Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 11 Ekim 2009 Pazar İstanbul buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Organizasyonun Tanımı: Tanışma ve muhabbet
Organizasyonu düzenleyen kişi: eyup1987
Organizasyonun gerçekleşeceği yer: Bayrampaşa Park Ada Cafe
[SPOILER=Bayrampaşa Park Ada resimleri]
yasarguladaparkbayrampawp5.jpg

[/SPOILER] Organizasyona katılım için gerekli katılım ücreti: Herkes Kendi Ücretini karşılayacak
Organizasyon Tarihi: 11 EKİM 2009
Saat: Henüz belli değil
Diğer açıklamalar: Mekan konusunda sizlerin görüşlerinizi de bekliyorum. Gerekirse başka bir yer olur...
Organizasyonun amacı engelliler biz ailesine üye olan birbirine yakın illerdeki arkdaşların tanışmasıdır. Çok kapsamlı bir buluşma olmasa da gene de bir birimizi tanıyacagımız muhabbet edebilecegimizz bir gün düzenlemek istiyoruz. Katılmak isteyenleri bekleriz

Katılımcılar
1- eyup1987
2- gul_gonca
3- AyTaCYıLDıZ
4- cicikıs
5- Deli Mavi
6- Efsane_52
7- CEYLANNUR
8- Babalık
9- ergun
10- buyucu
11- gökhan20
12- OZAN SELÇUK
13- yabangülü7234
14- sakır29
15- Delikoca
16- salim52
17-

Her Zaman ADa cafede oluyor DAha güzel mekanlar var ama yinede gelmek isterim

arkadaşlar bence merkezi bir yer olsun. herkesin gelebileceği bir nokta olmalı.
mesela dolmabahçede ki sosyal tesisler.

1-anadolu yakasından arkadaşlar vapurla gelip, vapurdan indikten hemen sonra 5 dakikalık yürüyüşle sosyal tesislerde olurlar.
2- avrupa yakasında olup zeytinburnundan başlayan tranvay yolunda belirli bir tranvay durağına binip en son durak olan kabataşta inip 5 dakikalık yürüyüşle sosyal tesislerde olurlar.
3- 4. levent ve taksim metrosuna yakın olan arkdaşlar taksim de indikten sonra itü den biraz aşağıya yani inönü stadyumuna doğru inerek 10 dakikalık yürüyüşle oraya varırlar.

yani iletişim açısından olsun, orada ki içecek yiyeceklerin fiyatı olsun ve manzarası olsun süper bence. örnek çayın fiyatı 0,50 tl

yanlız açık hava olduğu için, gideceğiniz gün inşallah çok güneşli olur.

teşekkürler..

nasıl bir kere yapıldı. ben oraya iki kere katıldım. bir de katılmadıklarımı hesaplasam. ortalama beş kere düzenlendi be cnm..

tamam işte dolmabahçe de avrupa yakasında oluyor :):):) hatta avrupa yakasının göbeği oluyor. :):):)

nükleer_başlıklı_kız;
Üzülme canım seni bi gün ziyarete gelicem zaten :)))

Arkadaşlar ben şehirdışından İstanbul'a gelip gidiyorum haftasonları, pazar günleri öğleden sonra döndüğüm için katılmam zor fakat 10 Ekim yani cumartesi günü olursa katılabilirim. bırakın pazar günü dinlensin insanlar şunu cumartesi yapalım ;)

cumartesi olsa gelebilecek bir kac Arkadaslarda var.:)

Benim yerime sen katıl büyücü, kambersiz düğün olmaz sen git ;)
katılıyorum gul_gonca...

buyucu olmaz erkan bana vericek söz verdi sen çekil aradan

çip mip yok kimseye :) bugünlerde herkes çip istiyor :)

Erkan bana vericektin söz verdin:eek: bekliyorum cipimi:cool:

Ekim ayında var bişeler insanların buluşası gelmiş hayır olsun inşallah:)

Benimde fikrim geldi söylüyorum Pierre Loti/Eyüp manzarası müthiş eski türk filmleri tadında bir buluşma:) sürekli cafelere takılıyosunuz :p

Tekerlekli sandalyelilere de uygun. Yukarı teleferikle çıkılıyor zaten çıkınca yürüyen merdiven ve asansör mevcut.

http://byfiles.storage.live.com/y1p...L0qKvAO6XXDngroazxdGK8R9DKqHPR0kcOyUmo9aIm1ps

resim linkledim bakalım beyenicekmisiniz?

erken Arkadasım yolladı bile kıskan büyücüm :)))

----------

pier loti olması daha iyi alışmışız ya fokurtu cafe yada Ada cafe bu yerler güzel ama sıkıldık artık aynı yerlere gitmekten ufkumuzu genişletelim biraz degisik yerleri keşfedelim öyle degilmi :))

bu çiplerle oynayın, kazanın faiziyle geri isterim :D

Arkadas dedik bagrımıza bastık :eek: gördünmü şunun yaptigina :p

AYTACIN DEDIYI GIBI MAHSALLAH CELİK ARKADASIM :eek:REHBER GIBI SAYMISINDA TEK GELEMEYEN KISILER NE YAPCAK SENMI GELIP ALACAN:D BENDE GELMEK ISTIYORUM YA BU SEFER :(

tek gelemeyen arkadaşlar sadece dolmabahçe sosyal tesislere mi tek gelemiyor acaba deli mavi arkadaşımız :D:D:D

başlığı değiştirin 10 Ekim olcaktı :)

:eek: aytaç sana ne oldu vay sen benim tanıdıgım aytaçmısın ...:p

;):D iyi tanırım bende gelmek istiyorum bu sefer bir yolunu bulsakta benide alsanız olmazmı arkadaşım :)

gülgonca dün sana 600 çip verdim hani nerde ammada israflısın he :D

Arkadaslar hafta sonu 12 den sonra baslayacak tır bılgınıze

ne yani evliysem içmicem mi? kopmucam mı? ben yengen ile evlenmeden önce herşeyi konuştum aytaçyıldız. gizlimiz saklımız yok. ;););)

arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın ama.şu büyük adaparktan bahsediyorsunuz galiba.tayyipin attan düşdüğü park yanılmıyorsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt