Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 11 Ekim 2009 Pazar İstanbul buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar kusura bakmayın.bir işim çıktı bursaya gittim akşam üzeri döndüm.yoksa gelecektim.hepinizden özür diliyorum.
Aranızda olmaya isterdim.
Umuyorum güzel bir buluşma olmuştur.

EFSSANE_52 verilecek cezayı buldum bugun benim bindigime hava ters cevirene bindirmek lazim 2 defa üst üste :)))
gökhan kardeşi seni tanidigimada çok memnun oldum engelli olmadigin halde bizler arasında oldun inş nice buluşmalarda görüsebilmek dilegiyle

Katılım beklenenden çok azdı ama arkadaşlar arasında kaynaşma çok güzeldi.

gül_gonca ve büyücü ceza ya göre bakarız.
gül_gonca ben korkarım onlardan kalp var bende sonra başınıza bela olurum.bu sefer ben size ağır gelirim.:))
ben oradaki parkta sadece çarpışan otolara bindim.diğerlerine asla binmem.ama sizi parka gezdiririm söz.:)))

AMA benim mazeretim var.Bursaya gitmiştim dün akşam gittim bu akşam döndüm saat 7 de eve geldim.erken olsa yine aklımdaydı ama ümraniyeden gelemezdim.

Ben de katıldım.Düzenleyen Eyüp arkadaşıma ve katılımcılara teşekkür ediyorum.Herkesle tanıştığıma çok memnun oldum.Sıcak ve samimi bir ortam oldu.Önceden yazılarıyla bildiğim ve yüzlerini merak ettiğim arkadaşları görmek güzel bir duygu.
Sonraki buluşmalara fikir olsun diye bugünkü buluşma ile ilgili bir iki hususu söyleyeyim:
Mekanın hizmeti ve personelin davranışı olumluydu.
Ben arkadaşlarla tanışmak ve muhabbet etmek niyetiyle gelmiştim.Başta yüksek sesli müzik çalınan bölümde birbirimizle tanışmak ve diyalog kurmak zor oluyordu.Daha sessiz tarafa geçmemiz iyi oldu.Ama bu defa da müzik isteyen arkadaşlar rahatsız oldu.Buna buluşmadan önce çözüm bulmak lazım.
Para ödeme konusunda her kesin hesabının,fişinin ayrı olması daha doğru.Yine birbirine ısmarlamak isteyen ısmarlar.Ama baştan ortak adisyon kullanıp sonunda birbirimizle hesap kitap hoş olmuyor.
Saygılar

resimlerın iki tanesı facebookta anasayfamda girip bakabılırsınız.

eyup resimlerimizi bekliyoruz :))) faceye koydum diyor ya ben faceye üye falan degilim anlamam resimlerimizi buraya koy :p

arkadaslar halımı hıc soran yok ama hep resımlerı soruyorsunuz resimleri musaıt oldugumda atacagımm

Arkadaşlar bu güzel güne Derbeder ve freegirl ile beraber bende katıldım. Ama bazi aksilikler yüzünden maalesef ki geç katılmak zorunda kaldık. Özellikle hemşomu göremediğim için çok üzüldüm.;) O gün lunaparkta dancing diye birşeye bindim. Ay indiğim zaman öleceğim zannettim. Korkunçtu, bir daha tövbe. :(.Organizasyonu düzenleyen Eyüp1987 arkadaşıma ve tüm katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

prencess ve Derbeder freegirl arkadaslar sizlerınde ayaklarınıza sağlık.umarım bır daha kı bulusmam muhtesem olacak suanda sponsor arayısım devam etmekte bulunca dev bır organızasyon olacak ınsallah

princess;
daha önceki buluşmalarda görmüştüm ama bu kadar tanima fırsatim olmamişti seninle taniştigima cok memnun oldum en güzel tarafi beraber dancinge binmemizdi :=) senin kolun ve kafani koruyacagim diye kendi kafam gitmişti :) inş bir dahaki buluşmalarda görüşmek ümidiyle.

Eyüp1987 organizasyon ile ilgili o günkü karşılamanız güzeldi.Kısa süreli de olsa sizlerle tanışmaktan mutlu oldum.

gül_gonca bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum evet beraber dancinge bindik, sen kolumu korumak istedin sağolasın ama durdurun diye bağırman da beni korkuttu, ben senden korktum acaba birşey mi olacak diye. Gerçekten çok korkunçtu ya, ama sen o hızla kamikaze'ye bile bindin, tepe üstü durmana rağmen hiç sesin çıkmadı.Dancing'ten alıştın galiba:)

Hemşom inşallah başka zaman biraraya geliriz, o günü dört gözle bekleyeceğim.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt