yeni basladi yardimlariniz uk
Boyle bir site olduğunu yeni gördüm ve çok hoşuma gitti gerçekten öncelikle burada sorulan yardim istenen konular hakkinda bilgi paylasimi yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Benim sıkıntım 1.5 ay önce çok şiddetli kanlı ishalle başladı enfeksiyon hastaliklari amipli dizanteri ornidon cipro falan derken bi değişiklik olmadı sonra flagy günde 3×1.5 oyle devam ettim 1 ay geçmedi en son rektoskopi dedi oldum ama sanki bana kolonoskopi gibi geldl çünkü sonuçlarda tranvers kolon da yaziyor.hap veya uyuşturma yapmadiklarindan can im yandi ama ilk defa olduğum için bilemedim sonucunu asagiya yazacam geçtiğimiz perşembe oldum biyopsi için parca aldilar sonucu ne zaman cikar herhalde 10 güne kadar yalnız 14 martta kolonoskopi olduktan sonra doktor gine diyet ve ilaca devam dedi biyopsi sonucuna gore tedavi seklini değiştirecez dedi ama ben ilaçları icmedim 4 gündür icmedim simdi şöyle oldu ishal geçti kanama var ama ne kadar hassas olduysa bu sure zarfinda makat tan cikarken büyük abdest müthiş bi yanma oluyor kabız falan da değilim yumuşak yani bugün doktora gidecem gel 10 gün rapor verecem dedi bugün gidecem bu sıkıntilari anlatiyim mi doktara biraz buz adam tarzinda iletişim sikintisi var devlet hastanesi malum bi yere kadar bir suru hasta var benim sorularimi asagiya yazacagim sonuç ne demek oluyor birde arkadaşlar benim yapmam gereken bir şeyler var mi tavsiyelerinizi bekliyorum haa birde unutmadan ilaçları biraktiktan sonra sabah aksam ac karna keçi boynuzu pekmezi ve keten tohumu macunu aliyrom valla güç kuvvet geldi bana herhalde ishalde buna bagli olarak geçti birde ellerim ustu bi tuhaf olmuştu egzama dediler bi ilacta onun için ve 1 haftadir diz kapaklarimda anlam veremedigim yanmalar oluyor bunlarin bu hastalikla alaksi var mi şimdiden çok tesekkur ederim arkadaşlarSONUC:tranvers kolon:distal mukaza hiperemik, ödemli, vaskülaritesi kaybolmus , eroziv,spontan frajil görünümde.işlemi tolere edemediginden ilerlemedi (bu benim dayanamadigim anlamina mi geliyor öyleyse eğer hic uyuşturucu veya hap verilmedi bana)İnen kolon:mukaza hiperemik, ödemli, vaskülaritesi kaybolmus , eroziv,spontan frajil Sigmoid kolon:mukaza hiperemik, ödemli, vaskülaritesi kaybolmus , eroziv,spontan frajilRektum:mukaza hiperemik, ödemli, vaskülaritesi kaybolmus , eroziv,spontan frajil, bx alindi.Anal kanal:hemeroidEndoskopik Yani:ülseratif kolit? Grade 1 hemeroid Arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum.