Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 Nisan Ankara buluşması (Doğan Çağlar Ortopedik Engelliler okulu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel kalabalık bi katılım katılmayı çok isterdim ama olmadı resimleri siteye eklerseniz sevinirim organizasyonu düzenleyenlere teş.ederim.

BENDE İSTİYORUM GELMEYİ ARKADAŞLAR 2 DE MİSAFİR GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM EĞER BENİDE EKLERSENİZ SEVİNİRİM

beni yazarmısın cacer beyyy nasipse 2 kişi gelmeyi düşünüyorum inş :lol:

Yaralı Gül,

okula ulaşım konusunda isterseniz ben yardımcı olabilirm. Benim evde aşti tarafında sayılır. Ordan gideceğim okula.

Arkadaşlar ulaşım konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünen varsa elimden geleni yapmaya çalışırım.

Görüşmek üzere...

tşk ergün ankarayı bilmedigim için olaşımım zor olacak kanısındayım zahmet olmazsa otogardan lırsanız sevinirim :lol: olmaz dersenizde cnın saolsun

slmm

arkadaşlar kısmet olursa bende ordayımm bu kadar kalabalık bir toplantı daha olurmuu bilmem.

tamamdır yaralı gül, ben sizi otogardan alırım okula beraber gideriz.

hangi saatte ve hangi firmayla geleceğinizi bana bildirirsiniz.

görüşmek üzere...

merhabalar cafer abi gelmeyi çok isterim o zaman bi gelsin bakalım şarlar müsait olursa seve seve gelirim

tşk ergünşimdiden verecegim zahmetten dolayı bensize sölerim haberdar ederim biaksilik cıkmazsa eger :oops:

AMANİN BOOO KAMBERSİZ DÜĞÜN VAHİDE SİZ TOPLANTI OLURMU HİÇ HEMDE DOĞAN ÇAĞLAR DA ORDAKİ ÇOCUKLARIN HEPSİNİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM ALLAH IN İZNİYLE BENDE ORDA OLACAĞIM BİR ARKADAŞIM İLE BİRLİKTE KATILCAM CAFER ABİ :D AMA BAŞ KONUK BEN OLMALIYIM ROHOO ÇEKİL KIZ ARADAN HEP SEN BAŞ KONUK OLUYON HEE KIZMAYA BAŞLIYORUM VARYAAA :twisted: :evil:

vahidecim hepimiz baş kunuguz kızzzz nem baktıkki olmadı ikimiz bir olup hepsinii dışarı atar başkonuk oluruz ikimizde bu kesin cnm :lol: 8) :lol: cım

Başkonuk ben deilim Mika yaw :D rüşvet vermiş organizatöre diye duydum :p :p

Şaka bi yana yaralıgül doğru söylüyo hepiniz baş konuksunuz :wink:

mikomik bak enbaş konuk benim diyim yaa ilk geliyimm biraz centinmen olsanayaa hadi yanımda kenarda biyerlerde yer alırsınn sıkışırsın biyere:d :mrgreen: :mrgreen:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ailece

Acaba çocuklarmızıda getirebilirmiyiz ?

Ben İstanbuldan gitmeyi düşünüyorum eğer yanıma arkadaş bulursam otomobilimle yani arabam ile gitmeyi düşünüyorum bu konuda görüşmek istiyen varsa görüşelim

www.abali40@hotmail.com

ABALI

ben hastaneye yatıcam galiba gelemiycem ama kaçma şansın olursa gelicem ya doru dürüst izin verirler yada bende hastaneden kaçarım işde zaten ben bunu daha önceleride yapmıştım hastanede yatarken evde kahvaltı yapmaya gelmiştim kimseninde ruhu duymadı yavv :D :D :D

Arkadaşlar ŞAHMAT olarak benide 2 kişi yazarsanız çocuklarımızla inşallah bi aksilik çıkmassa ordayız

KISMET OLURSA BENDE ORDAYIMCAFER BEKLE BENİ ANKARAAAAAAAA :D

esra ankara yerinde bekliyor seni

ama fazla bekletme 26 nisanı geçmesin ok

kalbim sizle

merhaba cefer özellikle bu organizasyonu düzenleyen seni ve tüm arkadaşları tebrik ederim.Ben kktc de yaşıyorum biliyosunuz.Gelemeyeceğim ama inanın orda olmayı çok isterdim.Ben gelemeyeceğim ama;

Kalbim gönlüm yüreğim sizlerle orada olacak.

BİZ BU İŞİ BAŞARIRIZ OK, ORDAYIM.

abalı' Alıntı:
Ben İstanbuldan gitmeyi düşünüyorum eğer yanıma arkadaş bulursam otomobilimle yani arabam ile gitmeyi düşünüyorum bu konuda görüşmek istiyen varsa görüşelim

www.abali40@hotmail.com

ABALI

usta ankara giderken bursa üstünden giderken benide alabilirmisin yolda laflaşırız hemde

bizde ailecek ordayız.cafer bey okulun sitesinden seslenmiştim.ben selahattin özen eşim ve iki çocuğum (ki 10-8 yaş) ile bize refakat edecek(araba için) arkadaşımla allah nasip ederse 26 nisanda okulumdayım. görüşmek üzere

arkadaşlar bende organizasyona geliyorumm :lol:

SELAMLAR CANIMLARIM.. YA BU TARİHİ ÖZELLİKLEMİ SECTİNİZ 23 NİSAN BAYRAMINI RÖTARLI KUTLAMAK ADINA.:)))
BENDE GELİCEKTİM AMA VAZGECTİM BAKTIMKİ LİSTENİN EN BASINA ROACTUNEYİ YAZMİSSİNİZ... HIH GELMİCEM KISKANCIM:))))
KESKE BENDE ARANIZDA OLSAYDIM YAA BANANE BANANE ... SEVGİLERİMLE HASRETLE KUCAKLIYORUM HEPİNİZİ.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt