Merhaba arkadaşlar 2015 ocak ayından beri kanama ve mukusum hiç aralık vermeden devam ediyor bir kere kesildi o da 2016 nisan ayında kortizon kullanırken fakat bırakınca yine başladı ve sadece 1 hafta iyi olabildim, ocak ayında hastaneye yattım neredeyse senede bir yatıyorum 1 hafta flan, günlük wc sayım 5 i geçiyor artık, chron olarak yarı tanı konuldu ama kesin degil, son kısımda 20 cm kadar kanamalı mukozalı yara mevcut, imuranı geçen sene ve bu sene kullandım fakat herhangi bir faydası olmadıgı gözlendi ve doktor tarafından kesildi, aynı şekilde cipro ve flagly de bana hiç bir etki etmedi şu an azaltarak kullandığım prednol 16 mg var, 3X2 pentesa ve Humiraya başladılar 4 igne vuruldum bi günde ve 1 hafta olmasına ragmen hala kanama ve mukuslarım aktif dizlerim agriyor artık wc de oturmaktan ve makatta ıkınmakla ilgili sancı var, rapora başvursam yüzde kaç verirler acaba, bir türlü düzelemiyorum ameliyatta olmak istemiyorum ki tekrarlama ihtimali yüksekmiş hiç olmazsa özürlü olarak herhangi bir işyerinde kontenjan bulalım, bu durumda işimden ayrıldım sık izin aldıgım icin, sonraki isyerimdende ayrıldım gecen haftalarda, yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..