Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TCDD yüksek hızlı tren ile engelli bilet alımı nasıl oluyor?

Ben hiç binmedim. İnternetten alsam ama binmesem. Koltuğuma gelip bakıyorlar mı, yada engelli kartımı tekrar ordada göstercem mi

@bsrkcsy Heeyy .. Ne yaptın merak ettim ? Başvuru yaptın mı ?

Son düzenleme:
ya işte oda saçma engelli biri zaten gidip bilet alacak durumu olsa gider alır biletini biner trene gider internetten rezervasyon yapılamıyormuş saçma

engelli kimlik kartı değil de direkt olarak engelli raporuyla gitsem işlem yaparlar mı?

Hayır, ben daha yeni çıkarttım kimlik kartının arkasına bandrol yapistirmalari gerekiyor.
Kimlik kartı bir haftada çıkarıyorlar Ulus'ta anafartalar da bulunan il sosyal hizmetler mudurlugunden
Kızılay Mh., Anafartalar Cd. No:70, 06430 Ulus/Altındağ/Ankara

tren garına gidin kaydınızı yaptırın daha sonra İnternet den ala bilirsiniz kesinlikle iptal edin eğer gitmezseniz başkasının hakkını yemiş olursunuz bir kez kayıt olmak yeterli her hangi bir tren garında engelli kimliğinizle

Eskisehir YHT bardan bursa otogara nazil gidilir...

Eskişehir YHT garından Kamil KOÇ firmasının arabalarıyla Bursa otoğarına aktarma yapılıyor.

Diyelim bileti aldık ama gitmedik.bu durum farkediliyor mu ve bir cezası var mı?

Diyelim bileti aldık ama gitmedik.bu durum farkediliyor mu ve bir cezası var mı?
Bildiğim kadarıyla bir ay içerisinde üç kez aynı şeyi tekrarlarsan, hakkın süresiz olarak iptal ediliyor.

Arkadaşlar internet üzerinden bileti nasıl alıyoruz? Esnek hesabı seçtikten sonra abonman kullanılsın şeklinde mi? Bir tek bu şekilde ücret çıkmıyor.

Ücretsiz Seyahat için Tren Bilet Gşelerinde Engelli Kimlik Kartı ya da Engelli ibaresi işlenmiş Nüfus cüzdanı kabul ediliyor. Hastane Raporunun Aslı Dahi Gişelerde Geçerli değil.

İnternetten Engelli Bileti almak İçin Gar Müdürlüklerinden verilen formu doldurduğunuzda barkod verilior. onunla online bilet almak mümkün. Müracaat sırasında Engelli kimliği ve Nüfus cüzdanı Fotokopileri de istiyolar giderken yanınızda bulunsun

Arkadaşlar 3.04.2017 pazartesi günü kayseri tren garından internet den ücretsiz bilet almak için form doldurup engelli ve kimlik fotokopisi verip başvuru yaptım bugün kayseri ankara için bilet almak istiyorum tcdd sitesinden ama bir türlü ücretsiz bilet alamıyorum bu konuda bana detaylı yardımcı olurmusunuz

tcdd sitesine üye girişi yapıyorum ama abonman kutucuğu çıkmıyoır nedendir yardımcı olursanız sevinirim

gençparkinson

İnternetten ücretsiz engelli bileti almak için gittiğimiz her şehirde ay mm i işlemi mı yapacağız, misal ben Konya'ya özel araçla geçtim, sonra da trenle dönmeye karar verdim, gidip konya garında dilekçe mı vermem gerekiyor internetten almak için, yoksa tek bir şehirde bu işlemi yapsak yeterli olur mu?

Ben konyadan gittim gardan bir fotoğraf çektiler bir form doldurttular engelli kimlik kartına barkot yapistidilar eğer bir yerden başvuru yaptiyasan başka bir yerden tekrar başvuru yapmana gerek yok Suret

tcdd sitesine üye girişi yapıyorum ama ABONMAN KUTUCUĞU çıkmıyoır nedendir yardımcı olursanız sevinirim

yht ile Ankaradan Konyaya gittim, bileti engelli kartımı gösterip ücretsiz olarak gardan almıştım, sorun olmuyor.

SGB bu internetten bilet almak için başvurmak gerekiyor normal şartlarda gidip alabiliyorsun zaten

Internet uzerinden engelli bileti alamiyorsunuz birebir gar istasyonlarina gidip almak gerekiyor

Netten nasil oldugunu bilmiyorum ama gardan birebir slmak kolay denedim gordüm@içerişehir :)

Abonelik yaptirdiktan sonra verdikleri abonman numarası ile internetten de bilet alabilirsiniz.gardan zaten engelli kartı ile alınıyor

Abonelik dediğiniz şeyi direk gardan yapicas o zaman ve sadcee bi garda bu başvuruyu yapınca gerek kalmayacak o zaman ... teşekkürler herkese :)

Üye giriş kısmından girip alınabiliyor,hiç bir sıkıntı yok!

Arkadaşlar ben tcdd nin internet sitesinden ücretsiz bilet alımı yapamıyorum bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyor engelli kimlik kartlarıyla gar dan üyeliği yaptırdığım halde alamıyorum

merhaba
hızlı tren bileti internetden ücretsiz almak için .
1. ilk yapmanız gereken gar gidip engelli kartınızın arkasına bardro yapıştırmanız üyeliğiniz var ise yht sitesinde
üyeliğinizin olduğunu söylüyorsunuz. yoksa size üyelik yapıyorlar. benim engellim işitme engel ve %42

2.
internert üzerinden bilet almaya gelince üyelik girişini yapıyorsunuz tren saatini seçerken esnek sekmesini tıklayın mutlaka
esnek + tren saati sec
3.
koltuk secimi yapıyorsunuz. abonman seçmeniz gerekiyor ( abonman secince otomatik olarak tutar 0 lanıyor.
biletinizi ücretsiz almış olursunuz.
KCETAŞ Arkadşın Biri öyle Yazmış Dediği Gibi Bir Dene..

Üst Alt