Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 11 Ekim 2009 Pazar İstanbul buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:)))) büyücü valla bilmiyorum ama boşver bize ne.biz işimize bakalım.
orası çok ters bir yer vede oraya gelen arkadaşlara ricam çeplerine çok para koysunlar.çünkü oraya gitmişken lunaparkta eğlenmemek olmaz.:)))

yer park ada cafe daha ne olsun ancak biraz pahalı ama inanıyorum ki güzel birgün olacak

ya arkadaşlar ben istanbla hiç gelmedim orda kara köy meşurmuş orda yapalım:)

büyücü korkutma bizi ya dur.gelmektende vazgeçirecen bizi.:)))sen bu siteye bir büyü yap :))) herkesi oraya topla:):):)

Mekan bana çok yakın olmasına rağmen gelemiyorum arkadaşlar o tarihte şehir dışında olucağım. Balon cafe bana uzak olduğu halde ne şartlarda gelmiştim. Şimdi evime 15 dk. mesafe ama ne yazıkki aranızda bulunamayacağım:(

Nerde bizim bu çapkın babalık gelmiyormu yoksa.:)))

ya arkadaşlar ben istanbla hiç gelmedim orda kara köy meşurmuş orda yapalım:)

karaköy gerçekten de güzel bir yer. tarihi bakımdan ve insanları bakımından. hepsi senli benli insanlar. biraz ilerisi tophane. meşhur tophane'nin nargileleri çekersiniz. karaköyün birazyokuş çıkarsan direk galata kulesine varır orada da yorgunluk kahvesi veya çayı içersiniz. oradan da direk istiklal caddesinin başına. yada tophane de nargileni içtikten sonra biraz daha yürüyüp kabataşa varabilrisin orada kabataşın yeşillik parkı denize sıfır güzel bir hava aldıktan sonra biraz daha yürüyüp al sana benim bahsettiğim dolmabahçe sosyal tesisleri..

diyalizci ) orda yapamayız :)

neden. tam merkezi bir yer.. aytaç yıldız abi sana bunu söyliyim. türkiyenin merkezi istanbuldur. istanbul'un beyoğludur. Beyoğlu'nun karaköydür. bunu hiç unutma :):):)

gelmek isteyenler lutfen isimlei yazdıralım Canlı müzik de varrr

bana kalırsa bir iki hafta sonraki tarihte yapılmıs olsaydı buluşma daha çok katılım olurdu!( 17 ekimden sonra mesela..)

geçtiğimiz hafta 4 ekimde yeni bir buluşma yapılmıs zaten..hemen üst üstte olursa
katılım çok olmaz diye düşündüm..

haydi istanbullu dostlar adacafe de bulusmaya ne dersınız

[SIZE=4]cok gelmek ısterdım bana uzak kalıyor ben anadolu yakasındayım gelmeye calıscam kısmet olursa[/SIZE]

Katılımcılar
1-eyup1987
2-gul_gonca
3-AyTaCYıLDıZ
4-cicikıs
5-Deli Mavi
6-Efsane_52
7-CEYLANNUR
8-Babalık
9-ergun

ooo arkadaşlar karar verilmiş bakıyorum. kesin yer bayrampaşa park ada cafe. siz arkadaşlarıma şimdeden iyi eğlenceler...

Cumartesi olsa gelebilirdim, size iyi eğlenceler...

Iyi eğlenceler baylar bayanlar ;)

teşekkür ederim eyüp ama malum hava şartları :D

yahu anlamadigim nokta biz kar, yagmur demeyip Avrupa Yakasından ANadolu yakasindaki buluşmalara katılıyoruz ama Anadolu Yakasındaki Arkadaslar Avrupa Yakasındaki buluşmalara katılmıyor. Hava şartlarında Ne varmış Kasımda ocaktamıyız yapmayın yahu gelin :)))

Katılımcılar
1-eyup1987
2-gul_gonca
3-AyTaCYıLDıZ
4-cicikıs
5-Deli Mavi
6-Efsane_52
7-CEYLANNUR
8-Babalık
9-ergun
10-buyucu
11-gökhan20
12-OZAN SELÇUK

aynen buyucu :(
bu arada sen niye gelmiyorsun buyucu ?

sizmi geçmiceksiniz karşıya :D
ALEMSİNİZ....
YAHU BİZ İLLADA GELİN Mİ DİYORUZ SİZ KENDİ ÖZGÜR İRADENİZLE GELİYOSUNUZ :D..

Katılımcılar
1-eyup1987
2-gul_gonca
3-AyTaCYıLDıZ
4-cicikıs
5-Deli Mavi
6-Efsane_52
7-CEYLANNUR
8-Babalık
9-ergun
10-buyucu
11-gökhan20

eminimki benim Ailem sizin ailenizden daha da karışıyordur karşıda olan buluşmalar oldugunda erken dönmeye garet ediyorum bir yere gittigimde iki saat hesap veriyorum :) istanbul dışındaki buluşmalara hiç katiılamiyorum çünküizin vermiyorlar :)))o yüzden diyorumki belki evlendigimde daha özgür olurum eşim karışmaz inşallah oraya gitme vs demez :DD git eşim her yere der inş)))

Inşallah gonca yani benide anlarsın sanırım bu açıdan....
Bazıları üzerine alındı ama sen çok güzel bir olgunlukla açklamışsın....
Kimseye hafif ağır demek istemedim...
Hava şartları derken aileyi kassetmiştim :D
anlamayınca siz bende daha net açıklama yapmak istedim ...
Kırılmasın diye birileri bende yazımı silmiştim sen yakalamışsın güzelcede açıklamışsın....

şimdi ben soruyorum....
Ailem gitme dediğinde ben bir yalan uydurup gitsem...
Yolda allah korusun başıma bir iş gelse karşıda mahsur kalsam...
Olmaz olmaz değil yani....
Evimi arasalar kızınız şurdan çıktı...
Al başına belayı...
Geniş düşünmek gerek

teşekkürler eyüp..
ama yazdığından bir şey anlamadım desem inanır mısın..

yahu anlamadigim nokta biz kar, yagmur demeyip Avrupa Yakasından ANadolu yakasindaki buluşmalara katılıyoruz ama Anadolu Yakasındaki Arkadaslar Avrupa Yakasındaki buluşmalara katılmıyor. Hava şartlarında Ne varmış Kasımda ocaktamıyız yapmayın yahu gelin :)))

o zaman bundan sonra ki görüşmeler de
istanbul avurpa görüşmesi
istanbul anadolu görüşmesi diye başlıklar açalım lütfen...

not- sizlerin yaptığınız yorumu doğru bularaktan benim yaptığım açıklamada gerçek. o zaman böyle iki grup yapalım mı?

aşırı derece de ayrımcılığa karşıyımdır...

teşekkürler eyüp..
ama yazdığından bir şey anlamadım desem inanır mısın..

o zaman bundan sonra ki görüşmeler de
istanbul avurpa görüşmesi
istanbul anadolu görüşmesi diye başlıklar açalım lütfen...

not- sizlerin yaptığınız yorumu doğru bularaktan benim yaptığım açıklamada gerçek. o zaman böyle iki grup yapalım mı?

aşırı derece de ayrımcılığa karşıyımdır

BENI ARA CEPTEN BEN SANA DETAYLARINI ANLATIRIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt