Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 11 Ekim 2009 Pazar İstanbul buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şirine katilmiyorsa bende katilmam :D
şaka tabii katılmayı çok isterdim ama bu hafta düğünümüz var ya amca kızı evleniyorda size iyi eğlenceler

Canlı müzik eşliginde havuz basında istekleriniz için son 4 günnn

Merhaba Arkadaşlar,
Bayrampaşa Park Ada Cafe'ye geleceğim.

Katılımcılar
1- eyup1987
2- gul_gonca
3- AyTaCYıLDıZ
4- cicikıs
5- Deli Mavi
6- Efsane_52
7- CEYLANNUR
8- Babalık
9- ergun
10- buyucu
11- gökhan20
12-OZAN SELÇUK
13-yabangülü7234

Arkadaşım bu gezi saat kaçtan kaça kadar sürecek, belki yetişebilirim diyorum ama birde dağılmış olursanız sizi bulamam

bende gelecegim ama kesin adresi yazsanız ilk kez bu siteye üye oldum

Otobüsle bilmem pek ama neredeyse istanbulun tüm yollarını dolaşmışımdır arabayla. Geçen sene ada park a da gittim. Arabayla gelecekler için şu tarifi verebilirim: Edirnekapı da ki şehitlik mezarlığı önünden kalkan tramvaylar var. O tramvay yolunu aynen araba ile takip edin (sakın tramvaya binip gelmeye kalkmayın çok yürürsünüz:) ) rami gıda toptancıları falan var onları geçin tramvay yoluna devam edin, ardından köşe başında bir benzinci belirecek (dikkat gıda toptancılarını geçmeden önce köşe başı bir benzinci daha var o değil, ramiyi geçince önünüze çıkacak olan köşe başı benzinci "sağda" ) ve hemen önündede tramvay geçiyor yine. siz o köşe başı benzinciyi geçince hemen sol taraftan gitmeye başlayın ve önünüze çıkan ilk sol girişten (tramvay raylarının da üstünden geçeceksiniz) girin ve u dönüşü yapmadan girdiğiniz yerden dümdüz aşağılara doğru inin. hiçbiryere sapmak yok dümdüz gideceksiniz yaklaşık 1 km kadar. oralardan sorun ada park diye. anlamazlarsa Tayyip in attan düştüğü park deyin :D ayrıca şemsiyelerinizi de hazırlayın ben gittiğim zaman otopark yoktu aracı dışarıya park etmiştim. saygılar.

slm

Ben de aranızda olmaktan memnuniyet duyarım.İş çıkmazsa inşallah gelecem.

arkadaşlar elinize sağlık aranızada olmak isterdim benim yerimede eğlenin sizlere kolay gelsin .

engelsiz bir yaşam için el ele

Katılımcılar

1- eyup1987
2- gul_gonca
3- AyTaCYıLDıZ+3kişi
4- cicikıs
5- Deli Mavi
6- Efsane_52
7- CEYLANNUR
8- Babalık
9- ergun
10- buyucu
11- gökhan20
12-OZAN SELÇUK
13-yabangülü7234
14-sakır29
15-Delikoca
16-salim52
----------

bulusmaya katılacaklar ıcın ırtıbat numarası 0534 736 15 62
saat 12 de baslayacaktır

eyup arkadaşım buluşmaya 1 gün kalmış sen daha saati belirtmemişsin kaçta buluşma olucak belirt

slm arakadaşlar bugunlerde bu tür organızasyonlar epeyce sıklaştı ne güsel demi emegi gecen arkadaşlara tşk ediyorum... bende gelmek istiyorum ama oraya bir kac defa geldim ama özel aracla geldim. munubus yada otubusle nasil gelınır bana birisi güsel bir şekılde anlatırsa çok sevinirim anadolu yakasından gelicem saygilar...

neden bu kadar az kişi geliyor arkadaşlar.katılım fazla olsun.bir önceki buluşmada bundan fazlaydık.herkesi bekliyoruz.

Katılımcılar

1- eyup1987
2- gul_gonca
3- AyTaCYıLDıZ+3kişi
4- cicikıs
5- Deli Mavi
6- Efsane_52
7- CEYLANNUR
8- Babalık
9- ergun
10- buyucu
11- gökhan20
12-OZAN SELÇUK
13-yabangülü7234
14-sakır29
15-Delikoca
16-salim52
----------

bulusmaya katılacaklar ıcın ırtıbat numarası 0534 736 15 62
saat 12 de baslayacaktır

istanbul'umada iyi eğlenceler :D

iyi eğlenceler arkadaşlar....:)

yardımları ıcın saol ben gıdıyorum cafeye sımdı gelmek ıstermısın

Mısafırım geldı eger gıderlerse yola cıkacam canlar

BUGÜNKÜ BULUŞMAYA KATILAN ARKADASLARA TEK TEK TESEKKUR EDERİM.AYAKLARINIZA SAĞLIK

Katılımcılar
1- eyup1987
2- gul_gonca
10- buyucu
11- gökhan20
12-OZAN SELÇUK
13-yabangülü7234
14-sakır29
17-prencess+2
18-kral
19-SU PERİSİ

KATILMAYANLAR
3- AyTaCYıLDıZ+3kişi
4- cicikıs
5- Deli Mavi
6- Efsane_52
7- CEYLANNUR
8- Babalık
9- ergun
15-Delikoca
16-salim52mazereti oldugu ıcın gelmedi

BUGÜNKÜ BULUŞMAYA KATILAN ARKADASLARA TEK TEK TESEKKUR EDERİM.AYAKLARINIZA SAĞLIK

Katılımcılar
1- eyup1987
2- gul_gonca
10- buyucu
11- gökhan20
12-OZAN SELÇUK
13-yabangülü7234
14-sakır29
17-prencess+2
18-kral
19-SU PERİSİ

KATILMAYANLAR
3- AyTaCYıLDıZ+3kişi
4- cicikıs
5- Deli Mavi
6- Efsane_52
7- CEYLANNUR
8- Babalık
9- ergun
15-Delikoca
16-salim52mazereti oldugu ıcın gelmedi

en kötü gününüz bu günki gibi olsun arkadaşlar bir dahaki sefere ins. bende katılıcam erken kalkmışsınız orda olsaydınız şimdi yolda olucaktım

istanbullular her hafta buluşmaya alıştılar bakıyorumda mutluluk içinde geçen böyle buluşmaların devamını dilerim.dostlar bir arada...

Çok güzel buluşmaydı. Gelenlerin ayaklarına sağlık,
su perisi seninle tanıştıgıma memnun oldum
en güzel tarafı luna park kısmıydı :)) baya eglendik

Güzel geçtiğine hepiniz adına sevindim, bende gelmek isterdim ama malumunuz işlerim yoğundu. Ama birdahakine gelmeyi düşünüyorum artık.:)

sana dedim gülüm erken kalktın
vallahi en korkunç şeylere bindim ters ceviren havada durana bile bindim :)))

Yaf bu kadar çok seviyonuz :) O zaman bir dahaki organizasyonu Lunaparkta düzenleyin Millet kurtlarını döksün...:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt