Hani bir şeyi çok beklersin beklersinde olup bitince bir boşluk oluşur ya kayseri organizasyonundan sonra da bende aynı boşluk oluştu.
mersin buluşmasından sonra kayseri ekibinin neler yapacagını büyük bir merak içerisinde bekliyordum. acıkcası benim ve pek çok insanın beklediginin çok çok üzerinde bir başarı ile buluşmayı gercekleştirdiler.
Kadircan Özalp ve ailesini tanımak, gösterdikleri emeklere hayran olmamak elde degildi.yanlız bence hayatınızın hatasını yaptınız.artık her yıl bu kadar güzel etkinlikleri hep birlikte bekleyecegiz[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]bu arada kızınıza bayıldık.o ne güzellik ne şirinlik maşallah.
Nurullah abicim taa Ankaralardan gelip kayseride bunca emegi verip bizlere unutulmaz iki gün yaşatınız.anneniz eşiniz demiyorum tüm sevdikleriniz emekleri ve yürekleri ile bizimleydi.
Öngün hanımı yıllardır kaytv deki programlarından tanırdık ama asla tahmin edemezdim bu kadar samimi bu kadar candan biri olabilecegini.bilmiyorum yakın cevresinde engelli biri varmı ama bir insan canıgönülden ancak bir engelli yakını olursa koşturabilir gibi geliyor.başımı nereye cevirsem öngün hanım orda birine yardımcı olurken gördüm.
Osman Özdemir iki gün hiç oturdunmu acıkcası merak ediyorum [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]bir insan bu kadar koşturabilir mi?inan enerjine hayran olmamak elde degildi.
Öner hiç bitmeyen ’tamam ablacım biz hallettik’cümleni kaç kez duydum senden bilmiyorum iyilik melegim benim[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]
Durmuş aytekin ve Mustafa kahveci sizide epey yorduk[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]
Gelelim organizasyona:
İlk gün kahvaltı güneş dışında mükemeldi.biraz bronzlaştık ama yakışmadı degil[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]
Stad turu,ali dagı mesire yerindeki çay,organize sanayindeki yemek peşinden kültür müdürlügündeki mehter takımı, fasıl, havai fişek gösterisi her şey çok güzeldi.
İkinci gün fuardaki mangalda sucuklu kahvaltı harikaydı.sonrası Erciyes turu kızların at keyfi.birde isteyenler teleferige de binebilseydi süper olacaktı.neyse ordan şelale kafedeki mantıyı hiç anlatmayayım.gelemeyenlere ayıp olmasın[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]son durak beştepelerdeki çay keyfi ile muhşetem organizasyonu noktaladık.o kadar çok yer gezdik ki unuttuklarım varsa birileri yazsın artık[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]
Her gittigimiz yerde çok güzel agırlandık,her şey öyle seri, planlı, programlı ilerledi ki hala şaşkınlıgım geçmiş degil.
Sözün özü: bu güzel organizasyonda emegi geçen herkese,kayseriye gelerek bizlerle birlikte bu güzellikleri yaşayan arkadaşlarımıza da ayrı ayrı sonsuz teşekkürler ediyorum…
tek eksik vardı oda nurcan abla(kezban abla)nın bu güzellikler içerisinde bulunamaması idi
.....