Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 Diyabet hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

13 yıldır tip 1 diyabet hastasıyım
Şekerim bazen 400 450 bazen 40 50 oluyor genelde 200 civarında
ha1c 7 civarı ketoz yok gibi
Ellerimden dirseğime kadarda egzama var kışın azıyor ve geçmiyor engelli sınavı ile memur olmak istiyorum %40 rapor alabilirmiyim ve İstanbul Anadolu yakasında hangi hastane öneriniz olur

Cihanptlr...hocam öncelikle geçmiş olsun...o değerler nasıl oluyor anlamadım ya 400 den 40-50 e inmeler hiç duymadım ve çok şaşırdım?..bende tip2 hastasıyım, ama çok şükür 240 ı geçmedi açlık ama tabii dikkat etmessem çıkar elbet..glifor kullanıyorum bende insüline şimdilik gerek yok dedi doktorum..ama onun bile etkilerini yaşamıyor değilim tabii ki,sık idrar a çıkmalar bulanık görmeler vs..herkese çok geçmiş olsun..

Ertuğrul01

Ertuğrul hocam ben 41 yaşındayım 1999 da şekere yakalandım askerden yeni gelmiştim raporum tip 1 1 yıl önce gözlerimde kanama başladı Dr gözlük yazdı hiç heyete girmedim açlık kan şekerim 300 ile 450 arası değişiyor

3 aylık geriye dönük kan şekerim 2018 ocak ayında 8.99 çıktı heyete girsem yüzde kaça ala bilirim acaba teşekkür ederim

Engelli raporu

Merhabalar
Benim eşimime pankreas tümörü teşhisi kondu ameliyat oldu pankreasın 3 te 2 si alındı .dalak alındı .ve mideden bı bölüm alındı patoloji sonucu iyi huylu pankreas tümörü çıktı.
Ameliyattan sonra şeker hastalığı çıktı açlık şekeri 165 çıktı.
engelli raporu %40 çıkma ihtimali varmıdır acaba .. Herkese geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Dincayse036..165 aslında çok da kötü bir değer değil ama, yüksek normale göre...bahsettiğiniz ameliyatlar ve şeker başlangıç ile bence yüzde 40 ı rahat geçer...ama oranlarında eskiye göre bayağı düşürüldüğünü hatırlatayım...geçmiş olsun kolay gelsin.

bu arada arkadaşlar amann dikkat şeker tansiyonu sakın boşvermeyin derim,ben üstünde durmadım beyin kanaması ile ödedim bunu maalesef!!
beyin kanaması geçirdiğimde ha1c 10.3 dü şimdi 5.25..aklımız şimdi başımıza geldi yanii.

Merhaba değerli dostlar;
13 sene evvel nekrozitan pankreatit nedeniyle 4 ya tedavi gördüm. Pankreasımın kuyruğu alındı. Bu rahatsızlığa bağlı olarak 8 senedir tip 1 diyabet hastasıyım. 15 gün önce diabetik retinopati teşhisi kondu. 23 Haziran'da ameliyat olacağım. Tip 1 diyabet, hipertansiyon(ilaçlı) ve diabetik retinopati'den ortalama oranım sizce ne olur. Dün yaptırdığım kan testlerim şu şekilde.
Glukoz Açlık (İlaçsız) 220
Son 3 aylık ortalamam 11.7

Sadece hapla idare etmeye çalışıyorum ancak insülin eklenecek pazartesi.

Desteğinizi rica ederim.

Sağlıklı günler dilerim.

Komplikasyon geçirdiysen yani şeker düşüklüğünden hipoglipidemi geçirdiysen yani baygınlık geçirdiysen yüzde 40

Üst Alt