ALİ DOĞAN kardeşim her seferinde yaşını belirtip duruyorsun ne gereği varki aramızda yaşın önemi mi var o zaman bende söyleyim bende 40 (kırk) yaşındayım...
Kardeşim yine söylüyorum yine söylüyorum bizlerin ayrımız gayrımız mı var, birimiz hepimiz hepimiz birimiz için değil mi.....
Arkadaşler vay şu şunu söylemiş, vay şu eksikmiş, vay şu kısım dört dörtlük yapılmamış tabi kii bizim de eksiklerimiz hatalarımız olmuştur ama bu tür sohbetlere hiç gerek varmı yaaaw, bizler dediğim gibi büyük bir organizasyon şirketi değiliz yada 5 yıldızlı bir otele gidip orda da tatil yapmadık ki eleştirelim. Bizler burda ilk defa bu tür bir organizasyon yaptık iyisiyle kötüsüye, bırakalım açık aramayıda bir araya geldiğimiz için kıvanç duyalım..
Lütfen arkadaşlar düşüncelerimizle, davranışlarımızla, yaşantımızla... vb. seviyemize herzaman için yüksek de tutalım ve seviyemizi her zamanda yükseltelim.... Çocuk gibi idileşmenin bir anlamı yook....
Arkadaşlar tabi kii bu tür organizasyonlarda aksaklıklar yaşanabilir ama biz elimizde geldiği kadarıyla en iyisini yapmaya sizleri mutlu etmeye çalıştık, bakın bizler engelli olduğumuz için tabi kii saati saatine bir yerde olmamız güç oluyoo ve bizlerde bu güçlüğü elimizden geldiği kadar en aşağı seviyeye çekmeye çalıştık..... Haa şunu da söyleyeyim teleferik meselesinde o iş bizim proğram dahilinde olan bir iş değildi, teleferiği işleten kişilerde şahıs ve ekmek parası için o işi yapıyor, benim babamın oğlu değil ki çekilin laaan biz bineceğiz biz engelliyiz bize herşey serbest diye bir düşünce ortaya çıkmamalı.... Orda proğram dahilinde olmamasına rağmen yinede öngün hnm. sahibi ile görüşüp ricada bulundu fakat sahibi biz sorumluluk almayız siz sorumlu olup dilekçe yazarak altına imza atarsanız olabilir demiş ama hem zamanımızın kısıtlı oluşu hemde sorumluluğu tek bir kişiye yüklememek içi gerek duymadık.(ne olmuş ki bizlerde teleferiğe binmemiş olalım, çok mu önemli..)
Bu arada denizkızına bağrılmış, toplum içinde rencide edilmiş (!) o bağıran kişiyide şahsen tanıyorum, esra.nın babası yaşında engelli bir amcamız ve bizim komite ile hiçbir alakası yook, sadece o gün kendisinin de katılmak istedğini ve angelli arkadaşlara indirmede bindirmede yardımcı olabileceğini söyleyerek aramıza katıldı, yardımlarından dolayı çokta memnun kaldık ALLAH RAZI OLSUN kendisinden.... ama zannetmiyorum kiii denizkızına art niyetle bağırsın, kendisi ile görüşmedim ama tahmin ediyorum kiii bağırdığından kendisi bile farkında değildir olayın, denizkızından büyük çocukları var o vatandaşın, yinede ben o amca (kazım amca) adına DENİZKIZI.ndan özür diliyorum ve tel. açtırarak kendisi ile denizkızı.nı görüştüreceğim....
Haaa vay şu şarkı söylemiş vay bu söylememiş çokda umramda hepimiz biriz, kardeşim sahne sizin, organizasyon sizin izin almaya ne gerek var, herkez hünerini çıksın göstersin, ben şahsım adına sahneye çıkan ve bizlerle birşeyler paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ederim....
Lütfen arkadaşlar hepimiz biriz, bu tür polemiğe girmemize hiç gerek yoook çünkü ayrımız gayrımız yok, lütfen bölücülük yapmayalım ve seviyemiziz hep en yüksekte tutalım....
BİZLER KOCAMAN BİR AİLEYİZ, her çatı altında yaşayan ailelerin tatlı günleride, zaman zaman kötü günleri de geçer ama kiimse o çatı altını terkedip ayrılamaz, çünkü sürüden ayrılanı kurt kapar
Ailemiz içinde iyisi ile kötüsü yaşananlar önemli değil ama dışarıya başkalarına aksedersek o kötü işte, biz bugün bağırırız, çağırırız yarın hiçbirşey olmamış gibi gülmesinide biliriz...
Bu arada Ali doğan kardeşim bu sözünü de çook sevdim:
"MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR" saolasın....
ADIM HIDIR, YAPACAĞIM BUDUR.......
Çok daha güzel organizasyonlarda görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın....