Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 10-11 Temmuz 2010 Kayseri buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle öyle Önerciğim ,

Herşey çok güzel ayarlanmıştı.sizin emeklerinize ve bizlerin gelmesine değdi.Eminim katılan bütün misafirler keşke yerine İYİKİ demişlerdir.Yorumlardan ve o günkü memnuniyetten bu anlaşılıyor zaten.
Çok tşk ederiz tekrardan sana ve diğer ekibine.
Ankaraya da bekleriz....

Kayseri buluşmasına gelmekten son dakikalarda vaz geçiyordum, iyikide vaz geçmemişim aranızda olup, süper organizasyona katılmışım, sonradan pişman olacakmışım,

Kayserili dostlarım beni cumartesi sabahı bastırmacılar parkında görünce çokk şaşırdılar, nasıl geldim diye, ben birgün önce geldiğimi söyleyince sanki bütün dostlarım ağız birliği yapmışlar neden haber vermedin ??? nerde kaldın diye ilginmeleri, sahiplenmeleri çokkk hoşuma gitti ve duygulandırdılar, çünkü bizler onların gözünde kız kardeşlaer, anaları, bacıları, kardeşleri gibi görmelerinden dolayı

ikinci gün Nurullah abimin bana yaptıkları için hakkını ödeyemem, Erciyesi görmem için bütün organizasyon proğramını değiştirip öne alması, sonrasında otobüs saatime yetişirebilmek için göstermiş olduğu emeği,otogarda biletimi alıncaya kadar bekleyip benden sonuçu alıncaya kadar beklemesi inanınki ağlamamak için kendimi çokkk zor tuttum, bir baba bu kadar yapabilirdi , evvet NURULLAH BAYTEKİN hepimizin babasıdır, bunu bir kez daha kanıtladı,

Ogün hanım gibi değerli bir hanfendiyi tanımaktan onur ve gurur duydum,her an her saniye yanımızdaydı, sorunlarımızla olsun, sevinçlerimizi bizimle paylaşmaktan çok büyük haz alan harika bir insan, yüreğine, emeğine, sevgine binlerce teşekkürler,

diaylizci arkadaşım, hiç bir kusurunuz olmadı, oldu diyenlerde kendi ayıplarıdır diyorum,orada sorun çıkartan olduysa, memnun kalmayan varsa o kişilerin amaçları belliki eksik aramaya gelmişler, ekip olarak süperdiniz, emeği geçen bütün Kayserili arkadaşlarıma, dostlarıma, buluşmaya katılan bütün arkadaşlara sonsuz saygılarımı sunuyorum

TÜRKİYE BÖYLE BİR ORGANİZASYON GÖRMEDİ ŞİMDİYE KADAR SÜPERLERİN SÜPERİSİNİZ DOSTLARIM

çok teşekkürlerr kayserili dostlarım.. çok güzel iki gün geçirdim..gezdik dolaştık yedik içtik:) birazda yandık hehe :) olsun dostlar için yanmakta güzel. Amaç bir arada olmak değilmi..:)

bu buluşmayı hazırlayan destek veren herkese teşekkür ediyorum....emeğinize sağlık.....

Pancar gibi oldum bende zaten güneşe allerjim vardı.
ama herkez tatilden mi geldin diye sordu:)
2 gün daha kalsaydım bronzlaşacaktım ne güzel:)

murat kardeş iyice karardın biz hergün yanıyoz sen iki günde kabkara oldun :)))

gadasını aldıklarım ben hala gayseridiyim ..ondan dolayı ne gire biliyom nede bakabiliyom.osmanın pc den arabada yazıyom.heçbi yorum vede cevap yazmıyom.eve varınca okuyup siz gardaşalrıma cevap yazacağım..
sizleri tanıdığım güne "ŞÜKÜR" ler olsun..bazı kaynamalar olduysada nörek içimizde idare edecik.onları da gazanacağız..

çünkü "ÖNGÜN ABLAM ÖLE DİDİ.BEN KÜÇÇÜĞÜM BÖYÜMÜN DİDNİ YAPARIM..YOSA ABBAMDAN DAYAKMI YİYİM.

SİZLERİ SİZ OLDUĞUNUZ İÇİN SEVİYORUM..
BENİ SEMİYEN VARISA ONADA SAYĞI DUYARIM...

BUNU YAZAN OSMAN DEEL BEN GAAYSERİLİ IHTIYAR GARİBAN "NURULLAH BAYTEKİN İM......

NOT.PC Yİ BİLE BEDAVAYA GETİRİYOM .NEDE OSSA ŞEHERLİYİM YAAA...

iki çift de ben konuşummm bu organizasyonaa sevgili başda nurullah abimizin hatrına geldik bi ayda 2 kere ankara dışına çıkmak benim için zordu nurullAH ABİ denince akan sular durdu iyiki gitmişizz erciyesi görmeyi hep isdemişdim nasip oldu ilk defa ata bindimm od ayrı bi keyifdi benim için başda nurullah abiyee sevgili dosdumuz osmana kadiree öneree ismini saymadım emeği geçen herkese çok ama çok tesekkur ederimmmm sevgiler sunarımm

38124_414227733949_658443949_4447485_1748049_s.jpg

Bu kadar güzel yorumları almak bir kayserili olarak gerçekten beni çok gururlandırdı ..Gerçekten arkadaşlarımın yüreklerine ve emeklerine sağlık yorumlardan sonra eminin yorgunluktan eser kalmamıştır

Fotoğraflardan ve yazılanlardan anlaşıldığı üzere çok güzel bir buluşma olmuş. Dileğimin ısrarlarına ve gelmeyi çok istememe rağmen katılamadım. Üzgünüm ama başka sefere diyelim. Nurullah abi ellerine sağlık... Herşey çok güzel ve kaliteli görünüyor... Yenilenmesi umudu ile... :eek:

caferulgen;

öncelikle kocaman bir merhaba “engelli dostlarıma”

mersin bulusmasında söylediğim gibi anlatmış oldugum nasreddin hocanın hikayesinde “damdan düşenin halini en iyi damdan düşen anlar” buna binayen biz engelliler olarak bizleri en iyi anlayan kişiler bizlerizdir.

öncelikle bu organizasyonu buluşmayı düzenleyen fikir annesi olarak adı geçen kezban ablam(ankara) canımdan çok sevdiğim abim nurullah bey(babamız) ve diyalizci, jetset bu kardeşlerime ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimizi borç biliriz.

“el eli yıkar el döner yüzü yıkar” misali ile mersinimize geldiniz davete icabeten… bizde adana mersin olarak benim memleketim elbistanın yanı olan kayserimize geldik. Maalesef ki istemeyerekte olsa incindik.şunu bir türlü çözemedim bu organizasyonlardan anlayan iyi biri olarak organizasyonu kimin düzenlediğini ve kime düzenlendiğini anlayamadım.mekanlar güzel, yerler güzel ama isterdikki programın akışını yazılı bi metin olarak engelliler.biz sitesinde görmek ve gideceğimiz yerleri net olarak bilseydik daha iyi olurdu.belkide bunu okurken hani komite diyordunuz ya kızacaklar belkide sinirlenecekler.ama eleştiriye açık olmak lazım bende dahil olmak üzere… fikir çatışmasında her zaman mutlaka güzellikler çıkar.

öncelikle neden kayseri ekibi bir iki kişi haricinde neden mersin buluşmasıyla kayseri bulusmasını kıyasladınız?? Ha diyeceksinizki biz böyle birşey demedik…ama maalesef ki erciyese cıktıgımızda bunu öğrenmiş olduk ama bir laf vardırki “meyve veren ağaç taşlanır”. Biz 3 ekim 2009 adana engelliler bulusmasını ve mersinin 2.buluşmasını yaptıgımızda gelen dostlarımıza hiçbir zaman hakaret ve aşağılama şeklinde konuşmamız olmamıştır bundan bir pay çıkarın kendiinize…erkek ve bayan olarak ayrışım yaptınız…bunu neye binayen yaptınız ve sitenin başlık içerisine neden böyle yazma gereksinimi duydunuz özellikle nurullah abiye soruyorum…çünkü yapmış olduğum izlenimden dolayı arkadaşlar bu yaklaşımdan rahatsız oldular olanda vardı olmayanda nadirdi…bizim burdaki buluşmalardaki amacımız; engelli bireylerin biraraya gelip kaynaşmaları farkındalıklarını ortaya koymalarını sevgi ve muhabbet içerisinde geçirmeleri değil miydi…?? Efendim binmiş olduğumuz engelli otobüsü annem 1938 doğumlu görme engellidir…şayet annem gelen engelli otobüsünden bu yaşta gayet şık duruyor bilmem anlatabildim mi?? Arabamızın fren sistemi tutmuyordu ve biz o yokuşu o yeri frensiz indik bunu biliyormuydunuz aradaşlar bana bazen diyorlarki ali doğan bazen muhalefet oluyor diye ama kusura bakmasınlar telefirikte biz can mesuliyetini kabul etmiyoruz diyorlardı… maalesef binmiş oldugumuz otobüs ve inmiş oldugumuz o yokuş salavatlarla şahadetlerle indik…”temizlik imandan gelir” buna binayen kaldıgımız yurtlarda ne sabun vardı kısacası temizlik malzemesine istinaden hiçbirşey yoktu…bunun bahanesi olamaz … hadi ben yürüyebilen engelli bireyim…tekerlekli ve akülü sandalyede olan abilerim ve kardeşlerim bu insanlar sonda kullanan insanlardı…sabun,deterjan vs.önemi bu dostlarımız için bambaşkadır.çıktım ben bizzat etrafı dolanırken öğrencilerden kalma iki parmak kadar bir el sabuncugu buldum velakin iykide bulmusum…cünkü kişiler o sabunu aldıkça o ondan istedikçe sevgi ve paylaşım ortaya cıktı…istedikki akşam eglencesinden sonra diğer illerden gelen hanım arkadaslarımızlada biraraya gelip muhabbet edelim maalesef ki askeri tabur gibi şu saat yatılıp şu saat kalkılacak dendi...( yurtta su içeçek su bardagı bile yoktu) yani komite olarak gecenin bir saatinden sonra kantin yok iaşe yapılacak bir yerimiz yoktu bir yeri bilmiyoruz bir yeri tanımıyoruz ve bizim yanımıza gelen arkadaşa diyoruzki bizim şuna ihtiyacımız var gidelim alalım yav bu saatten sonra kayseri ağzıyla nerden bulabilirik …yav benim ihtiyacım var buna…bunu söyleyende komitenin içindeki adam…olmadı arkadasım olmadıııı…

ikincisi biz buraya fırça yemeye gelmedik hele benim yanımdaki bacılarıma kızkardeşlerime kimse bagıramaz…biz mersin ve adanadan cıkarken ne hayallerle ne güzelliklerle yola çıkmıştık…unutmayın 400 km…demekki insanlar karşısından birşeyler almışki 400 km gelebilio 600 km gelebilio vs…şu soruyu tekrar soruyorum kayseri engelliler buluşmasını öngün hanımmı hazırladı yoksa k0mitemi?? Basına röportaj verirken neden öngün hanım ben düzenledim diyor bi defa öngün hanım sitemize üye bile deil…kay tv de program yapan bir hanımefendi…insani yönleriyle insancıl yaklaşamıyla bizlere elinden geldiği kadar yardımcı oldu…neden televizyonda röportaj yaparken bu organizasyonu ben yapıyorum arkadaşlar bana yardımcı oluyor? Diye bir demeç verme gereksinimi duydu benim rahatsızlığım bundan binayeydi..bunun bir açıklamasını alabilirmiyim? Acaba bizi basın etrafında kullanmak mı istiyorlardı?? Hele bana o erciyeste ki o kadar milletin önünde çoçuk azarlarmış gibi çıkışı kusura bakmasınlarda ben evli 3 çocuk babası 36 yasında bir babayım…biz ilkokul çocuğu değilizki geziye gitmedik .ki bize ne yapabileceğimizi söylesinler ..ufacık kandırmalarla yalanlarla konuyla bi defa onun kendisinin hiç alakası yoktu…mahçup düştüğü için kontür yani tersten yaklaşımla olayı sanki ben yapmışım gibi üstüme atmaya kalktı (kadircan telefirik ücretsiz dedi) biz gittik dedilerki adam başı 13 tl dediler bende ali doğan olarak engelli arkadaslarımda bu güzel hizmetten yararlansınlar adı altında pazarlık yaptım…dedimki 13 tl verelim 3 kişi binelim…egerki güvenlikten dolayı mazuriyetiniz varsa beyfendi ben size yazılı talimat verecem bütün mesuliyeti kendim kabul ediyorum diye.. Telefirikçi arkadas bu durumu kabul edeceği anda öngün hanımın gelmesiyle bi anda anlamadım hersey altüst oldu…bende arkadaslar misafirperverliğiniz için güzel bi organizasyon yaptınız tskler dedim döndüm geldim…ataların güzel bi lafı var “parayı veren düdüğü çalar” ayrıca kahvaltı yerinde mikrofonu alıp kadircanın sürekli “alidoğan denizkızı gitmek yok biryere” demeside kusurlarının oldugunu göstermiyor mu?? Akşam eğlencesinde komite bir yere çekilip burjuva gibi bu yemeklerdede dikkatimizi çekti hatta bir kardeşimiz kadircanın yanına gelerek masaya oturmak istediği söylemesi üzerine masa bomboş oldugu halde “bu masa dolu” dendi…böyle bir burjuva ve levanten bir yaklasıımla ayrımcalık yapıldı…kimse kimseden üstün deildir…üstünlük cenabı allah’tır…akşam eğlencesinde biz kız kardeşimiz bacımız denizkızının yanında yokken kayseri ekibinden otobüslerde yardımcı olan bir abimiz denizkızına gelip toplumun içerisinde aşağılayıcı bir şekilde bagırması,misafirperverliğinizi göstermiş oldu…artı komite üyelerininde etrafı gözlemlemediği olayları takip etmediği ortaya cıkıyor…ve sürekli denizkızı alidoğan biyere gitmek yok deniliyor mikrofonda…buna emin olun ben alidoğan ve ekibim olarak nurullah abi ve diğer dostlarım adına orada kaldık ve gitmedik… bizim için gelen hemen hemen dostlarımız vardı … yoksa gidicektik…

neyse arkadaslar biraz agır oldu ama dost dostun ayıbını yüzüne söyler…gene aranızda olacagız çünkü ben engelliyim…

inşallah bir sonraki buluşmada böyle sorunların yasanmaması dileğiyle….

Her zamanki sloganımla diyorum ki ;

“inadına yaşam inadına mücadele”

“engelsiz bir yaşam için el ele”

slm arkadaşlar öncelikle ali dogan kardeş okadar gelen oldu eleştiri yapmadı bir sen hariç sen dosttumuzzusun düşmanımızmısın bilelim burda sorunun olduysa yurtta gece arabay yurda gelmedik arkadaş biz herkes dışarda oturup şalgam içmiyormuydu neden demediniz bizim burda şunlar ekzik bu yok söyledinde ben alıp gelmediysem hata benim kabul ederim biz komite olarak hiç bir şeye üjret ödetmedik sabundan bardaktanmı kaçacaktık söyleyeydin gecenin biyarısı kalkıp ben oraya bütün ihtiyaçlarızı getirirdim kardeş ben adanada kaldım otelilnde odasında bardak yoktu sabun kutusu boştu biz bunları neden dile getirmedik dost açını aramaz kapatır..

birde erciyeste neden pazarlıga karışıyosun sende organize yapıp buluşma yaptın biz gelsek senin ayarladıgın yerlere karışsak yok şuda olsun desek işine karışsak sen ne düşünürsün öngün hanım kay tvde çalışıyo doru engellilerin önüne düşüp yardım etmesi suçmu engellilerin içine engelsiz katılamazmı organize eden sade 1 kiş deyildi öngün hanımda dahil 7 kişi vardı herkesin katkısı vardı ama öngün hanım da bizlere katıldı reklam amacı falan yok onun hiç bir yerde bahsetmedi kendi yayın yaptıgı tv de dahi bahsetmedi gazetecide yoktu orda biz gösteriş için buluşma yapmadık arkadaşlarımızın yüzünün gülmesi için yaptık bunuda başardık gastelerde resimlerimiz yok bizim buluşmayla ilgili bizi tanıyan dostlar biliyo zate neyin gösterişini kime nediye yapacagız stde dahi yazmadık hiç bir şey gidilecek şu yapılacak bu edilecek diye herşey herkese şübriz oldu dolu dolu 2 gün yaşattık bunu idrak etmesini bilmeyene lafımız yok denizkız88 esra bacıma gelince ben onun azar yediyginden haberim yok neden söylemedi kim onu azaryan terbiyesizliktir bunlardan haberimiz neden şimdi oluyo orda neden söylenmiyo bunlar burda anlatılıyo ..

bu yaklaşımı hiç mantıklı bulmuyorum verilen emiyin karşılıgı bu sözler deyil bence hekes evine gidene kadar otagarda sabahladık nurullah abiyle ben tedavimi aksattım makineye bağlanmadım ölümü göze aldım arkadaşlarımın bi sorun yaşamasın diye
anlayış felsefesi bumu bumudur gerçekten çok üzüldüm bu laflara biz içimizdeki engelleri aşmamışız art niyetlerle yaklaştımız sürecede aşamayız ......

öncelikle bu organizasyonu buluşmayı düzenleyen fikir annesi olarak adı geçen kezban ablam(ankara) canımdan çok sevdiğim abim nurullah bey(babamız) ve diyalizci, jetset bu kardeşlerime ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimizi borç biliriz. Alidoğan abim bunları yazmıs zaten osman abim...

Orda kimsenin işine karısılmadı önce kadircan abi ücretsiz dedi...ardından ücretliymiş denildi...art niyetli yaklasılma söz konusu bile deil...tam aksine nasıl size herkes yardımcı olunuyosa bizlerde yardım etmeye çalıstık...hayatında hiç telefiriğe binmemiş engelli arkadaslarımıza yardım edip beraber bindirsek yüzlerinde bi gülümseme yaratmak için ugrastık...ama buna tepki olarak öngün hanım alidoğan abiyi herkesin içinde küçük düşürmeye çalıstı ha ali doğan abiyide bizide bilen biliyor....öngün hanımın ordaki hareketinide 36 yasındaki adama özabimden farkı olmayan alidoğan abime saygısızlık görüyorum...

Alidoğan abim haklı sonuna kadar...bana bagırdıklarında ben gittim kadircan abiye söledim...ama hiçbişi yapılmadı aynı sey size kendinize yapılsa ne hissederdiniz...????

10-11 temmuz kayseri buluşması sonrası görüşler

Merhaba Arkadaşlar;

Bu sitede yeni sayılmam ama eski bir üyede değilim.Beni tanıyanlar çok iyi tanıyor.

10-11 Temmuz Kayseri Buluşmasından sonra bu sitenin amacı nedir, bunu daha net ve uygulamalı olarak kavradım. Buluşma yapmak birşeyleri yapmış olmak için, kendini ortaya çıkarmak ya da kendini ön plana koymak için değil, sadece insanlara bilhassa ihtiyacı olan insanlara hizmet etmek için yapılmalıdır.Kayseri Organizasyonu birebir bu amacı ortaya koydu.

Kayseri buluşmasını organize eden bizler için emek sarfeden sevili organizatörlerimizi canı gönülden kutluyorum.Bizler için günlerce uğraştılar günlerce emek verdiler.Kaliteli Sponsorlarla Çok Kaliteli bir organizasyon düzenlediler.ÇOK DEĞERLİ NURULLAH ABİMM BABAMM,KEZBAN ABLAMM,ÖNER, KADİR, ÖNGÜN HANIM VE DİĞER İSMİNİ SAYAMADIĞIM ÇOK DEĞERLİ KOMİTE ÜYELERİ KAYSERİ EKİBİ EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK GERÇEKTEN DOYUMSUZ ÇOK LEZZETLİ BİR BULUŞMAYDI. GEÇİRDİĞİMİZ 2 GÜN RÜYA GİBİYDİ. GÜZEL RÜYALAR KISA SÜRER AMA HİÇ UNUTULMAZ. EMİNİMKİ BU BULUŞMA HEM GÖNÜLLERE HEMDE BEYİNLERE KAZANDI.

Ne yazık ki bu 2 gün içerisinde yaşadığımız küçük tatsızlıklarda oldu. Ama en acısı bunu kendi içimizden dost bildiklerimizle yaşamış olmamız.KAYSERİ BULUŞMASININ AMACI BEN YAPTIM DEMEK DEĞİLDİ.Hangi buluşmada 5 kuruş para vermeden bu kadar eğelndik acaba.Herşey buluşmanın akışını öğrenmekmi, ata, teleferiğe binmek ya da eline mikrofon alıp şarkı söylemek mi?????? LÜTFEN İNSANLARIN EMEĞİNE SAYGI DUYALIM MİSAFİR OLDUĞUMUZ YERDE ORGANİZATÖRLÜK YAPMAYALIM. BU EMEK VERİP YÜREĞİNİ ORTAYA KOYAN İNSANLARA BAŞLI BAŞINA BİR SAYGISIZLIKTIR .HERKESİN DURMASI GEREKEN NOKTAYI BİLMESİ GEREKİR..........

BİZ BİR TAS PİRİNCİZ İÇİMİZDEKİ TAŞLARIN BİLİNCİNDEYİZ.ONLARI DİŞİMİZE DEĞMEDEN ATMASINIDA BİLİRİZ!!!

Bununla birlikte azınlık bir grup arkadaş sözümona birlikten berabirlikten bahsedip sadece kendilerini ön plana çıkarmaya,insanların arkasından konuşup ayrımcılık yaratmaya çalıştılar.duyulmaz sanıyorlar...ARKAMDAN KONUŞUP BENİ KÖTÜLEYN ARKADAŞLAR SİZİ ŞİDDETLE KINIYORUM!!!!!!!!HERKES SİZİ DE BİLİYOR BENİ DE HA BİR DE YUKARDA ALLAH VAR EN AZINDAN ONDAN KORKUN!!
O DAR YÜREKLİYSENİZ EĞER BUYRUN YÜZÜME KARŞI KONUŞUN!!!

VE TEKRAR TEKRAR BU BULUŞMADA EMEĞİ GEÇEN TÜM DEĞERLİ ORGANİZATÖRLERİMİZE VE SPONSORLARIMIZA BİZİ SON DAKİKAYA KADAR YALNIZ BIRAKMAYAN KAYSERİLİ ARKADAŞLARIMIZA 2 GÜN BOYUNCA MESAİ SAATİ GÖZETMEKSİZİN BİZE EŞLİK EDEN ŞÖFÖRLERİMİZE ÇOK ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER SAYGILAR SEVGİLER....

AYŞEGÜL_01

Sayın ALİ DOĞAN beyefendi ve onun gibi düşünen arkadaşlar; biz herzaman için eleştiriye açığız, ağzına sağlık çook güzell şeyler söylemişiniz ama unutmamalısın kii biz organizasyon şirketi değiliz, ayrımız gayrımız mı vaarr...bizim elimizden gelen bu kadar.......
senin sloganınla "engelsiz bir yaşam için el ele" söylediklerin hiiç uyuşmuyooo, çoook saçma sapan fikirler ortaya koymuşsun sanki kendini öyle görüyorsun ki yazdıklarınıda gören senin sanki sen bizlerden değilsinde avrupa birliği komitesinden bize müfettiş gibi katılmış bir eleştirmen gibi değerlendirme yapmışsın, kardeşim sumu eksik sen alıp gelsen sabun mu eksiz sen bulsan nolurdu bir yerin mi eksilirdi ayrımız farkımız mı var sankii,(sana illaki yapmalıydın da demiyorum, sen bize söylesen ne yapar yapar varsa bir eksiğimiz, eksikleri gidermeye çalışırdık) iş bittikten sonra buraya gelip saçmalamanın ne alemi var, zaten en başta sen ve bir kaç arkadaş daha geldiğiniz andan beri muhalefet gibi davranışlarınız herkezin dikkatini çekmişti sanki bir açık arıyordunuz, açıklarını bulsakda yüzlerine çalsak diye ne yapacağınızı şaşırdınız yaaaw... bu kadarı da ayıp beeeee....
ALİ DOĞAN kardeşim sana çoooook şey var diyeceğim ama anladım kii değmez düşüncelerinden dolayı yinede ALLAH RAZI OLSUN....

Sizin yaptığınıza: "maksadınız üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek" denir...

NOT: Söylemeyim dedim ama duramadım madem öyle senin yaptığın Mersin organizasyonunuda (bu konu hk.da da çok şey var söylenecek ama ben şimdiye kadar sustum ağzımı açtırma benim) gördük... bu tür laflara ne gerek varsa aramıza fitne sokmaktan başka birşey değil, sen daha iyisini yapta görelim bakalım kıvanç duyarım çook mutlu olurum bende ne güzel engelli arkadaşlarımız birşeyler yapmış başarmış diye...Bizim maksadımız bir arada olmak, tanışmak, dertleşmek, gezmek, eğlenmek ve mutlu olmaktı açık aramak değil diii......
sağlıcakla kalın.....

kadir abi tek kelime dicem sana geldim deidmki "bak şu kişi bana bagırdı " dedim kişiyide gösterdim ne yaptın sölermisin????

benden gelip ne özür dileyen oldu ne de bişi sence bu nedir terbiyesizlik deilmi??

Dostlarım yaşını başını almış bir insanın baba dediğim bir mübarekin mesajını gördünüz kısa ve öz bana hz.alim dıyordu allahtan aliyim demekki bunu dıger dostalarımızdan bırı yazsa cekıp vuracak .canımı hiçe saydım adamın elinden silah ı aldım nurullah baba dedıgım ekmegını asını yedıgım kişinin ustune doğrulttu ben gene söylüyorum yaşasın insanlık ,yasasın insanlık neden it ürür kervan yürür ben rahmetli babamın yerine koydum seni ama sen beni ve yanımda 400 km gelen insanları it yerine koydun .bir bakın bakım videolara istanbul grubu ve adana,mersin olarak otobuslerdeki coskumu gördünüz atada teleferiğede mikrofonunda alıp türküde sarkıda söylücem beceren varsa buyursun yapsın alsın eline mıkrofonu yapsın bu deneyımler bılgı ve beceri ister sırf birilerine takla atmak ise .insan kendine yakısanı yapar yazarsınız gooğle 'leye adımı engelli camıasında neler yaptıgımı görürler kımsenın zoruna gıtmesin ne yapmak istediğimi anlayamamışsınız ,sadece buluşmalarda hoplayıp zıplamak değildir yeni yuzler tanıma ve sorunlarımızı paylaktır farkındalık yaratmaktır bugun 36 yasındayım yarın 45 veya 50 olacaz bızden sonra gelen engelli bireylere bir şeyler bırakmamız lazım bu bayragı iyi bir sekılde teslim edeceğiz hedefimiz bu ama böyle dengesiz ve seviyesiz bir yaklasımla ne bıraka bileceğiz mersin adanada org yaptık bizim de hatalarımzı oldu ama hiç kimseye ne küfür etti nede hakarek unutmayalimki fikir çatişmasından haikat ortaya cıkar ama bunu anlaya bilmek çap ister blgi birikimi ister .herzamanki sloganımla

engelsiz bir yaşam için el ele..inadına yaşam inadına mücadele

Hani diyoruz ya biz bir aileyiz ve her ailede yaramaz çocuklar olur.obunu dedi şuşunu dedi canlarım bize gerçekten yakışmıyor.evet aksaklıklar olabilir insanız nihayetinde bir daha ki sefere inş. Daha iyisini birlikte yapacağız çünkü diyoruz ya biz bir aileyiz.
Evet benim antepfıstıklı çikolatama denizkızı88 e orda benim yanımda bağırıldı.hoş değildi olmasaydı çok güzel olurdu ama oldu keşke sonradan bi özür dilene bilseydi...ama olmadı eyvallah...
Ama ben bunu şuna benzetiyorum ailemizin küçük çocuğu komşunun çocuğuyla kavga etti ama yine evine geldi.biz sitemizde yani evimizdeyiz.her ailede kavgalar tartışmalar oluyor bizde olmasıda normaldir.ama canlarım et tırnaktan ayrılmaz bu güzel aile, günden güne genişleyen aile ayakta kalmalı .tüm olumsuzlukları yeri geldiğinde unutmalıyız güzellikleri birlikte oluşturmalıyız.hepinizi çok seviyorum. şayet benimde farkında olmadan üzdüğüm incittiğim birileri olduysa sürçülisan ettiysem affola diyor.hepinize sevgi ve selamlar yolluyorum canım ailemm

sayın kadırcan,olayların buyumesınde senın ve ongunun hıcmı payı yok..ben bır anlık yerımden kalktım bırı esraya bagırmıs cagırmıs bırı melege bagırmıs,alı abının olayda gozumun onunde oldu..

hangınız o (saygısızlık yapanlar)adamlar bellı olmasına ragmen getırtıp ozur dılettınız...mahalle dugunundeymıs gıbı eglencede esrayı azarlıo adamın bırı..cocukmu azarlıosunuz..ben gorseydım ıyıkı gormedım banada ankaraya donuste söledıler..keske kayserıde söleselerdı bakalım neler oluodu...terbıyesızlıklere ızın verdın, vermedın mi abıcım söle..

arkadaslar alıdoganın olayı şöyle oldu:ercıyeste teleferıge bınılecek dendı...kadırcan bey ucretsız dedı...sobnra öngun hanm ucretlı dedı ve kısı bası 13 tl dendı..teleferık 3 kısılık..aliabide ongun hanımdan sonra gıttı ve pazarlık etmeye basladı ..il dısından gelındıgını ve bır ıkramda bulunulmasını kısı bası 13 tl deılde 3 kısı 13 tl verelım dedı..belkıde ömrunde hıc teleferıge bınmemıs ınsanlar adına yaptı bu pazarlıgı ıstedıkı ordakı daha once bınmemıs arkadaslarımız bınsınler sevınsınler..ama öngun hanım cok yuksek bır ses tonuyla alıdoganı azarladı ve bınılmeyecek sen neden gelıp pazarlık yapıosun dedı yuksek bır ses tonuyla..alı abıde sınırlendı dogal olarak..bu pazarlıkta bızım ne menfaatımız varkı veya öngun hanımın ne zararı varkı ınsanı azarlı..alıabı 36 yasında bır ınsan ya cocukmu..ee sonrada alıabı rahatsızmı oldun ablam dıye öngune bagırdı...haaa nooldu adana mersın grubu camur atıo dıyende oldu bızı haklı bulanda oldu...iyimi oldu elbette hayır..öngun hanım ve dıger 1-2 kısı sadece daha sakın olabılselerdı nezaket kurallarını ıhlal etmeselerdı daha huzurluı bır organızasyon olabılırdı...
ayrıca alıdogan orada ata bınsın arkadaslarımız ucuz bınsınler dıye at sahıbıyle bıle pazarlık yaptı ..orada ongun hanım devreye gırmedıgı ıcın ata cok cüzi bır fıyata bınmek ısteyenler bındıler...hepsıde cok mutlu oldular...teleferıktede aynı olay olacaktı aMA ÖNGUN HANIM SAOLSUN SAYGISIZLIGI SAYWSINDE ORTALIK KARISTI..KAY TV DE PROGRAM YAPAN BIRI BU INSAN AGZINDAN CIKANI KULAGI DUYACAK..VE ORGANIASYONU DUZENLIYORSAN ÖNGUN HANIM SAKIN OLACAKSIN...BELKI SAKINDIN ORGANIZASYON GENELINDE ALI ABIYE PATLADIN...AMA AYIP ETTIN..

ALI ABI ART NIYETLI BIRISI OLA KENDINI ATESE ATMASDI...GEZI OTOBUSUMUZ BIR DUGUN KONVOYUNUN ÖNUNU KESTI...GELIN ARABASINDAN PARA ALINACAK ADETTIR YA:)ICLERINDEN BIR ADAM SANIRIM ALKOLLUYDU...SOFORE KUFUR ETTI BUNU NURULLAH ABI DUYUNCA NIYE KUFUR EDIOSUN WNGELLI ARKADASLARIMIZ VAR ICINDE OTOBUSUN GEZDIRIORUZ DEDI...ADAM TUTTU NURULLAH ABIYE SILAH CEKMEDIMI HERKESIN ONUNDE...VE ALIDOGAN ADAMIN ELINDEN SILAHI ALMADIMI..BU KADAR ART NIYETLIYIZDE BIZE NEYDIKI VRSAYDI NURULLAH ABYI KILIMIZI KIPIRDATMASDIK..

OLAYLARI TEK TEK YAZDIM..TARAFTAR TOPLAMAK ICIN DEIL..YANLIS ANLAYANDA YANLIS ANLASIN NEYAPİM...

AYRICA MERSIN ORGANIZASYONUNA CANLI BAGLANAN BABA DEDIGIMIZ VE COGU KISIDEN SAYGI GÖREN BIRISI,BIZE CANLARINA HZ.ALİSİNE IT URUR KERVAN YURUR DEMISTIR..NURULLAH ABI DEMIORUM ARTIK SANA NURULLAH BEY IT URUR KERVAN YURUR DEDINDE NE KAZANDIN IYI BIR DUSUN SADECE..

AYRICA BENIM ECOK RAHATSIZ OLDUGUM KONUDA WC KONUSU...TUVALETLERIN YUZDE 90 I SANDALYELILERE UYGUN DEILDI ICERI BILE GIREMEDIK KAPILAR DAR...VE ORGANIZASYONU DUZENLEYENLERIN COGU TEKERLEKLI SANDALYELI...GIDIP HICMI BAKMADINIZ BE EL INSAF...KAC KERE SIKISTIM BIR AGAC DIBI ARADIM..:)KAYSERI BU ADANA DEILKI HERYERDE AGAC DOLU OLSUN:)BUNU ESPRI OLSUN DIE SÖLEDIM CUNKU COK GERILDIK BENDE GERDIM BELKI SIZLERI...YINEDE ELINIZE SAGLIK TESEKKUR EDERIM..BEN HIC KİN TUTAMAYAN BIRIYIM SIZLEREDE KİN BESLEMIYECEGIM,AYSEGUL_01 E KIN BESLEMEDIGIM GIBI..AMA SUNU UUTMAYIN BENIM KARDESLERIMIN,ALLİ DOGANA YAPILAN SAYGISIZLIGA TAHAMMUL EDEMEM..BU OLAYLAR ORADA BULUNAN BASKA BIR ARKADASIMIZIN BASINA GELSEYDI YINE BU DERECE TEPKI VERIRDIM..

ALLAHA EMANET OLUN KAYSERILILER VE DIGER DOSTLAR..

Kadir can unutma mersin organızasyonhazırlıgı içerisinde iken beni kaç kez cepten aradın ali bey nasıl yapmamız gerekıyor sız ne yaptınız dıye jetset sahıttır ben denızde ıken senınle bız kac saat cepten konuştuk ?neden benımle kıyaslıyorsunuz kendınızı anlamıs degılım ama su varkı ben sponsorlarla yapmadım sponsorların degını yerıne getırmedım ben tek basıma mesın buluşasının burokrasısını yerıne getırdım denızkızı88 yazıları takıp etti diğer murat01 yörükkızı ,barış01 hangisinden azar işittiniz söyşleyin bakım.

Org bıttı ben sabah 07.15 cıvarı ıdı yatıs yaptım ben de ınsanım polio sekelım var bacagım sısımıs allah askına kım uyana bılır tekrar gerı 08:veye 09 da söyleyin bana ama ne yaptık yörukkızı .esra ,abim yahya doğan otele gelmedımı ben de 15:15 veya 30 arası geldım kalan dostlarımız kaldı aramızda elimizden geldiğince bir seyler yaptık amma vekalin abiciğim varsa bır durum acık acıga yazın kımın fıtne fesat cıkardıgı ortaya cıksın mersındekı bır kardesımıze agza alınmıcak bır laf ortaya atılmış ve bız söylemişiz gibi yanısıtılıyor .o kişiyi bulacam bende ali doğan isem ve gerekeni yapacam herkez benim bacım dır abımdır kardeşimdir kımsenın özel yasamamı kimseyi ilgilendirmez bu ülke cumhuriyetle kuruldu bunu herkez bılmeli salyangoz satılan mahelde nane satılmaz unutmamalı o kişiyi kesinlikle bulacam aht ediyorum saygılarımı sunuyorum .

Not: Dıger dostlarımı bu gibi olumsuz yazı seklınden sıkıntı ve üzgünlük yarttığım için sizlerden özürdilerim .fakat lakin ben haksızlığa thammmül edemem hakta yedırmem bu bilesiniz isterseniz benim için olumlu olumsuz düşünceleriniz olsun unutmayınkı yaradanı severiz yaradandan öte biz insanız bugun varız 1 sn sonra yokuz evet ben kamu sektorunde calısan bır ınsanım nasılsa işimi asımı cozdum banane dıger engellilerden dersem gecmişte bızler ıcın urasan ve rahmetli olan abilerime hakaret etmiş olurum ,isterimki evin içinde 3 aydan 3 aya engelli maaşı alan engelli dostlarımızda dısarı cıksınlar ses getırelım ben getırdıgımızı bılıyorum bunun ıçınde devam edecem nezaman gözlerim kapanır işte ozaman unuturum saygılarımı sunarım

slm arkadaşlar kayseri buluşmasından sonra tüm arkadaşlarlan gerçekte tanıştım ve sonradan degerlendirmesin yaptık ve şunu anladık biz çok ama çok eylendik ve çok degerli arkadaşlarımızın dertlerini paylaştık ve arayıp sormaya kadar geldi dostluklarımız

ve şunu diyim tüm kayseri ekipi çok ama çok samimi davrandılar bize herzaman kapılarını açık oldunuda belirtiler

ben bu buluşmada eksik göremedim eyer olsada bizim bunu kapatmamız lazım KADİR BEYİN DEDİGİ gibi kimse BU buluşmalarda gerçek organizasyon deyiler bunlar deniyerek öğreniliyor

bu arada neyin alıp veremedin anlamadım bizim böyle güzel bir 2 gün geçirdimiz için sevinmemiz lazım

her organizsayon kendi çapında başarılıdır
hiç birine bir diyecemiz yok
ama bu buluşmadada yok bu eksiz yok şu yokmuş yok bu paralıymış diyenler kendine baksın ayıp birkere koca insanlarız bizler

burda amaç biz bir birimzle görüşmek ve dertlerimiz paylaşmak destek olmaktır kimse orya yemek için gelmez arkadaşlar
evden çıkamıyan engelli arkadaşlarımızın mutluluku yeter bize

nurullah abiye ve kayseri grupunu tebrik ederim ve tüm çalışmaları için teşekür ediyorum
birdahaki buluşmada şikayetçi olan arkadaşlarımız gelmez olur biter memnun olan gelir derim

eyerki düzenlenen arkadaşlarımızda böyle buluşmayı tekrar yaparız zamanla derseler herzaman yanındayım derim

herşey güzel olacak :)))

Arkadaşlar çok güzel bir organizasyonun içerisinde bazı tatsızlıklar olmuş anlaşılan...Bize yakışan;eğerki biz bir aileyiz diyorsak,birbirimize babamız,anamız,kardeşimiz,candostumuz diyorsak bu olayları kendi içimizde büyütmeden halletmeyi başarabilmek....Ki biz bunu çok kolay aşarız...Aile içerisinde bazen bazı olaylar görmezlikten gelinebilir.Bu olaya son noktayı koyun.Birbirinize bir ALO demek kadar kolay bu.Bir Alo deyin bakın nasıl çözülüyor...Biz hepinizi çok seviyoruz.Bu kırkınlıklar bizide çok üzüyor.Üzmeyin bizi....
Bu organizasyondan sonra ben şunu anladım...Biz bu site olarak zincirlerimizi kırdık..İstanbul,İzmir,Antalya,Mersin,Adana,Kayseri ve diğerleri bu organizasyonların hiçbiri kolay değil ama artık biz başarabiliyoruz.Güvenimizi kazandık.İnancımız geldi.Artık bundan sonrası dahada kolay olacak.Basın olacak işin içinde,sponsorlar olacak ve çok daha büyük çok daha güzel organizasyonlar olacak...İşi bu seviye getirmişken birbirimize olan bağlarımızı daha da kuveetlendirelim...Ben çok ama çok heyecanlıyım...Bir dahaki organizasyonu iple çekiyorum...Biyerlere daha yazmıştım. KARADENİZ ,DOĞUANADOLU,GÜNEYDOĞU hadi harekete geçme zamanı yapın şöyle kayseri gibi bir organizasyon...Türkiye duysun artık sesimizi...Önümüz çok açık çok....

