Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 2. geleneksel Adana engelliler buluşması / 16 Ekim 2010 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca Corumlu özledimya seni,gelecek arkadaşlara şimdiden hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Bu Denizkızı harika bir kız....teşekkürler o güzel yüreğine maaşallah helal olsun sana güzel kız....

kırşehirden geçen yokmu geçerken beni de alsın :)

Esracım ben Seden Serin Mersinden katılıcam otelde kalmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa..Akülü araç kullanıyorum yazarsan sevinirim... çok güzel geciceğine inandığım bu güzel organizasyon için sana ve emeği gecen herkese şimdiden teşkler...

aarkadaslarr cok güzel olcak inşallah inanın bu yorgunluk sevinc dolu bi yorgunluk sizlerle beraber olmak beni cok heycanlandırıo sizleri cok özledik ve yeni arkadaslarla güzel dostluklar kurcamıza inanıyorumm haydi adanayaaa :) cok tsk ederim miremur abi ve diğer arkadaslarım :)

Katılımcılar:[/COLOR][/B]
1- denizkızı88
2- murat01_80
3- melek01_80-tekerlekli sandalye
4- KOCA ÇORUMLU(AHMET PUSLU)+2(ANTALYA)
7. Aliercan4
8- sakine
9- birsen
10- elif01
11- cennet
12- yasemin
13- naci
14- hülya ekizoğlu
15- zübüş+2(ANKARA)
18- ekrem şenel+1(tekerlekli sandalye)
20-ALİ DOĞAN ve ailesi+6
27-kader genç
28-sibel(akülü sandalye)
29-burcu ilhan
30-Hasan Karaman+1 (tekerlekli sandalye)(ANTALYA)
32-bager_özlem
33-Miremur +eşi+kızı (tekerlekli sandalye 2 adet)
36-KASIM TOPRAK
37-FREEGİRL (İSTANBUL)
38-mehmet47
39-hikmet ata
40-tolgahan
41-KOCA_REİS46(KAHRAMANMARAŞ)
42-Seden Serin(konaklama)
43-gizem serbez +1
45-umudun(ELAZIĞ)
46-mehmet yavuzel+1 (ŞANLIURFA)
48-FLOFİ
49-SEMA
50-AHMETYUKSELAKİN(İSKENDERUN)
51-GÜLÜMSE(KAHRAMANMARAŞ)
52-ZELİHA(KAHRAMANMARAŞ)
53-MİSAFİR+KONAKLAMA
54-DELİPOYRAZ
56-ALPER ÖZKUL+3
60-MURATKÜÇÜKKILINÇ
61-MİNERVA (ANKARA)
62-SÜPERMAN+1
64-senem (İSTANBUL)
65-altuğuygun11(İSTANBUL)
66-KEMALÇAKIR(İSTANBUL)
67-duygu_bahçesi(AMASYA)
68-tarkakın
69-seha01
70-bekiremre(BURDUR)
71-sırdaş-T.sandalye(İSTANBUL)
72-İBRAHİM_33+2
75-Tarıkakn+2
78-melekyüzlü(istanbul)
79-serkan06(ankara)-tekerlekli sandalye
80-derbeder(istanbul)
81-tamtam(izmir)
82-birtan(mersin)
83-ömer76
84-resul
85-HÜSEYİN ALKAN(AYDIN)-TEKERLEKLİ SANDALYE
86-abdullah davut(diyarbakır)
87-zaleyna(kayseri)
88-melahat+2-akülü sandalye
91-

ılk defa tanısacagımız arrkadslarda gelıorlar cok mutluyum sızlerle tanıscam ıcın..kafanıza hıcbısey takmayın ogun cok rahat,iletısım kurmakta zorlanmıcaksınız bana guvenın;)

gönlü güzel canlar ha gayret 100 kişiyi tamamlayalım .sakaktan gecen kör,topal,sağır tuttugunuzu toplayın getırın :eek: :cool: :)

vuslat
umutların var olduğu yer ..
mutlulukların yeşerdiği filizlendiği güzellik
varın içinizdeki çocuğu serbest bırakın
haykırın bendeee vaırım
geliyoruummmm.

engelsiz bir yaşam için el ele

not. listedeki 100 cü kişinin kahvaltısı benden :eek:

doru söledın alı abı:D

esra ben sımdılık vazgectım 99. kısı bulununca benı ara 100. olursam gelcem...100 numaralı adamm:D

esraaa çigtanesinide eklee..kahramanmaraştann..:)

oyyy maşallah çiğtaneside geliyor.tanıdık yüzleri görmek yeni insanları tanımak harika olcak esram

ali abi murat 100.kişiymiş haberin olsunn :) duygum balımm aynen ya tanıdık yüzleri görmek harika olcakk yeni arkadaslarımızla tanısmakta cok güzel olcak :) ali abi mersindeki 45 kişi noldu bekliom bak :D

ali bey şimdi herkes 100 kişi olmak için isimini sildirecek bekliyecek oldumu:)

beni ekleyin arkadaşlar sizlerle olmaktan mutlu olacam o tarihlerde mersinde olacam ordan adaya gecerim....

cok sevındım zaleyna:)eklıorum..kayserıden bi sen varsın suan..:)

Herkese ıyı eylenceler keyıflı vakıt ecırırsınız umarım gonlumuz sızınle tabıkı ıyı eyelencıler sıze emeyı gecen doslarımızın ellerıne saglık dıyorum umarım bırdakı sefer beraber oluruz ıyı gunlerdılıyorum;)

fıkrını degıstırırsen haberım olsun gulcan..teskrler guzel dıleklerın ıcınn:)

Mrh murat nasılsın uzun zaman oldu yazısmayalı senınle hatırladınmı benı bakalım prolıfınden resımlerını cıkarmısın ben de daha yenı yukleyecem yıne de tesekur ederım davetın ııcn bu aralar cok yogunum ondan dolayı katılamıyorum gonlumuz sızınle tabıkı senın ve denizkıza tesekurler ellerınıze saglık ıyı dusunmusunuz havalar sogmadan ıyı eylencıler sıze ıyı gunler dılıyorum;)

inşallah sizlerlede tansırız bigün :) hemen ekliyorum zaleyna ablam:)

maşşallah güzel kardeşlerime yine çok güzel bir organızasyon bizi bekliyor.yüreklerinize emeklerinize sağlık canım kardeşlerim harikasınız.rabbimden bir mani olmazsa aranızda olucam hepinizi çok özledim.ayrıca istanbuldan aracıyla giden varsa bana özelden ulaşabilirmi?

sırdas ablam vala ismini ekledik koca corumludan haberini aldık :) seni aramızda görmek bizi mutlu edicekk birazz eglenelim gülelim buna cok ihtiyacımız var :)

uzun zamandır giremedim pc bozuktu bitanem onun için hiçbirşeyden haberim olmadı sağolsun abim aradı söyledi.nasıl sevindim bilemezsin inşallah bitanem gelmeye çalışcam ve gelirsemde kalırım bunuda belirteyim ok.

ßirtan;
seni görcem die ölmücem birtancım :D baksana maşallahı var bu organiyasyonun burcum sibelim esram ve daha nice arkadaşları tanımak nasip olur inşallah :)

Daha öncede yazdım,bereketli katılımlar olsun diye maaşallah yüze merdiven dayadık daha arkası var gibi görünüyor...

Allahın izniyle bende sizlerle tanısmak istiyorum firdevs abla cok güzel olcak inşallah abicim el ele verdikmi her işin üstesinden geliriz yüreklerimiz sağlam olsun yeterki hep birlikte atsın yaa :) heycan sadı benii mutluluk heycanı :)

şafak 9 haydi az kaldı :)

aarkadaslarr cok güzel olcak inşallah inanın bu yorgunluk sevinc dolu bi yorgunluk sizlerle beraber olmak beni cok heycanlandırıo sizleri cok özledik ve yeni arkadaslarla güzel dostluklar kurcamıza inanıyorumm haydi adanayaaa :) cok tsk ederim miremur abi ve diğer arkadaslarım :)

Katılımcılar:[/COLOR][/B]
1- denizkızı88
2- murat01_80
3- melek01_80-tekerlekli sandalye
4- KOCA ÇORUMLU(AHMET PUSLU)+2(ANTALYA)
7. Aliercan4
8- sakine
9- birsen
10- elif01
11- cennet
12- yasemin
13- naci
14- hülya ekizoğlu
15- zübüş+2(ANKARA)
18- ekrem şenel+1(tekerlekli sandalye)
20-ALİ DOĞAN ve ailesi+6
27-kader genç
28-sibel(akülü sandalye)
29-burcu ilhan
30-Hasan Karaman+1 (tekerlekli sandalye)(ANTALYA)
32-bager_özlem
33-Miremur +eşi+kızı (tekerlekli sandalye 2 adet)
36-KASIM TOPRAK
37-FREEGİRL (İSTANBUL)
38-mehmet47
39-hikmet ata
40-tolgahan
41-KOCA_REİS46(KAHRAMANMARAŞ)
42-Seden Serin(konaklama)
43-gizem serbez +1
45-umudun(ELAZIĞ)
46-mehmet yavuzel+1 (ŞANLIURFA)
48-FLOFİ
49-SEMA
50-AHMETYUKSELAKİN(İSKENDERUN)
51-GÜLÜMSE(KAHRAMANMARAŞ)
52-ZELİHA(KAHRAMANMARAŞ)
53-MİSAFİR+KONAKLAMA
54-DELİPOYRAZ
56-ALPER ÖZKUL+3
60-MURATKÜÇÜKKILINÇ
61-ZIPZIP (ANKARA)
62-SÜPERMAN+1
64-senem (İSTANBUL)
65-altuğuygun11(İSTANBUL)
66-KEMALÇAKIR(İSTANBUL)
67-duygu_bahçesi(AMASYA)
68-tarkakın
69-seha01
70-bekiremre(BURDUR)
71-sırdaş-T.sandalye(İSTANBUL)
72-İBRAHİM_33+2
75-Tarıkakn+2
78-melekyüzlü(istanbul)
79-serkan06(ankara)-tekerlekli sandalye
80-derbeder(istanbul)
81-tamtam(izmir)
82-birtan(mersin)
83-ömer76
84-resul
85-HÜSEYİN ALKAN(AYDIN)-TEKERLEKLİ SANDALYE
86-abdullah davut(diyarbakır)
87-zaleyna(kayseri)
88-melahat+2-akülü sandalye
91-azizsökmen+1
93-ahmet01
94-mehmet
95-asuman
96-aliduran+2
99-MİSAFİR (KONAKLAMA)
100-MURAT01_80 :D

Mrb Canlarr
bu guzel organızasyonu kacırmak ıstemıyorumm Allahın ıznıyle gelıcem bende... Cok tanıdık sıma var... tanımadıklarımla da ordaa tanısırım ınsallah...
Esra Hanım benıde eklersenız sevınırım ...ank dan gelıcem ınsallah.. konaklama ıstemıyorumm(amcaoglum saolsun orda )
ha bu arada mınervayı lısteden cıkarabılırsın gelmıycegını bılıyorumm...
Saygılarr...

denizkızı88;

siz yaparsınız da gusel olmaz mı:) Allahın ıznıyle cok guzel olucakk...cunku guzel yureklı ınsanların oldugu yerde de guzellıkten baska sey olamazz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt