Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 2. geleneksel Adana engelliler buluşması / 16 Ekim 2010 Cumartesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
svedrif;
evet tamtam arkadaşımız da soruyordu . o da gelecekmiş uçakla izmir'den ne gibi yardım edeblrler diyordu

firdevsciğim uçağın inecegi saati bileyim,havaalanına yakınım gelip alırım seni cnm.

tamam canımm ben bir uçak saatlerine bakım ayarlama yapmam lazım..haber veririm .. :)

benide yazarmısınız adanadan katılacağım,akülü sandalyem var ve artı 2 kişi ailemle gelmek istiyorum. herkese sevgiler. umarım herşey çok guzel olur.

bende akülü sandalyemle katılcamda araçlara nasıl biecez akülü sandalye her araca sıgmıyo bizim araba var ama söküp ttakmak lazım akülüyü . her yeri nası lgezecezz

gezilerde engellilere özel rampalı otobüs olacak yazılmış akülü sandalyeyle binemezmiyiz? ben biniliyordur diye düşündüm.

rampalı otobüslere sandalyeyle biniliyor merak etmeyin..

Tüm arkadaşlara selamlar önce,ben antalyadaki organizasyon'a katılmıştım.süperdi arkadaşları ordan tanıyorum,bu organizasyonda süper geçecek gibi.tüm arkadaşlara iyi ve güzel bir eğlence dilerim.:eek:

duygu_bahçesi;
canım benm sen yeterkı gel bız razıyız senle dayak yemeye :)))

miremur;
kesınlıkle emrullah abicim sana katılıyorum bizler herkesi beklıyor olacagızz :))

delipoyraz;
poyraz kardeş inşallah o gün işin olmazda bizlerle olma şansın olur tabıkı bızlerınde senı tanıma fırsatı olurbeklıyoruz mutlaka:))

Poyraz acep bızım poyrazmı ?

Otobusler engellı dostlarımız ıcın rampalı ve otamatık akulu araçlar ıcınde uygun arkadaşlar .

Yares ıstanbul'u topla gel beeeeee..:)))))))))))))))

evet otobüsler rampalıdır ucakla gelmek isteyen arkadaslarımız saatlerini belirtsinler gelip alırız sizler misafirlerimizisinizz tabiki herseyde yardımcı olacagız ucakla gelecek olanlar saatlerini belirtsinler...

emin olunki bizler engelliyiz ve gidip gezeceğimiz göreceğimz mekanlar kalıncak yer olsun hersey engellilere uygun şekilde ayarlanmıştır....yani aklınızda hiç şüphe kalmasın....

ismini yazdırmak isteyenler ve KONAKLAYACAK OLANNLAR VE NERDEN GELDİKLERİNİ BELİRTSİNLER ....HERKESİ BEKLERİZ HERSEY COK GÜZEL OLACAK :)

HERKESE İİ GECELER :)

kartlar hazır zaten ablamm siz merak etmeyin pazartesi günü programı yayınlıyorummm :) inşallah hersey güzel olcak yeni arkadaslarla tanısmak hairka olcak :) çikolatam cok sevindim gelmene :D

Katılımcılar:
1- denizkızı88
2- murat01_80
3- melek01_80
4- KOCA ÇORUMLU(AHMET PUSLU)+2(ANTALYA)
7. Aliercan4
8- sakine
9- birsen
10- elif01
11- cennet
12- yasemin
13- naci
14- hülya ekizoğlu
15- zübüş+2(ANKARA)
18- ekrem şenel+1(tekerlekli sandalye)
20-ALİ DOĞAN ve ailesi+6
27-kader genç
28-sibel(akülü sandalye)
29-burcu ilhan
30-Hasan Karaman+1 (tekerlekli sandalye)(ANTALYA)
32-bager_özlem
33-Miremur +eşi+kızı (tekerlekli sandalye 2 adet)
36-KASIM TOPRAK
37-FREEGİRL (İSTANBUL)
38-mehmet47
39-hikmet ata
40-melahat
41-KOCA_REİS46(KAHRAMANMARAŞ)
42-Seden Serin
43-gizem serbez +1
45-umudun(ELAZIĞ)
46-mehmet yavuzel+1 (ŞANLIURFA)
48-FLOFİ
49-SEMA
50-AHMETYUKSELAKİN(İSKENDERUN)
51-GÜLÜMSE(KAHRAMANMARAŞ)
52-ZELİHA(KAHRAMANMARAŞ)
53-MİSAFİR+KONAKLAMA
54-DELİPOYRAZ
56-ALPER ÖZKUL+3
60-MURATKÜÇÜKKILINÇ
61-MİNERVA (ANKARA)
62-SÜPERMAN+1
64-senem (İSTANBUL)
65-altuğuygun11(İSTANBUL)
66-KEMALÇAKIR(İSTANBUL)
67-duygu_bahçesi(AMASYA)
68-tarkakın
69-seha01
70-bekiremre(BURDUR)
71-sırdaş-T.sandalye(İSTANBUL)
72-İBRAHİM_33+2
75-Tarıkakn+2
78-melekyüzlü(istanbul)
79-serkan06(ankara)
80-derbeder(istanbul)
81-tamtam(izmir)
82-birtan(mersin)
83-ömer76
84-resul
85-

ardaşlar fiziksel engelimizi sorun etmeyelim kafaya takmayalım orgaanizasyon günü için..öyle bi yürek varki bizlerde engel mengel tanımıcaz..özelliklede organizasyon günü..:)

inanmıyosanız gelinde görünn;)

arkadaşlar, organizasyon için şimdiden hepinize teşekkürler. bi aksilik olmasın diye ben akülü sandalye ile ve ailemden 2 kişi ile geleceğim...

ozaman yazıyorum tarıkakın+2 die ekliyorummm hersey güzel olcakk :)

ARKADASLAR HANGİ İLDEN GELECEĞİNİZİDE BELİRTİRSENİZ SEVİNİRİM AYRITEYEN AKÜLÜ SANDALYELİLER BELİRTSİNLER RİCA OLUNUR :)

Çok isterdim Ali doğan ama bu organizasyonda yokum,gelecek arkadaşlar eminim ki çok eğlenecekler.:eek:

murat01_80;

helal be abilerin bıtanesı kesınlıkle cok dogru soluyosun engeller sizlerin bedenlerinde deıl sızlerı anlamayan beyınlerde :)
engelsiz bir yaşam için elele.....

[FONT=times new roman]2.geleneksel akdenizin incisi adana engelliler bulusması[/FONT]

[FONT=times new roman]16 ekim 2010 cumartesi günü[/FONT]

[FONT=times new roman]07.45-08.00 adana yeni valilik önününden otogara hareket[/FONT]

[FONT=times new roman]08.00-09.00 adanaya il dışından gelen misafirlerimizi aksoy hotel konaklama yerine yerleştirme. odalarımız çift kişiliktir. [/FONT](ücret 25 tl)

[FONT=times new roman]adanadan gelecek olan misafirlerimiz direk kahvaltı yerine gitmeleri rica olunur.[/FONT]

[FONT=times new roman]09.30 konaklama yerinden sabah kahvaltısını yapacağımız turgut özal yedipınar engelliler tesisine hareket[/FONT]

[FONT=times new roman]09.30-12.00 arası turgut özal yedi pınar engelliler tesisinde sabah kahvaltısı ve psikolog mahsun beyin “engelli yaşamı” konusunda konuşması. (sabah kahvaltısı ücreti : 5 tl dir)[/FONT]

[FONT=times new roman]12.10 kahvaltı yerinden hareket edilerek etnografya müze gezisi[/FONT]

[FONT=times new roman]12.15 -13.15 arası etnografya müzesi gezisi[/FONT]

[FONT=times new roman]13.20 etnografya müzesinden hareket edilerek 1910 yılında kurulmuş olan babadan oğula geleneğinin en iyi örneklerinden olan hasan kolcuoğlu restoranta gidilerek adanamızın damaklardan silinmeyecek eşsiz tadı meşhur adana kebabı ve organik bitkilerden yapılmış olan salata ve mezeleri ve tabiki adanamıza ait olan acılı adana şalgamı soframızda yer alacaktır.[/FONT]

[FONT=times new roman]yemeğimiz saat 14.30 a kadar sürecektir. (öğlen yemeği ücreti : 12 tl)[/FONT]

[FONT=times new roman]14.35 de öğle yemeği yerinden hareket edilerek göl manzaralı tam ortasında sevgi adasını barındıran adnan menderes bulvarında kordon boyu yapılarak yağmur kafede 16.30 a kadar kahve ve çay molası verilecek olup, ayrıca kök hücrenin hayatımızdaki önemi ile ilgili bilgilendirme sunumu yapılacaktır. (ücret : 3 tl)[/FONT]

[FONT=times new roman]16.35 te yağmur kafeden merkez parka hareket [/FONT]

[FONT=times new roman]16.40-18.30 arasımerkez park gezisi[/FONT]

[FONT=Times New Roman]a) Merkez Park Tren Gezisi [/FONT]
[FONT=Times New Roman]b) ATV Motorsiklet Gezisi [/FONT]
[FONT=Times New Roman]c) At Gezisi[/FONT]
[FONT=Times New Roman]d) Merkez Park Aile Çay Bahçesinde Okey Turnuvası[/FONT]
[FONT=Times New Roman]e) Yemek(Kişilerin yiyecek ve içecek vs.diğer şeyelerde ücretleri kişiye aittir)[/FONT]

[FONT=times new roman]18.35 merkez parktan akşam eğlencesi yerine hareket [/FONT]

[FONT=times new roman]18.40-23.00 akşam eğlencesi (süpriz) ücret : 10 tl[/FONT]

[FONT=times new roman]23.05 aksoy hotel konaklama yerine hareket[/FONT]

[FONT=times new roman]kapanış[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman]NOT: 6 YASINDAN BÜYÜK ÇOCUKLARDAN ÜCRET ALINACAKTIR. BİLGİLERİNİZE[/FONT]

[FONT=times new roman]konaklama ve tekerlekli sandalyeli arkadaslarımız nerden geldiklerini saat kaçta otogarda veya havaalanında olacakları saatleri belirtirlerse sevinirim :)[/FONT]

[FONT=times new roman]haydi el ele adanaya :)[/FONT]

her şey harika olacaga benziyor . program muthiş , harika dostlukların kurulacagına eminim, daha önce kurulan dostluklarında dahada pekişeçegine inanıyorum. en başta bidenem olmak üzere emeği geçenlerin ellerine ve yüreklerine saglık diyorum. hadi dostlar hep beraber el ele ADANA ya ...

Bidenem inşallah hersey cok güzel olacak :) yorulmaya deger be bidenem böle güzel dostlarla tanısmak için sonuna kadar varızz daimada olcazz :) sizleri seviyorummm :)

ßirtan;
ayıpsın kambersiz düğün olurmu hiç):)sabah kahvaltısında olamıyacagım ama müzede yakalarım sizi:)

burcu ilhan;
Firdevs abla ve beni sen alacaksın , özellikle de Firdevs ablayı

firdevs temi geliyorrr vay be yeni arkadaslarımızla tanısmak güzel olcak :)

söz birtanım nasıl geliyorsunuz tel.özelden vereyim.haberleşiriz:)siz gelin yeterki.

sessss:)maasallah 80 i gecmiş..güzel olacak inşallah..çorumluuuuu;)

baım kıymetlim aydın dan hüseyin alkan arkadasımızıda ekle sefıom senı:)) gercekten güsel olcak....

evet otobüsler rampalıdır ucakla gelmek isteyen arkadaslarımız saatlerini belirtsinler gelip alırız sizler misafirlerimizisinizz tabiki herseyde yardımcı olacagız ucakla gelecek olanlar saatlerini belirtsinler...

ismini yazdırmak isteyenler ve KONAKLAYACAK OLANNLAR VE NERDEN GELDİKLERİNİ BELİRTSİNLER ....HERKESİ BEKLERİZ HERSEY COK GÜZEL OLACAK :)

burcu ilhan;

Haberleşiriz merak etme ablası daha 2 hafta var .
daha şimdiden Firdevs abla heyecandan ölecem dyor . sakin ol diyom :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt