Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 2. Amasya Buluşması | 30-31 Mayıs 1 Haziran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walla çok gelmek isterdim ama 31 Mayısta düğün çekimim var... inşallah başka bir sefere... iyi eğlenceler...

Bende gelmeyi çok istiyordum... Ama bazı sorunlar çıktı yine kısmet olmadı bu güzel buluşma... :(

özlemcim ellerine kollarına yüreğine sağlık İnş çok keyifli çok eğlenceli bir buluşma olacaktır. Herşey gönlünüzce olsun yüreği güzel dostlar ;)

Özlem emeğine sağlık. guzel kalpli arkadasım özlediğim arkadaşlarımla hasret gıderecektım ama gelemıyorum. simdiden iyi eğlenceler herkese

Giden arkaşlara bol eğenceler diliyorum.. umarım bir gün sizleri tekrar görmek nasip olur....özlemciğimm canım arkadaşım.. düzenleyeceğiniz buluşma geçen seferki gibi çok güzel geçeceğine eminim.. her şey istediğiniz gibi olur inaşalah ....:)

Şimdi ben otobüsle gelsem yol parası vermicemmi?şehirlere arası para verilmiyorsa bilelim :)

inşallah başka sefere nasip olur arkadaşım

uyuşum canım arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. keşke aramızda olabilseydin kısmet inşallah yakın zaman da görüşme dileğiyle

elifcim teşekkür ederim canım benim gelememene üzüldüm sağlık olsun başka zaman görüşürüz inşallah

canım benim teşekkür ederim. her hepimizin gönlünce olsun inşallah.

günaydınlar......ben de Ankara aktarmalı gitmeyi düşünüyorum........firmaları incelediğimde Ankara'dan Amasya'ya giden bir firmanın bana uyan sefer saatleri 23:58 ve 23:59........La Tahzen eğer otobüsle gideceksen birlikte gidebiliriz, istersen :)

slm arkadaşlar ben bu siteyi ilk defa gördüm çok güzel bi çalışma olmuş ama ben geç kaldım sanırım neyse sağlık olsun bu programı düzenleyen kişilere çok teşekkür ederim inş..sürekli böyle çalışmalar olur ve bütün engelliri hep birlikte yok ederiz SAYGI VE SEVGİLERİM İLE....mehmet ali adıyaman

slm arkadaşlar ben bu siteyi ilk defa gördüm çok güzel bi çalışma olmuş ama ben geç kaldım sanırım neyse sağlık olsun bu programı düzenleyen kişilere çok teşekkür ederim inş..sürekli böyle çalışmalar olur ve bütün engelliri hep birlikte yok ederiz SAYGI VE SEVGİLERİM İLE....mehmet ali adıyaman
gelmek istersen adı yazsın organızasyon sahibi ablamız sende gel

:( üzülerek belirtmek istiyorum bende gelemiyorum biraz önce aldığım bir haber neticesinde ısparta da kalmam gerekiyor herkese iyi eğlenceler:(

Hava durumuna bakan var mı? Cuma Gök Gürültülü Fırtına okudum msn hava durumundan :(

Hava nasıl olursa olsun önemli olan bizim havamız ve son

3 gün :D

O kadar Cemil Abimin her cümlesinin altına imzamı atarım.

Bakın cemilim konuştu mu son noktayı koyar önemli olan bizim havamız dedi mi dedi demek ki neymiş önemli olan bizim havamiz dostlar cuma günü buluşmak üzere

Noktadan sonra virgül koysakta devam etsek,iki gün kaldı....

Hepinize saygı ve selamlar hayırlı sabahlar .ben de son 2 gün diyeyim ve Allaha çok şükür her şey hazır bir şekil de ben arkadaşlarım ve Amasya sizleri bekliyoruz.sağlıcakla görüşmek dileğiyle inşallah
Arkadaşlar Amasya akşamları serin olur otel balkonunda otururken üşüye bilisiniz üzerinize hırka ceket gibi giysiler yanınızda bulunsun.

Cemil abi ( Havanı sevsinler senin kimin abisi) senin havanın % 100 tavan yapacağı ve bizlere de bu havanın yansıyacağından neden se son derece eminim.

herkeze iyi eğlenceler bol bol eğlenin gezin tozun kurtlarınızı dökün ben gelemiyorum özlem ablacığım durumları biliyorsun

Allah tan bir mania olmazsa Cuma saat 08.00'de Amasya otogarındayım...:) Görüşmek üzere, tüm dostlara sevgi saygı ve selamlarımla...

selamlar....benim geleceğim firma Amasya'ya değil de Merzifon'a kadar gidiyormuş....oradan Amasya'ya ulaşım nasıl olacaktır......Amasya otogarına ya da otele kadar giden arabalar var mıdır...

Dostlarıma bak benim,tabi ki beraber olunca her şey çok güzel olacak hayırlısı ile çok az kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt