Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 2. geleneksel Adana engelliler buluşması / 16 Ekim 2010 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadin arkadaşlar adana yolcusu kalmasın iyice düşünün.hatta düşünmeden gelin herşey çok güzel olacak:)

Bende Böyle KÖK HÜCRE Gibi Önemli Konuda Organizasyona Katılmayı Çok İsterdim..Ancak o tarihte Hastanede Olacağım...Güzel ve Faydalı Olacağına Eminim..Engelliler sizlere minnettar Kalacaktır.Böyle Önemli Konuyu Gündeme Taşıdığınız İçin..
Katılan ve Katılmak isteyipte katılamanyan İnsanımıza dostlarımıza çok Teşekkür ederim.Ayrıca bu Kök Hücre Organizasyonunu Düzenleyen Dost ve Kardeşlerimize sonsuz Şükranlarımı Sunarım..Başarılar Dilerim..

daylight;

Yanlış Bilmiyorsam siz.Gazeteci idiniz. Öyle değilse Düzeltin Lütfen..Eğer Gazeteci iseniz Bo Konuyu Gündeme Taşıyabilirsiniz ve ayrıca bu Organizasyona gidio oradan Haber ve bilgi Aktarabilirsniz..diye düşünüyorum..

tskler kaan1975 :) bizler engelliyiz bu mücadelede bizlerde varız sesimizi duyurabilmek için en azından böle kendimizi ilgilendiren konularda birbirimizi bilgilendirmek adına yaptıgımız organizasyonlar böle bilgileri paylasşamk hepimze cok yararlı olcak :) hersey biz istedikçe olur insanoğlu yeterki istesin :)

engelsiz bir yasam için el ele...

altug,um hasan hocam hadi el ele ADANA ya . utopya mızıkcılık yapma hadi şimdiden hazır ol kacmak yok yani. yine güzel dostluklar kuracagımızdan eminim. antalya buluşmasında olsun mersin buluşmasında olsun , beraber oldugumuz tanımaktan onur duydugum dostlar hep beraber olalım derim. sizleri özledim ya...

aynen bidenem cok dogru söylüyorsun eminim hersey cok güzel olacak :)

Herkeze selamlar bir aksilik olmazsa bende aranıza katılmak ve sizleri tanımak istiyorum.

denızkızı hatay dan kumral ıda ekle..ve adanadan seha..

Antepfıstıklı çikolatam ve hemşom sizlerin gazabından kurtulmak için evdev dayak yemeyi göze alarak dan sizlere ivett diyorum :) tabi gezi sonrasında ki dayaga sizlerde sizlerde ortaksınız ona göre :)
canım benim nasip olursa inş. şimdilik beni de yazabilirsin listeye.
Inanıyorum ki yeni dostlukların kurulmasında ilk adım ,varolan dostlukların güçlenmesinde etkili olacak harika bir gün olacak herkez için.

Valla murat gezi sonunda dayak yersem liste de sende varsın :) ozaman gülebilirmisin böyle bilmem demedi deme :)

helal be canım hemşom beni çok sevindirdin. şimdiden 16 ekimi iple çekiyorum. çok özledim sizleri.

burcu ilhan;
Tamam abla , az kaldı ismimi yazdırmaya kara listeye.

Valla hemşom artık çikolatam ve senden kurtuluşum yok tu ne yapayım :)
valla hi bende sizleri çok özledim

esracıgım bu seferkinde isimlerin yazılı oldugu yakaya takılacak o tarzda bişeyler yapılabilirmi?bu şekilde kimi nasıl tanırız bilemiyorum.bilenler birbirini bilirde bilemeyenler için zor olur.o anlamda istedim cnm.

kartlar hazır zaten ablamm siz merak etmeyin pazartesi günü programı yayınlıyorummm :) inşallah hersey güzel olcak yeni arkadaslarla tanısmak hairka olcak :) çikolatam cok sevindim gelmene :D

Katılımcılar:
1- denizkızı88
2- murat01_80
3- melek01_80
4- KOCA ÇORUMLU(AHMET PUSLU)+2(ANTALYA)
7. Aliercan4
8- sakine
9- birsen
10- elif01
11- cennet
12- yasemin
13- naci
14- hülya ekizoğlu
15- zübüş+2(ANKARA)
18- ekrem şenel+1(tekerlekli sandalye)
20-ALİ DOĞAN ve ailesi+6
27-kader genç
28-sibel(akülü sandalye)
29-burcu ilhan
30-Hasan Karaman+1 (tekerlekli sandalye)(ANTALYA)
32-bager_özlem
33-Miremur +eşi+kızı (tekerlekli sandalye 2 adet)
36-KASIM TOPRAK
37-FREEGİRL (İSTANBUL)
38-mehmet47
39-hikmet ata
40-melahat
41-KOCA_REİS46(KAHRAMANMARAŞ)
42-Seden Serin
43-gizem serbez +1
45-umudun(ELAZIĞ)
46-mehmet yavuzel+1 (ŞANLIURFA)
48-FLOFİ
49-SEMA
50-AHMETYUKSELAKİN(İSKENDERUN)
51-GÜLÜMSE(KAHRAMANMARAŞ)
52-ZELİHA(KAHRAMANMARAŞ)
53-ÇİĞTANESİ(KAHRAMANMARAŞ)
54-İBRAHİM33+1
56-ALPER ÖZKUL+3
60-MURATKÜÇÜKKILINÇ
61-MİNERVA (ANKARA)
62-SÜPERMAN+1
64-senem (İSTANBUL)
65-altuğuygun11(İSTANBUL)
66-KEMALÇAKIR(İSTANBUL)
67-duygu_bahçesi(AMASYA)
68-kumral (HATAY)
69-seha01
70-bekiremre(BURDUR)
71-sırdaş-T.sandalye(İSTANBUL)
72-

bende iskenderundan geliyorum otogardan nereye gidilecek direk oraya gelebilirim arabam var adanayı pek bilmem yardımcı olursanız arabamla sığdığı kadar kişiyi alabilirim

ahmetyukselakın abi turgut özal yedipınar engelliler tesisinde kahvaltı olacak direk oraya gelebilirsin...:)

ARKADASLAR MARAŞA GİDİYORUM HAFTASONU ORDA olucamm ...pazartesi görüşürüz ismini yazdırmak isteyenler yazdırsın pazartesi eklerim güzel gülücüklü haftasonları dilerim :)

Hayırlı yolçuluklar Esra buluşma proğramı için başarılar kolaylıklar dilerim inşallah görüşürüz ben mesaj yazmıştım ibrahim_33+2 sanırım eklenmemiş kayıtlara girelim kolay gelsin...

denizkızı88;

esra nereye gidiyoonnnn ? bu camıada cok guzel ınsanlarla tanıştım her biri birbirinden güzel organizasyonlar düzenledi arkadaşlarımız kolay değil tabiki böylesi güzel işler hazırlayan sofrada katkısı bulunan yüreklerinde engel tanımayan güzel insanların emeklerine yüreklerine sağlık .

kocaçorumlu ahmet abi özledim seniiiiii .haydi canlar el ele

engelsiz bir yaşam için el ele

Heeeeeeeeeey millet düşünmeyi bırakın, yazdırın isimlerinizi emin olun eksiklerimizle, hatalarımızla ve engelimizle bizler mutlu olmayı biliriz,''BİZLERİ''Bizlerden yoksun bir garip bırakmayın.Herşey olduğu haliyle çooooook güzel olacak...

burcu ilhan;
Çok güzel bir uygulama ablası :)

kayseri buluşması çok güselolmuştu emınımkı adana buluşmasıda cok güselgececektır hala karar veremedım aslında gitmeyı çok istyiyorum adanaya ama yol cok uzak kararımı en kısa zamanda a yazacam

Her organizasyonun kendi içeriğine göre güzellikleri vardır .haydi dostlar adanaya nerde hareket orda bereket hadi bakim haydii

selamın aleyküm

selamlar sözveremem ama inşallah ogün için müsait olursam daha doğrusu işim olmazsa adana buluşmanıza katılmayı çok isterim saygı sevgi ve hörmetlerimi sunarım by

nasipse istanbuldan uçakla gelmeye niyetim var peki havaalanında karşılama imkanı olurmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt