Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 11 Ekim 2009 Pazar İstanbul buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar fotoragları sıteye koymayacagım katılan arkadaslar eger isterlerse özel maılden msnden gondereceğim bır daha organızasyon duzenlemeyeceğım ve de uzun bır zaman da katılmama kararı aldımmm

aRKADASLAR bazı arkadaslardan hiç iyi şeyler duymadım bunlar hıcde hos seyler değil ne olur baskalarının hakkında gereksız yorum yapmaktan kacınalımmm.

o gereksiz konuşmaları ve gereksiz arakdaşları burada paylaşmalısın. sonuçta buraası bir paylasım sitesi.

Hımm. Ben birşey anlamadım eyüp... Bence bu konuyu ya açık olarak yazmalıydın, yada hiç yazmamalıydın. A dan sonra B yi getirememek yakışmaz bize. Bence açık olarak yaz ne olduğunu.

Bende resimleri görmek isterdim ama bu sayede MSN leri de öğrenmiş olacağımız için pek adil gelmiyo kalsın ben görmiyim :D:D Şaka bir yana güzel kardeşim moralini ne bozdu, belki bir yanlış anlama da olmuş olabilir, ama açıklaki durum ortaya çıksın varsa birşey....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt