Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 10-11 Temmuz 2010 Kayseri buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evvvvttttt arkadaşlar kayseri buluşması gerçekleşti veeeeee mükemmel geçti ben böyle eğlence böyle coşku görmedim tüm organizetör arkadaşlara sonsuz teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr:cool::D

tabiki bu tür organizasyonlara muhalefette olacak ve ben sürekli organizasyon organizasyon gezen biri olarak birkaç aksaklık olsa dahi(her organizasyonda) olan bu organizayon gerçekten tek kelimeyle mükemmeldi emeği geçen arkadaşlara sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum sakın heee kötü eleştirmeyin böyle güzel girişimciler bulunmaz geçmişte ne kendinden eminleride gördük

KAYSERİ KOMİTESİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER ANKARA EKİBİ ADINA

Günaydın herkeze, Mesaisi başlayanlar ilk yorumları yapmaya başladı.

Kayseri kayseri dedik heyecanla bekledik ama bir solukta geldi geçti.Zaman nasıl geçti anlayamadık bile.
Bütün organizatörlere ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederiz.Herşey mükemmel ve çok keyifliydi.

Bu organizasyonda katkısı olan herkeze sonsuz şükranlarımı sunarın. emeği geçen herkese teşekkürler...

Kayseri Engelliler Buluşması sonrası görüşler...

10 - 11 Kayseri Engelliler Organşizasyonun hazırlanmasında, gerçekleşmesinde katkısı bulunan Nurllah abiciğime, Kadircan'a, Mustafa Kahveci'ye, Diyalizci, adını bilmediğim değerli Kayserili arkadaşlarıma, yürekleri gibi temiz, emeklerini esirgemeden, eşleriyle. çocuklarıyla gece, gündüz demeden hep yanımızda, sevgilerini vererek, gönülleriyle bizlere geçirtmiş oldukları harika iki gün için yaşattıkları için kendilerine sonsuz teşekkürlerrrrrrrrrrr

10 - 11 TEMMUZ 2010 ANLATILMAZ ANCAK YAŞANARAK GÖRÜLMELİYDİ

Ayrıca organizatör arkadaşlar ve kayseri de ikamet eden arkadaşlarımız çok sıcak kanlıydı.Bizleri memnun etmek için ellerinden geleni yapmışlar.Kayseride İlk kez böyle bir organizasyon yapılmış olmasına rağmen herşey dört dörtlüktü.Heralde bundan daha güzeli olamazdı.Herkezin yüzü gülerek ayrıldı bir kez daha teşekkür ediyorum.

tabiki bu tür organizasyonlara muhalefette olacak ve ben sürekli organizasyon organizasyon gezen biri olarak birkaç aksaklık olsa dahi(her organizasyonda) olan bu organizayon gerçekten tek kelimeyle mükemmeldi emeği geçen arkadaşlara sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum sakın heee kötü eleştirmeyin böyle güzel girişimciler bulunmaz geçmişte ne kendinden eminleride gördük

KAYSERİ KOMİTESİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER ANKARA EKİBİ ADINA

gelenekselleşmesi dileğiyle bu arada aklıma gelmişken yediğimiz kahvaltılıklardaki pastırmalar vardıya biraz sertti hani aklıma gelmedi değil nallı kuzular acaba ondan mı imal edildi diye, hani maliyeti düşürmek için ankaralıyı aratmassınız yaaa sizi uyanık kayserililer :):):):):):):):):):):):) merdiven altı ticaret alırkenmi satarkenmi

birde fıkra size:pastirmaci Mehmet Agaya sorarlar: - Hangi etlerden pastirma olur? Mehmet Aga hiç düsünmeden cevap verir: - Kadin etinden gayri bütün etlerden olur. Insanlar sasirirlar: At eti, it eti bilumum etlerden pastirma olur da kadin etinden niye pastirma olmaz! Mehmet Aga hiç kendini bozmadan: -Kadin eti tüm sinirdir de ondan.

Tebrik ediyorum gitmedim ama yapılan eleştirilerde gerek mersin buluşmasını gerekse kayseri buluşmasının ne kadar güzel geçtiğini organizasyonu düzenleyen arkadaşların nasıl bir ekip ruhuyla hareketttiğini yazılardan okudum .Bence budur bir organizasyon bir ekip tarafından yapılır aksi takdirde bir cafe bahçe park alan adı verip milleti oraya çağırmak bence eksik yetersiz bir organizasyon oluyor mersin ve kayseri buluşmasını düzenleyen tüm arkadaşları tebrik ederim .Ellerine yüreklerine emeklerine sağlık

fatih sen susta birazda biz konuşalım. Pastırmayı daha önce gördünmüde sert diyon çokokremde vardı ekmeğine sürüp yiyeydin.
Muhalefet kim .gördüğüm kadarıyle herkez iyi eğlenmenin yolarını arıyordu. Adana mersin ekibini gördün bizleri eğlendirmek için labartuvarlarında ne kadar müzik varsa sesleri kesilene kadar söylediler. Bizlerle beraber bu organizeye gelen tüm arkadaşlara organiz edenlere tüm sponsorlara çok teşekkürler.

Kayseri Engelliler Organasyonunun hazırlanmasında, gerçekleşmesinde emeği geçen Nurullah beye, Kadircan beye,
Mustafa Kahveci beye Diyalici beye ,Durmuş beye ve ismini bilemediğim tüm dostlara ve Kayseri Halkına çok teşekkürler Sevgi dolu Yürekli insanları ancak sevgi dolu Yürekli insanlar bir arada toplar ve engüzel şekide de yürüttüklerine şahit oldum herşey mükemmeldi o atmosfer kelimelerle tarif edilmiyor yaşamak gerek yaşayan biri olarak çok memnun kaldım Allah herkesten razı olsun kısaca sizlerle olmak harikaydı emeğinize yüreğinize sağlık iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım Herşey gönlünüzce olsun Kahramanmaraş'tan herkese Selam ve Sevgilerimi gönderiyorum

Organızeyı yapan....Tüm Arkadasşlarımıza..ve kadir şinaz Kayserideki halkına tüm emeği gecen Arkadaslarımızın ve iş adamlarımızın..Ellerıne saglık..ve Çok Güzeldi....hele kayserinin Sıcak kanlı insaları..ve Özellikle Nurullah Bimiz....Kadircan...Abimize...ve Ömür Hanıma..Allah..Hönlünüze...göre versin...Allahh Sizleri...tüm engelli arkadaslarımızın yanında eksık etmesın...herseyy Fevkaledenin FEVKİNDE idi...IYIKI VARSINIZ..iyiki yaptınız..

TERTİP KOMİTESİNE Gakkoş diyarı ELAZIĞ dan Kucak dolusu SEVGILER SAYGILAR...

üffff abi üffff bir sen anladın diyordum onuda yanlış anlamışın :)

Gerçekten ben çooooooooook eğlendim engelli dostlarla buluşmamı sağlayan tüm komiteye sevgilerimi saygılarımı sunarım...Teşekkürler,

NACİ;

Naci kardeşim benn çook teşekkür ederim fotoğraflar buraya sığmaz ama facebook.ta (tekerlekli sandalyeliler klubü) sayfasını arkadaş olarak eklerseniz bütün foto ve videoları görebilirsiniz....
Sağlıcakla kalın..... kadircan.

Değerli arkadaslar gercektende muhteşem bir organizasyon oldu emeği geçenlere kucak dolusu sevgiler teşekürler..kayserili olarak gurur duydum yorumları okuyunca gururum kat kat arttı.iyiki varsınız başka organizasyonlarda buluşmak dileğiyle..

Arkadaşlar asıl bizler çook teşekkür ederiz, iyikiii geldiniz iyikiii varsınız sizlerin sıcak kanlılığı, neşesi, güler yüzlülüğünüz bizim organizasyonumuza can kattı....
Bizler hep beraber sevgi selinde coştuuk, bütün komite üyelerimiz ile gece gündüz canla başla çalışarak ortaya bişeyler çıkarmaya çalıştık, inşallah bir hatamız, bir kusurumuz olmamıştır olduysada lütfen affedin bizleri.... inşalllah diğer organizasyonlarda buluşmak üzere, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için.....

sağlıcakla kalın... kadircan.

Not : Arkadaşlar o kadar çok fotoğraf ve video var kiii burda hepsini yayınlayamıyoruz ama face.de (tekerlekli sandalyeliler klubü)'nü arkadaş olarak eklerseniz hepsini orada görebilirsiniz....

arkadaşlar sizleri burda görmek bizleride çok menmun etti herkesin yüzünün gülmesi biz organizatörlerin emeyinin boşa olmadını gördük sizlerin yüzünü güldürdüyse nemutlu bizlere 1 aylık yorgunluk vardı organitörlerde ama sizleri mutlu görmek herşeyi unutturdu sizlere şahzım ve organitörler adına teşekür ediyorum bizleri kırmadan uzun yollardan geldiniz engelsiz yürekler budur birkez daha kayserde bunu kanıtladınız saygılarımla ...

Hani bir şeyi çok beklersin beklersinde olup bitince bir boşluk oluşur ya kayseri organizasyonundan sonra da bende aynı boşluk oluştu.
mersin buluşmasından sonra kayseri ekibinin neler yapacagını büyük bir merak içerisinde bekliyordum. acıkcası benim ve pek çok insanın beklediginin çok çok üzerinde bir başarı ile buluşmayı gercekleştirdiler.
Kadircan Özalp ve ailesini tanımak, gösterdikleri emeklere hayran olmamak elde degildi.yanlız bence hayatınızın hatasını yaptınız.artık her yıl bu kadar güzel etkinlikleri hep birlikte bekleyecegiz[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]bu arada kızınıza bayıldık.o ne güzellik ne şirinlik maşallah.
Nurullah abicim taa Ankaralardan gelip kayseride bunca emegi verip bizlere unutulmaz iki gün yaşatınız.anneniz eşiniz demiyorum tüm sevdikleriniz emekleri ve yürekleri ile bizimleydi.
Öngün hanımı yıllardır kaytv deki programlarından tanırdık ama asla tahmin edemezdim bu kadar samimi bu kadar candan biri olabilecegini.bilmiyorum yakın cevresinde engelli biri varmı ama bir insan canıgönülden ancak bir engelli yakını olursa koşturabilir gibi geliyor.başımı nereye cevirsem öngün hanım orda birine yardımcı olurken gördüm.
Osman Özdemir iki gün hiç oturdunmu acıkcası merak ediyorum [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]bir insan bu kadar koşturabilir mi?inan enerjine hayran olmamak elde degildi.
Öner hiç bitmeyen ’tamam ablacım biz hallettik’cümleni kaç kez duydum senden bilmiyorum iyilik melegim benim[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]
Durmuş aytekin ve Mustafa kahveci sizide epey yorduk[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]
Gelelim organizasyona:
İlk gün kahvaltı güneş dışında mükemeldi.biraz bronzlaştık ama yakışmadı degil[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]
Stad turu,ali dagı mesire yerindeki çay,organize sanayindeki yemek peşinden kültür müdürlügündeki mehter takımı, fasıl, havai fişek gösterisi her şey çok güzeldi.
İkinci gün fuardaki mangalda sucuklu kahvaltı harikaydı.sonrası Erciyes turu kızların at keyfi.birde isteyenler teleferige de binebilseydi süper olacaktı.neyse ordan şelale kafedeki mantıyı hiç anlatmayayım.gelemeyenlere ayıp olmasın[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]son durak beştepelerdeki çay keyfi ile muhşetem organizasyonu noktaladık.o kadar çok yer gezdik ki unuttuklarım varsa birileri yazsın artık[FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT]
Her gittigimiz yerde çok güzel agırlandık,her şey öyle seri, planlı, programlı ilerledi ki hala şaşkınlıgım geçmiş degil.

Sözün özü: bu güzel organizasyonda emegi geçen herkese,kayseriye gelerek bizlerle birlikte bu güzellikleri yaşayan arkadaşlarımıza da ayrı ayrı sonsuz teşekkürler ediyorum…

tek eksik vardı oda nurcan abla(kezban abla)nın bu güzellikler içerisinde bulunamaması idi:(.....

Aynen Dönüş'üm:) Ben son güne katılabildim ama, herşey öyle güzel planlanmış , öyle sorunsuz, öyle seri gerçekleşti ki ; zaman nasıl geçti anlamadık:)

"İşte budur" dedirten dolu dolu bir organizasyon oldu.

Beğenmedim diyen nankörlük etmiş olur kendi fikrimce :)

Teşekküre Cumartesi gecesi beni otogardan alıp kalacağımız yere bırakan Diyalizci ve Edipbalkan arkadaşlarımdan başlıyım :)
Gecenin bi yarısı zahmet verdim size , çok teşekkür ederim:)

Nurullah Abi'm ve Diyalizci her an yardımımıza koştunuz , çok yorduk sizi. Gidene kadar otogarda eşlik ettiniz bize, Allah razı olsun hakkınızı helal edin.

Ayrıca organizasyon komitesinde olan arkadaşlarımız;
Kadircan Özalp , Öner Bozbıyık ,
Durmuş Aytekin ve Mustafa Kahveci'ye, Öngün Hanım'a
verdikleri emekler için sonsuz teşekürler:)

Unuttuğum varsa affınıza sığınıyorum:)
Sponsorlarımıza, emek veren herkese TEşekkürler:)

dönüşcüm konuya iyi bir dönüş yapmışsın kutlarım seni :) evet nihayet kendime gelebildim bir kaç cümle de ben yazayım.berbat olan ve tüm hayallerimi yıkan bir yolculuğu kalacağımız DSİ misafirhanesinin kapısında unutacağımı ben bile bilmiyordum.gecenin o saatinde öyle güzel bir karşılama inanın ilaç gibi geldi ben ilk tşk .DSİ personeline gönderiyorum duymasalarda görmeselerde bu tşk onların tşk arkadaşlar :)
evet degerli organizatörlerimiz emeğinize yüreğinize bir kez daha tşk ediyorum.bu da ikinci tşk.
hepiniz çok yoruldunuz bizleri memnun edebilmek için. ve bunu fazlasıyla başardınız.yola çıkmadan önce güzel bir organizasyon olacağını söylemiştim ama bu kadar yoğunlukta güzellik yaşayacağımı bilmiyordum..allah razıolsun hakkınızı helal edin.
Ve üçüncü tşk onca yolu onca sorunu aşarak oralara gelen gelmek isteyipte gelemeyen güzel yürekli candostlarım sizlere olsun çünkü çok güzel bir olaya imza attınız.isz olmasaydınız biz biz olmasaydık siz ve bizler olmasaydık bu organizasyon olmazdı...
herkeze sevgi ve selamlar....

canım arkadaşlarım sözlerime nasıl ifade etsem bilmiyorum kelimerin bazen anlatmak istedini anlatamazya biz nurulllah babam kadir abim mustafa kahveci öngün ablam durmuş aytekin öner bozbıyık gayemiz yılların acısını içinde saklayan engelli arkadaşlarımızı burda bian olsun o içindeki acıları unutturmak istedik elimizden gelenin en iyisi olsun istdedik ve gelen arkadaşlarımızın maddi sorunlarla karşılaşmasını istemedik ve öylede oldu..

Arkadaşlar herkes mutlu huzurlu bişekilde evine döndü allahıma şükürler olsun inanın herkesin evine kavşana kadar bekledik çünkü sizleri buralara nasıl sağ sağlim getittirdiysek sağ sağlim evineze ulaşmanızı istedik allaha şükür olsun herkes kazasız belasız evinde şimdi herşey sizinle güzeldi yaptıklarımızda sizinle güzeleşti sizler olmasanız hiç bir şey anlam ifade etmezdi bizler deyil sizler güzellik kattınız yüreyinizde sevgi dolu geldiniz kayserimize o sevgiyi paylaştık beraberce herşey güzeldi arkadaşlar bana diyorlar diyalizci oturmadı yorgun ifade eddiler ben bundan asla şikayetci deyilim çünkü bu yorgunluk tatlı yorgunluktu sizlerin verdiği sevginin sevincin yorgunlğuydu
bunlar beni yormadı bazı arkadaşlar vardı şikayet ettiler ufak sorunlardan dolayı bunlar beni çok ama çok üzdü ben bişey demiyorum o ardaşları sizlere bırakıyorum sizler cevap verin şikayet edenlere sizleri çok ama çok seviyorum çünkü sizler engelli ailemin fertlerindensiniz biz bir aileyiz gönülden bağlanmış bundan sonraki hayatınızda allahım yardımcınız olsun yüzünüzden gülücükler eksilmesin bir yanlışımız olduyda affedin arkadalar hakkınızı HELAL EDİN SAYĞILARIMLA DİYALİZCİ OSMAN ÖZDEMİR...

merhaba arkadaşlar inanın oakadar cok şey varkı yazacak ama ben kısaca az ve öz olarak kayseri buluşması okadar süper gectiki kı hemde süperin en ötesi süper gecti bu proramda emegi gecen tüm doslarma çok teşekkur ediyorum kayseri belediyesine ve tüm siponsorlara çokk çok teşekkur ediyorum unutulmaz bir iki gün yaşadık erciyes daginı hep dergilerde ve tv lerden görüyordum ama bu sefer birebir canlı yaşadım allahın bir hikmetıkı bir tarafı yaz cicekler yemyeşil diger tarafı kışşş ..
kısacası kayseri ilimız bir cennet köşesi diyebilirim tekrar herkeze teşekkurler sagolun varolun........
istanbul kayseri arası gidiş gelış 20 sat yol gittim ama inan o yol yorgunlugunu bile hissetmedim insallah seneye tekrarı olurda gene giderız dermişiimmmmmmmm

allah razı olsun canı gönulden emek verenlere...bu sabah saat 6 da adanaya dönduk...sonra yallah işe...uyukluorum iş yerınde...:)gapgara olmusum yavv ...ne sıcaktı:)

Kayseri buluşmasına gidip gitmeme konusunda çok düşündüm. Şimdi verdiğim kararın doğru olduğunu düşünüyorum. Kayseri insanları gerçekten mükemmel insanlarmış. Gitmeseydim çok pişman olacaktım. Keşke demiyorum iyi ki diyebiliyorum. Her ne kadar cumartesi sabah kahvaltısını kaçırsam ve pazar günü öğleden sonraki etkinliklere katılamasam da katıldığım zamanlardaki etkinliklerde çok eğlendim çok mutlu oldum. Sitede pek aktif biri olmasam da sanki herkesi yıllardır tanıyor gibiydim. Normalde çok çabuk sıkılırım kalabalık ortamlardan ama burada hiç sıkılmadım. Bu güzellikleri yaşamamızda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.

Buradan ayrıca Ayışığı Luna Park Sorumlusu Selahattın Beye Pazar günü gruptan ayrılmak zorunda kaldığım zaman diliminde benim için luna parkı açıp üstelik kendimi yalnız hissetmeyeyim diye oradaki görevlileri de bana eşlik etmelerini söyleyen ve beni orada bir saate yakın ağırlayan yüreği güzel insana teşekkür ederim.

arkadaşlar sizlere güzel unutulmaz 2 gün yaşattığımız için çok mutluyuz yorgunluğunuza rağmen evinize dönerken yüzünüzdeki mutluluğu memnuniyeti görmek herşeye değerdi ve bizim bütün orgunlğumuzu aldı o yüzünüzdeki memnuniyetlik... dolu dolu 2günü siz dostlarla birlikde olup ağırlamak çok güzeldi...
bu bizim ilk organizasyonumuzdu esksiksiz yaptığımıza inanıyorum yani yaptklarımız yapacaklarımızın garantisidir diyorum :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt