanlıurfa şubat ayı evde bakım parası bugün yatmıştır

ya arkadaslar bole sıstemmı olur olaya neden yanlıs bakmakda ısrar edıyosunuz anlamıyom. bende onceden ocak maasını subatta subatı martda martı nısanda alırdım bı maası sıldım sımdı ıse ocak maasını ocak maasını ocakda subatı subatta martı martda her ayın 5 inde alıyoz gunde hıc sapma olmaz kardesımde ozurlu 2 evde bakım ucretı alıyoz ıkısıde annemın uzerıne yatıyo

Adana yatmıştır arkadaşlar.522 tl.bilgilerinize sunulur.

a_slymn;
arkadaşım sizinki bakım parası değildir engelli maaşıdır, bakım parasını bankadan cekersin engelliye bakan alır, engelli maaşınıda postaneden alınır engelli kişinin adına yatar. sadece aydınlatmak istedim:eek:

ya bırader sımdı engellı maası 2022 maası bakıcı parası 3 maasmı var alınabılen benım dedıgın evde bakım ucretıydı ama dedıgıne gore engellı maası varmıs bırde dedıklerın dogruysa.
ben 2022 maası alıyom 3 ayda 1 bıde annem evde bakım aylıgı alıyo her ay annemın banka hesabına yatıyor ve parayı postaneden cekıyor.
dedıgıne gore bırde engellı maası varmıs eger engelli maası bu dedıgın 2 maasdan farklıysa guzelce anlatda onada basvuralım msn gorunuyo

Üst Alt