Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Üye buluşması] 10-11 Temmuz 2010 Kayseri buluşması
Fatih kardeş sen hiç merak etme hepsi ayarlandı... Erkek arkadaşlarımız ayrı kız arkadaşlarımız ayrı yerde olacak ve eşler ise farklı bir yerde olacak.... Her şey yolunda kafanıza takmayın eğlencenize bakın....
İSTANBULDA GİDECEK ARAKADAŞLAR NEREDESINIZ YA BEN TEK KALDIM SANIRIM AKŞAM SAAT 20 ARABASIYLA METROYA GİDİYORUM AMA BANA ARAKADAŞLI EDECEK KIMSE YOKMU YAAA BEN KAYBOLURUMMM:
iveeet savgili arkadaşlar beklenen gün geldi zannumca birileri yolda birileri gece yola çıkacak.hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum.ben de bugün saat 5 de arabaya bineceğim inş.bu akşam 11 gibi otogarda olacağım nasip olursa..
sevgili organizatörlerlerimiz.biliyorum ki çok yoruldunuz çok emek sarfettiniz.hepinizden allah razıolsun hakkınızı helal edin.Ben kendi adıma bu organizasyonun da DİGERLERİ GİBİ GÜZEL OLACAĞI KANAATİNDEYİM.
Gelelim şimcik esas meseleye....
valla organizatörlerim ben orda otogarda öksüz yetim emanet yolcu gibi kalmak istemiyim tüm ekip kırmızı haklı kırmızı çiçekler ile hazır ve nazır olabilersiniz bence sakıncası yoktur yanim )
bu arada size bir sır vereyim olmamış yeşil elmalarınızı çaldım hazırladım sağ salim gelcekler size ulaşacaklar ))
Teşekkürler Nurullah ekibine ve sana yürekten teşekkür ediyorum, bekle bizleri anadolumuzun güzel kenti güzel Kayserim ben ve + 4 kişi geliyoruz.
Nurullah,cım benimle beraber arkadaşlarımdan 3 kişi sandalyeliyiz biriside K.maraştan geliyor bayan arkadaş yürüyor bilgilerinize.
Eveeeet arkadaşlar nihayet son güne geldik, Allah emeklerimizi zayi etmesin, inşallah kazasız belasız bu ekinliğide çok güzel biçimde yapacağız.....
bütün arkadaşlarımıza hayırlı yolculuklar dilerim...
Herşey çok güzel olacak....
Sabah görüşmek üzere....
Sağlıcakla kalın....
Bende bu buluşmaya katılmayı çok istiyordum. Ama olmadı kısmet değilmiş. Katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler ve güzel bir haftasonu geçirmelerini diliyorum.
emeği geçen bütün komite üyelerine (organizatörlerimize) çok teşekkür ederiz. şimdiye kadar gördüğüm gelmiş geçmiş en güzel organizeydi ne desem boş ama başta Nurullah BAYTEKİN e teşekkür ederim.