ENEGLLİLER ailesiyiz hepimiz,sanal alemden ne kadar hoş ve güzel organizasyonlar yapılıyorki bu sayede reelde birbirimiz tanıma imkanları bulup, ailemizi biraz daha genişletiyoruz, her yerde bir tanıdığımız oluyor, işimiz düştüğünde, gezmeye gittiğimizde, sıkıntılarımzda birbirimize destek oluyoruz, elimizden ne gelirse seferber olup o arkadaşımıza, dostumuz, kardeşimize yardımcı olmaya, misafir etmeye çalışmıyormuyuz, peki bunları neden yapıyoruz ?????????

Çünkü biz bir AİLEYİZ, onun için, ufak, tefek aksaklıklar, anlaşmazlıklar,fikir uyuşmazlığı doğabilir, organizasyon yapan arkadaşlar ister istemez, farkında olmadan hata yapabilirler bunlar normaldir, hoş görüyle yaklaşmalıyız, bizim organizasyonumuzda yaşadığım bir olay,gerçeğinin ne olduğunu çok az kişi bilir, dışarda çokkk farklı yansıtıldı ama insanın elinde olan birşey değil, bunu yaşayan biri olarak söylüyorum, onun için kimse kimseyi kırmasın,üzmesin, ne olur,rica ediyorum tatsız konular kapansın

BİZ BİR AİLEYİZ,KOPAMAYIZ,HERKESEDE ÖRNEĞİZ

Bende hasan krmn kardeşimin sözlerine katılıyorum. Biz bir aileyiz. Bu kırgınlıklar burda bitmeli. Güzel şeylerin yanında,bu gibi tatlısızlıklar olsa bile birlik ve beraberligimizi bozmamalı. Daha bu işler yeni yeni olyo. Heycan,azim ve şevkimizi kırmadan yolumuza devam edelim. Herkese saygılar

ALİ DOĞAN kardeşim her seferinde yaşını belirtip duruyorsun ne gereği varki aramızda yaşın önemi mi var o zaman bende söyleyim bende 40 (kırk) yaşındayım... :)
Kardeşim yine söylüyorum yine söylüyorum bizlerin ayrımız gayrımız mı var, birimiz hepimiz hepimiz birimiz için değil mi.....
Arkadaşler vay şu şunu söylemiş, vay şu eksikmiş, vay şu kısım dört dörtlük yapılmamış tabi kii bizim de eksiklerimiz hatalarımız olmuştur ama bu tür sohbetlere hiç gerek varmı yaaaw, bizler dediğim gibi büyük bir organizasyon şirketi değiliz yada 5 yıldızlı bir otele gidip orda da tatil yapmadık ki eleştirelim. Bizler burda ilk defa bu tür bir organizasyon yaptık iyisiyle kötüsüye, bırakalım açık aramayıda bir araya geldiğimiz için kıvanç duyalım..
Lütfen arkadaşlar düşüncelerimizle, davranışlarımızla, yaşantımızla... vb. seviyemize herzaman için yüksek de tutalım ve seviyemizi her zamanda yükseltelim.... Çocuk gibi idileşmenin bir anlamı yook....
Arkadaşlar tabi kii bu tür organizasyonlarda aksaklıklar yaşanabilir ama biz elimizde geldiği kadarıyla en iyisini yapmaya sizleri mutlu etmeye çalıştık, bakın bizler engelli olduğumuz için tabi kii saati saatine bir yerde olmamız güç oluyoo ve bizlerde bu güçlüğü elimizden geldiği kadar en aşağı seviyeye çekmeye çalıştık..... Haa şunu da söyleyeyim teleferik meselesinde o iş bizim proğram dahilinde olan bir iş değildi, teleferiği işleten kişilerde şahıs ve ekmek parası için o işi yapıyor, benim babamın oğlu değil ki çekilin laaan biz bineceğiz biz engelliyiz bize herşey serbest diye bir düşünce ortaya çıkmamalı.... Orda proğram dahilinde olmamasına rağmen yinede öngün hnm. sahibi ile görüşüp ricada bulundu fakat sahibi biz sorumluluk almayız siz sorumlu olup dilekçe yazarak altına imza atarsanız olabilir demiş ama hem zamanımızın kısıtlı oluşu hemde sorumluluğu tek bir kişiye yüklememek içi gerek duymadık.(ne olmuş ki bizlerde teleferiğe binmemiş olalım, çok mu önemli..)
Bu arada denizkızına bağrılmış, toplum içinde rencide edilmiş (!) o bağıran kişiyide şahsen tanıyorum, esra.nın babası yaşında engelli bir amcamız ve bizim komite ile hiçbir alakası yook, sadece o gün kendisinin de katılmak istedğini ve angelli arkadaşlara indirmede bindirmede yardımcı olabileceğini söyleyerek aramıza katıldı, yardımlarından dolayı çokta memnun kaldık ALLAH RAZI OLSUN kendisinden.... ama zannetmiyorum kiii denizkızına art niyetle bağırsın, kendisi ile görüşmedim ama tahmin ediyorum kiii bağırdığından kendisi bile farkında değildir olayın, denizkızından büyük çocukları var o vatandaşın, yinede ben o amca (kazım amca) adına DENİZKIZI.ndan özür diliyorum ve tel. açtırarak kendisi ile denizkızı.nı görüştüreceğim....
Haaa vay şu şarkı söylemiş vay bu söylememiş çokda umramda hepimiz biriz, kardeşim sahne sizin, organizasyon sizin izin almaya ne gerek var, herkez hünerini çıksın göstersin, ben şahsım adına sahneye çıkan ve bizlerle birşeyler paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ederim....
Lütfen arkadaşlar hepimiz biriz, bu tür polemiğe girmemize hiç gerek yoook çünkü ayrımız gayrımız yok, lütfen bölücülük yapmayalım ve seviyemiziz hep en yüksekte tutalım....
BİZLER KOCAMAN BİR AİLEYİZ, her çatı altında yaşayan ailelerin tatlı günleride, zaman zaman kötü günleri de geçer ama kiimse o çatı altını terkedip ayrılamaz, çünkü sürüden ayrılanı kurt kapar :) Ailemiz içinde iyisi ile kötüsü yaşananlar önemli değil ama dışarıya başkalarına aksedersek o kötü işte, biz bugün bağırırız, çağırırız yarın hiçbirşey olmamış gibi gülmesinide biliriz...

Bu arada Ali doğan kardeşim bu sözünü de çook sevdim: "MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR" saolasın....

ADIM HIDIR, YAPACAĞIM BUDUR.......

Çok daha güzel organizasyonlarda görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın.... :)

sımdı bu karsılıklı tartısmadan nemalanmak ısteyenler oldugunu göruyorum..
bu gıbı ınsanlara meydan vermemek adına konuyu ben murat0180 bakın ben dıorum tatlıya baglamak ıstıorum..sızlerden önce bu sıtede sevmeyecegımız bır suru ınsan var bunu unutmayın bız sızı sevıoruz..bızım bırbırımıze dusmemıze,sızlerle bızlerın aynı ortamda bulunmasını ıstemeyen ınsanları sevındırmıcem kusura bakmasın kımse..ben ıyıysem her ortama gırebılırım sevılırım...bu fesat olan bazıları bakın bazıları dıorum kendılerını sevmıorum dıe benı toplumdan sogutamayacaklar..onların adına uzuluorum allah ıslah etsın..yardımcıları olsun..

ve bu bızım bazıları tarafından sevlmememizin nedeni yapmıs oldugumuz organızasyonlar ve bu rganızasyonlara gelmek ıcın can atan kardeslerımızın bıze olan sevgısınden ve bu art nıyetlılerın bu karsılıklı sevgıyı cekememesınden kaynaklanmakadır..bu kısıler kendı cevrelerıne baksınlar kac tane sevenı var ve neden sevılmedıklerını dusunsunler..
neyse bosverdım onları...

sımdı kauyserılıler tamam tartıstık konustuk bıze orada saygısızlık edenler oldu..ben bunları sıneye ekıorumn ve tekrar herzaman oldugu gıbı dostlugumuzun devam ettıgını sızlere duyuruyorum..artık bu tatsız seylerden bahsetmıcem alıdogan ve esrada bana yardımcı olacaklardır bu konuda...

ama ben sahsım ve adanamersın grubu adına dıorumkı bırdaha olmasın böle tatsızlıklar,zaten olayın özu organızasyondakı eksıkler deıl dı farkedersenız..saygısız konusmalardı..onlarıda görmesden gelıorum şu saatten sonra..önercım osmanım mustafa abım nurullah bim kadırcım hepınızın ellerıne saglık daha adınız sayamadıgım arkadaslarada teskrler..bidaha yapın bız yıne orda olcaz bundan zerre kadar suphenız olmasın..bız karaktersız,kaprısli,ınsanları cekemeyen,huzursuzluk olsun dıye fırsat kollayanlara meydan vermeyız..bu böyle biline..one mınute dıyorum onlara..:)

sımdı organızasyonun guzel yanlarından bahsedelım bırazda...olmasmı...

mantıya bayıldm,ercyesede bayıldım gercekten..ama abıcım ne sıcagınız varmıs ben sıcak bırtek adanada var sanırdım karardım hala eskı halıme donemedım yahu:)ve hala o sıcagın etkısındeyım...bogazım kuruyo dudaklarım soyuldu sankı denıze gıtmıks gıbı..işe geldım arkadaslar kayserıye gıdıyorum dedın denızemı gıttın sahtekar dedıler:Dne yaptımsa ınanmadılar kayserıye gıttıgıme...sonra fotografları maıl atınca ınandılar:)oda gzölerıyle görmeselerdı ınandıramıodum...hep guzel seylerden bahsettım emın olun burdakı iş arkadaslarıma..engellıde deıller ama böle bır organızasyonu kacırdıkları ıcın uzulduler..

tekrar hepınızı canı gönulden kucaklıorum..saygılar sevgıler ...engelsızbır yasam ıcın el ele...:)

ayrıca nurllah abının esıne ve annesıne selamlar vedalasamadım onlarla ellerınden operım...kadırcan beyın esınede selam ve saygılarımı sunarım emeklerıne gönullerıne saglık...

Açıkcası yazılan eleştirileri hayretle şaşkınlıkla okudum.. ufak tefeksorunları kişilerin kendi arasındaki diyalogları tatsızlıkları organizasyonun tamamnına bağlamak cok yanlış bi hareket. %99 oranda katılan arkadaşlarımız cok memnun. buda organizenin nekadar güzel oldugunun kanıtıdır.. elbetteki aksaklıklar olacaktır ama bunu büyük bi sorun gibi söz konusu yapmak yakışmadı..

ali kardeş amacını bitürlü anlamış değilim.. açıkcası hiç yakıştıramadım

selam dostlar
mesajları okudukça sıkıntı basıyor beni her tel ayrı ses veriyor bir türlü akort ayarlanmıyor.
arkadaşlarım ,abilerim, ablalar,bacılar, kardeşler mersin buluşması ve kayseri buluşması gerçekden büyük emek gerektiren organizasyonlardı. ufak bir ailede bile pikniğe çıksanız ya tuzu ya biberi unutursunuz.kaç kişi gideceğinizi bilseniz bile ya ekmeği eksik alırsınız ya çay bardağını. kayseri yada mersinde aç kalan yada yatacak yer bulamayan veya gelip terminalden alınmayan birileri olmadı sanırım.
kim kime ne demiş ,neden bağırmış bunları bilmiyorum ve yorumda yapamıyorum.inşallah art niyet olmadan o anki sıcağın bunalımın etkisinden istemeyerek olan seylerdir yada yanlış anlaşılmalardır.
diyeceğim şudur.olayları çok büyütmüşşünüz biz kardeşiz bir bütünüz yarın yine biraraya gelip güzel şeyler yapacağız.
Size kayseriden ankaraya dönmeden önceki düşüncemi söyleyeyim.
mersin görevini yaptı
kayseride aynen
sırada ankara var bu kadar dostumuz varken neden ankara uyuyor bu sene olmasada seneye başlangıcı biz yapalım diye düşünüyordum. şimdiki düşüncem ise (yorma kendini senide eleştirirler)güzelde olsa illaki eleştiri alırız diyorum.ali doğanın dediği gibi ne işim var benim işim var gücüm var eğlenecek yerimde var denmiyor işte ali doğanda diyemiyor kimsede diyemez. verilen tüm emeklere saygı diyorum mersinede kayseriyede teşekkür ediyorum.
bana bağırsada nurullah abiyide ailede bulunan bizlere destek veren tüm dostlarımızı çok seviyorum.

*geceler*;

Geceler, İbrahim kardeş düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim, buradaki her yorum, yorumu yapan kişinin karekterini ortaya koymaktadır, bizlerde daha iyi anlıyoruz kii; kim kimdir, nasıl biridir diye, bazı arkadaşlar ufak tefek konuları sorun yaparken aslında kendilerini bitiriyorlar farkında değiller....

Bu günü yaşayalım, çünkü yarın bugün olmayacak...

Her şey daha güzel olacak.....
Sağlıcakla kalın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt