Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 2. geleneksel Adana engelliler buluşması / 16 Ekim 2010 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inşalah hersey cok güzel olcakk sema ablam :) birtann sende düşün derim ortama girince gitmek istemeyebilirsin :)

İmkanları zorlayacağım :) Hiç olmadı öğle yemeğinde sizlerleyim

murat01_80;
maşallah ya gardaşım inş sayımız dahada artacak öle ümit ediyorum :))

ßirtan;
bence düşünme katıl derim arkadaşım hersey cok gusel olcak...

en geç haftaya kesinleşir :)... ama gelecem heralde sanki :p

Emin olunki; yabancılık ilk 10 dakikada bitiyor. İmkanınız ve vaktiniz müsaitse buluşmaları kaçırmayın. Kalabalık curcuna olan organizasyonların zevkini hiç bir ortamda bulamazsınız.
Adana bu işte tecrübeli, inanıyorumki çok eğlenceli geçecektir.

tskler jem abi aynen düşüncelerinde haklısın yabancılık 10 dakika sürüyor sonra o ortam hiç bitmesin istiyorsunuz her güzel şeyin bi sonu var ama akıllardan silinmeycek anılar ve süper dostluktlak kuruyorsunuzz böle ortamlarda kim olmak istemezki :eek:

elbette eklerimm mehmet47 abi :)

Katılımcılar:
1- denizkızı88
2- murat01_80
3- melek01_80
4- KOCA ÇORUMLU(AHMET PUSLU)+2(antalya)
7. Aliercan4
8- sakine
9- birsen
10- elif01
11- cennet
12- yasemin
13- naci
14- hülya ekizoğlu
15- zübüş+2(ankara)
18- ekrem şenel+1(tekerlekli sandalye)
20-ALİ DOĞAN ve ailesi+6
27-kader genç
28-sibel(akülü sandalye)
29-burcu ilhan
30-Hasan Karaman+1 (tekerlekli sandalye)(antalya)
32-bager_özlem
33-Miremur +eşi+kızı (tekerlekli sandalye 2 adet)
36-KASIM TOPRAK
37-FREEGİRL (İSTANBUL)
38-mehmet47
39-hikmet ata
40-melahat
41-KOCA_REİS46(kahramanmaraş)
42-Seden Serin
43-gizem serbez +1
45-umudun(elazığ)
46-mehmet yavuzel+1 (şanlıurfa)
48-FLOFİ
49-SEMA
50-AHMETYUKSELAKİN
51-GÜLÜMSE(KAHRAMANMARAŞ)
52-ZELİHA(KAHRAMANMARAŞ)
53-ÇİĞTANESİ(KAHRAMANMARAŞ)
54-İBRAHİM33+1
56-ALPER ÖZKUL+3
60-MURATKÜÇÜKKILINÇ
61-MİNERVA (ANKARA)
62-SÜPERMAN+1
64-senem (istanbul)
65-altuğuygun11(İSTANBUL)
66-KEMALÇAKIR(İSTANBUL)
67-

Urfadan gelen arkadaşlar kim acaba merak ettim. çünkü bende urfalıyım urfadan geldim 8 yıldır adanada yaşıyorum. Urfalı arkadaşlarla yazışmak isterim

Isminizi ekledim listeye :) valahi naci abi bende bilmiyorum bende yeni tanıscam :)

Ankaradan gidecek arkadaşlar beraber gidebiliriz.kalablık olunca yolculukta çok zevkli oluyor

aynı ılden gelecek olan arkadaslar ırtıbata gecersenız daha guzel ve rahat bı yolculuk gecırebılırsınız..istanbul,ankara,antalya,ve daha bıcok ılımızden katılımlar olacak emınım..özellıkle en kalabalık katılı yapan ıstanbul ve ankaradan gelecek olanlar ırtıbat halınde olunuz..çünkü organızasyona bu ıllerden ılk defa katılacak olan arkadaslarımız ulasım konusunda cekınce ıcınde olabılıyorlar..haberlesın aynı otobus,özel arac yada aynı ucakla gelebılır yolculugu daha rahat ve keyıflı hale getırebbılırsınız hersey sızın elınızde..:)

cilginfizikci;
aramıza hoşgeldin cılgınfizikçi bızler bir gül bahcesıyız sizinde bu gül bahcesınde ( N ) olmanı isterim.

51334811973275523325.bmp

engelsiz bir yaşam için el ele

mersinden katılacak dostlarım adanaya geliş -gidiş için araç temin edebilirim ilgilenmek isteyen dostlarım bana ulasa bilirsiniz. 0530 417 48 46

Bende isterdim ama :) Adana / İstanbul bayağı bir uzak :):)
İyi eğlenceler dilemek düşüyor ozaman bana arkadaşlar.

cuma günü otobüse binersen burdasın daylight :) pazar sabahı binersen gece ordasın aramızda olman bize mutluluk verir :eek:

Güzel bir buluşma olacağı kesin... :) Adana grubu yapıyorsa kötü olmaz zaten... İnşallah gelebilirim şimdiden birşey diyemiyorum... Gelemezsemde hepinize iyi eğlenceler diliyorum...

İstanbul'dan katılan varmı acaba?:)

Sgurkan freegirl arkadasımız istanbuldan katılacak haberleşebilirsiniz isterseniz

ütopya inşallah sende gelirsinnn seni aramızda görmek bizleri mutlu eder:)

selam arkadaşlar bende gelmek istiyorum ama bakalım kısmet olursa ama listeye yazın şimdilik geliyorum tmm ha bu arada başka gelenler varsa ist dan haberleşelim tmm

denizkızı88;

Teşekkür ederim,denizkızı88,

Bende sizlerle tanışmayı çok stiyorum.İstanbul'dan sıkıldım,farklı bir mekana, farklı ortama katılmak bana çok iyi gelecek.

Yorumlara kısaca bir gözden geçirdim,Baktım da! herkesin yazdıklarına cvp.yazmışsınız.Ayrıca ilginizden ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim..Çok ince ve çok naziksiniz :)

altuğ uygun (altuguygun11) istıbul yanı yazbırım iş bu yazamıhınnnnnnnnnnnn lüffmen...........)))))

O tarihteki uçuşlara baktım arkadaşlar otobüs fiyatından bile ucuz uçak bileti var , aklınızda olsun :)

Güzel bir buluşma olacağı kesin... :) Adana grubu yapıyorsa kötü olmaz zaten... yazmıhın........

denizkızı88 çok tşkler bende çok isterim sizlerle olmak ve tanımak, bakalım inş.:)

Bereketin bol katılımlı olsun güzel kız....

altuguygun11;

Altuğ abi seni çok seviyorum ben ya....Yukarıda yazdığın cümleden artık çok şey anlıyorum ben..Sen varsan bende varım abicim :) Yeniden görüşmek nasip olursa çok güzel olacak inş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt