Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 Nisan Ankara buluşması (Doğan Çağlar Ortopedik Engelliler okulu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SEVGİLİ KARDEŞİM CAFER VE SEVGİLİ FATİH KARDERDEŞİM BU GÜZEL DÜZENLEMİŞ OLDUĞUNUZ SİTEMİZDEKİ KARDEŞLERİM BULUŞTURUP TANIŞTIRMA ORGANİNASYONUZU İÇİN ÇOK TŞK EDERİM, AYRINTILARA GELİRSEK ÖNCE MUHTEŞEM VE BİR O KADARDA YÜREĞİ GÜZEL KARDEŞİM ROO DAN BALAYAYIM DİYORUM, ABARTISIZ SÖYLÜYORUMKİ BEN ROOO NUN BU KADAR SICAK KANLI SEVGİ DOLU OLDUĞUNU TAHMİN DAHİ EDEMEZDİM KENDİSİNE BİL AKİS GÖRTERMİŞ OLDUĞU SAYGI VE SEVGİDEN ÖTÜRÜ TŞK EDER GÖZLERİNDEN ÖPERİM ,GELELİM BENİM GÜZELLER GÜZELİ KARDEŞİM MEHTABIMA, BİR İNSAN BU KADARMI GÜZEL YÜREĞE RİYASIZ BİR RUH ALEMİNE YAKIŞIR , EVET BENİM MEHTABIM YAKIŞIR OK , HELE BİRDE GAMZEM VARDIKİ AMAN AMAN BİR İNSANIN MANEVİ KARDEŞİMİ OLMALI? İŞTE O GAMZE OLMALI ,KEDİMİ? YOK YA KORKMA VAHİDE , :D EVET VAHİDEDEN BAHSEDİYORUM , ANKARANIN DELİ KIZINDAN, ARKADAŞ NEYDİ O YAW? BİZİ KANDIRDI GELİN SİZİ OTAGARA BIRAKAYIM TAKSİDE NEYMİŞ DEDİ , ANA O NE BE ANKARA KAZAN BİZ KEPCE DOLAŞIYORUZ, ARABANIN TEYBİNİ BİR AÇIYOR, BAK ROO ABİ ABİ BAK BU BENİM ŞARKI DİNLEYİN DEDİ , SON SES DİNLİYORUZ, TRAFİK POLİSİ BİR GÖRSE ANINDA CEZA YİYECEĞİZ, ALLAHTAN ATATÜRK ORMAN ÇİFLİĞİNE VARDIK OTURDUK MASAYA KOKOREÇ YİYİYORUZ VE VAHİDEYE ABLA AZ KOKOREÇ VERİRMİSİN BANA DİYE BAKIYORDUDA, VAHİDE KAPLAN GÖRMÜŞ GİBİ BİR ÇIĞLIK , TÜM KOKOREÇ YİYEN MASALARDAKİ DİĞER İNSANLAR NOLUYOR DİYE BİZİM MASAYA BAKTILARDA KEDİNİN SAYESİNDE, VAHİDE TRAFİĞE ÇIKMAKTAN DOLAYISI İLE TRAFİK CEZASI YEMEKTEN KURTULDU, VAHİDE KIZ BEN SENİN YERİNDE OLSAM HER AY O KOKOREÇÇİYE GİDER UZAKTAN KEDİYE, BİR PORSİYON KOKOREÇ ISMARLARIM.GEBERMİYE KARDEŞİME GELİNCE ÇOK HOŞ VE KENDİNİ HER KEZE SEVDİREBİLECEK KADAR SEMPATİK BİR DELİKANLI,FATMA ZEHRA DERSEK , HER HALDE YEREL MEDYANIN BİRİNDE ÇALIŞIYOR? :D ELİNDE BİR KAMERA S OLSUN BİZLERİ CEPHEDEN PROFİLDEN ÇEKTİDE ÇEKTİ , TŞKLER FATMA , DENİZCE VE MELEK SİMALARI İLE TANIŞMAKTAN MUTLULUK DUYDUM ŞAHSEN, ATOM GENE TAM ATOM ANAM SEVİMLİMİ SEVİMLİ, HE GELELİM BENİM KIZIM MİNNOŞA PEH BE ARKADAŞ KIZ MELAKE, YÜZ METRE KARŞIDAN BEN BURDAYIM DİYEBİLEN GÜLER BİR YÜZE SAHİP,GELELİM GÜNEŞSTAR H EFENDİYE, İŞTE ARKADAŞMI EVET ARKADAŞLARIN ŞAHI YÜREĞİ VE DİLEĞİ HEP KARŞISINDAKİ İNSANI DÜŞÜNMEK VE O KARŞISINDAKİ İNSANIN MUTLU OLMASINI İSTEMEK CİNSİNDEN, GÜNEŞ HANIMIN ABLASI H EFENDİYİ TEYZE KIZI DİLEK H EFENDİYİDE TANIMAKTAN MUTLULUK DUYDUM,KENDİLERİNE SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM, FATİHİM SENİ TANIMAKTAN DOLAYIDA ÇOK BAAHTİYARIM CANIM KARDEŞİM,CAFESİM SEN NE YÜREĞİ ENGELLİ KARDEŞLERİ İÇİN ATAN GÜZEL BİR İNSANMIŞIN KARDEŞİM, HEPİMİZE DEFALARCA OLMAK ÜZERE KOŞTURDUN DERDİMİZİN SEFAYA DÖNÜŞMESİNE VESİLE OLAN RİYASIZ KARDEŞLİĞİN İÇİN ŞAHSIM ADINA TŞK EDERİM KARDEŞİM. AK ŞAHİNİM YAKIŞIKLI KARDEŞİM, BENİ HİÇ YANILMAYAN SEVGİ DOLU YÜREĞİNLE VE KİŞİLİĞİNLE TANIŞABİLME FIRSATI VERDİĞİN İÇİN TŞK EDİYORUM SANA KARDEŞİM TAM BİR B EFENDİSİN OK, NAZLI CAN SENİ TANIMAKTAN ÇOK AMA ÇOK BAHTİYAR OLDUM O ÖZGÜR VE NE İSTEDİĞİNİ BİLECEK KADAR GÜZEL YÜREĞİN İÇİN SANADA AYRICANA TŞK EDERİM, EĞER SÜRCÜ LİSAN ETTİMSE AF OLA DİYOR ADINI BURADA ZİKRETMEYİ UNUTTUĞUM BİR KARDEŞİM VARSA AF OLA DİYOR, HEPİNİZE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM.

İLYASIM ? BİRİÇİM H EFENDİ, PARDON DALGINLIĞIMA GELMİŞ, SİZLERİ UNUTMAK NE MÜMKÜNKİ, SENİ CANLI CANLI KUCAKLAMA FIRSATIM OLDUĞU İÇİN , KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM KARDEŞİM, BİRİÇİM SENİN GİBİ GÜZEL BİR H EFENDİYİ TANIDIĞIM İÇİNDE ÇOK MEMNUN OLDUM, TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE DİYOR SEVGİLEİM SUNUYORUM HER İKİNİZEDE.

yüzümde tebessüm ve kalbimde heyecan,la okudum

anlattığın o mükemmel arkadaşları tanımayı bende çok isterim

inşaallah bir gün mutlaka ...

:D :D :D

İNŞALLAH BİR GÜN MUTLAKA, VERTGO İNŞALLAH, BU DEDİKLERİNİN GÜZEL YÜREĞİNİN SESİ OLDUĞUNA İNANIYORUM.

TŞK SAYIN YAZGI KENDİ ADIMA SİZİ TANIMAK GERÇEKTEN COK GÜZEL BİR DUYGU BANA YİNE KIZACAM AMA BEN BUYUM BENİ BÖYLE KABUL EDİN SAYIN YAZGI :lol:

en baştan sölim yazgı abı sana kırıldım bana bı slm bıle yazmamıssın:( bız suanda bıle eglenıyoruz kım kım atom denızce akşahın mehtap mınerva zele1443 ütopya fatma zehra kalem 2 bahar cafer dedemız ve ank buyuksehırbeledıye başkanı sayın melih gökçek mogan gölünde süper ötesı bır gun geçırdık....dunku organızazyon da emegı geçenlere tek tek tesekur ederım dedem sana ayrıca tesekur ederım daha guzel organızazayonlara :lol: :lol: :lol:

AFEDERSİN BULUE KARDEŞİM, AMA NOLUR DARILMA LÜTFEN , BEN YAZIMDADA BELİRTTİM UNUTTUĞUM KARDEŞİM OLABİLİR, ÖZÜR DİLERİM DİYE, TEKRAR ÖZÜR DİLERİM CAN KARDEŞİM.

teşekkürler teşekkürler bu organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkürler.bu hafta sonu benim için mükemmel geçti.26 senedir görmediğim arkadaşlarımı hocalarımı görmek beni çok heyacanlandırdı içlerinde kayınpeder bile olanar vardı.
birde o tango ve hip hop yapan kardeşlerim ne kadar şirindiniz ne kadar harikaydınız.herkesin orada olup yaşamasını isterdimi

[size=6]Fotoğrafların bi kısmı eklenmiştir[/size] :wink:

Arkadaşlar, bu güzel etkinliğe katılıp, mesaj sayısı yetmediği için Fotğraf Forumu'na giremeyen arkadaşlar lütfen buraya yazsın, ya da bana özel mesaj atsın. Onların mesaj sayılarını arttırarakforumu/resimleri görmelerini sağlayayım...

OturanBoğa' Alıntı:
Arkadaşlar, bu güzel etkinliğe katılıp, mesaj sayısı yetmediği için Fotğraf Forumu'na giremeyen arkadaşlar lütfen buraya yazsın, ya da bana özel mesaj atsın. Onların mesaj sayılarını arttırarakforumu/resimleri görmelerini sağlayayım...
sevgili oturan boğa ben katıldım ama resimleri göremiyorum

Çok anlamlı bir gündü.
Ben çok duygulandım cumartesi günü.
O okulun mezunu değildim. Fakat ordaki manzara bence eşsizdi.
Hele bir hocanın yaptığı konuşma esnasında seneler evvel bizim öğrencilerimiz olan o öğrencileri burda şimdi çocukarı ile görmek çok güzel oldu sözleri beni öylesine duygulandırdı ki.
Buluşmada emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.
Tekrarını mutlaka bekliyoruz efendim.
Yardımımıza ihtiyacınız olursa emrinize amadeyiz.

Bu haftasonunu anlatmak bayağı zor olacak keza cumartesi doğan çağlarla başlayan etkinlik pazar günü akşamına kadar devam ettiği için Cafer abi biraz zun olacak yazmak ama sakıncası yoktur diye düşünüyorum di mi :wink: Sabah sevgili atoma gittim atomun odadan br bayan çıktı ve atomun ev arkadaşı değil ve çkda tanıdık ,dost bir yüz aaaaaaaaa Melek dedim şaşkınlıkla sarıldık falan evet ilk sürpris kalemdi benim için,birlikte kahvaltı sonra bluerush,nazlıcanlarla buluşup önce bir derneğe geçtik sonrasındada diğer arkadaşlarımıza katılmak üzere doğan çağlarını yolunu tutttuk.Orda bizi ilk karşılayan sevgili ütopikdi :) ,sen taaa Antalyalardan gel ve bizden önce okulda yerini al :p sonra denizce,şaban,mehtap ve diğer arkadaşlarla okulun yemekhanesindeki öğrencilerin yapmış olduğu güzel tango ve hip-hop gösterilerin izledik,konuşmalar yapıldı sonrasında müzikli bir eğlence çoğunu tanımasakta katılımın çok iyi olduğu bir buluşmaydı v tabi gözlerimiz illaki siteyi tarıyordu sevgili güneşstarın masada engelliler.bizden bir ekibin kaynatmakta olduğu haberini aldık tabi dururmuyuz anında masaya ışınlandık nihayet uzun zamandır istediğim vebir türlü tanışamadığım yıldız ablayla tanıştık(en yakın zamanda ziyarete geleceğiz yıldız ablam ve birlikte canlı canlı bir okey oynamayıda istediğimi söylemek isterim :wink: ) yıldız ablanın karşısında bir dakka susmayan,güler yüzlü,neşeli,yeşil gözlü(brad pitt değildi ama onun İstanbul şubesi,engelliler.biz ayağını temsil eden birisi var kim acaba :roll: Kenan YAZGI abi,evet bu tarif sensin.Nette bizi okey oynarken hiç yalnız bırakmayan,iyi dileklerini hiç bir zaman esirgemeyen abim seni tanımakta güzeldi,ama kafamda seni kurtlar vadisinden çıkma(avatardaki gözlüklü resim nedeniyle böyle söylüyorum :lol: )bir tip olarak düşünmüştüm ve muhtemelende accık tırsarız diyordum ama tam tersi hayat dolu ve kurtlar vadisinin uzağından yakınından geçmeyen biri olduğunu görme şaşkınlığı ile seni tanımaktan mutlu olduğumu söyleyebilirim.Ve karaçocukkk hani izin alamamıştın,gelmesen çatlayacaktın tabi yine Ankarada aldın soluğu senide görmek güzeldi arkadaşım.Organizenin birinci ayağından sonra sonraki setlere geçelim artık çıkışta bir grup altınparka gittik,Ankarayı şöyle bir tepeden seyrederek çaylarımızı yudumladık okuldaki organizeye dersi nedeniyle gelemeyen sevgili zele1453 de altınparkta bize yetişti dostlarla güzel bir altınpark keyfinden sonra engelliler.biz in okey turnuvası şampiyonları caferülgen-mehtap ikilisi,turnuvadan yarı finale kadar kalmış Kalem,dişli rakiplerden Akşahin,Denizce,Atom karınca,Minerva,ÜTOPYA saymadığmı var mı :roll: sanırım yok bu ekip ne yapar tabiki okey oynamak için kalktık her zamanki yerimize smurf cafeye gittik.İstanbullular biz burdayız Ankaraya yıkılmayız diyerek ten Melek-Akşahin ikilisi olarak masada yerlerini aldılar karşılarındada turnuva şampiyonu Cafer abi-Fatmazehra artık şampiyon nasıl yenildi,bu bir İstanbullu arkadaşlara yapılan jestmiydi orasını biemiyoruz ama maçı İstanbul ekibi kazandı.Ve bizde muhteşem dörtlü olarak masamıza kurulduk sevgili ortim UTOPYA ve ben,okey ustası denizce-atomkarıncaya karşı dişe diş bir okey maçı sonrası yenen biz olduk atom bir ara bayağı sinirlendi okey tahtalarını masaya vururken cafe görevlisi ve diğer masalardan gelen sert bakışları atlatıp atomu iki görevli eşliğinde cafeden dışarı atmalarından kıl payı kurtararak oyunumuz tamamladık.Diğer masalardada şaban-bluerush ile combatant-white angle arasında mini bir tavla turnuvası yapıldığıda gözlerimizden kaçmadı 8) Zelişşşş hangi ara kahve içtiniz,fallar baktınız sizede helal olsun diyerek smurftan sonra hangi arkadaşımızdan çıktığını bilmediğimiz bir fikirle balıkçıya gidelim fikri çıktı ve tuttuk balıkçının yolunu.Karaçocuk senden huylanıyorum ama altınparkta bir lokma daha yiyemem çok doydum dediğinide hatırlıyorum :roll: karaçocuk sahi sen neden balıkçıya giderken bagajda olsa ben Cafer abilerin arabaya bineceğim diye tutturmuştun,anlayamadım :shock: 8) balıkçıya geçip balıklarımızı yiyip,çaylarımızı yudumladıktan sonra ertesi gün basket maçları olup hazırlık çalışmalarını bizim çay bardaklarını hedef alarak deneyen combatant-whiteangel ikilisine karşı iyi bir savunma veren bizler artık bugün için dur demenin zamanı geldiğini farkederek o günü bitirdik.Sevgili atomun evinde biz çay-sohbet devam ettik tabiki ertesi gün artık duralım diyorduk ki Cafer abi organization ltd.şti.nin planlarından haberimiz olmadığını işbirlikçi denizcenin tel konuşmasından sonra anladık kahvaltı merasimini çok uzun tutmadan tekrar düştük yollara hedef: MOGAN dı Kalem mogan yolculuğumuzun kendisine İstanbulu hatırlatması nedeniyle bir ara bayağı duygulandığnıı paylaştı bizimle :lol: keza mogan a ulaşmak bizim için mini bir şehir dışına çıkma gibi olmuştu neyseki mogan girişinde bizi bekleyen ikincibaharında katılımıyla moganda da çaylarımızı yudumladık vakti daralan Meleği, terminale götürmek için Rana-Melek aramızdan erken ayrıldılar ve Cafer abinin asıl sürprisi kaçırdılar tabiki.cafer abi organizeye Ankara Büyükşehir Belediye başkanını gelmeye nasıl ikna etti orası bilinmez,Sayın Melih GÖKÇEK le birlikte bir kaç hoz resim çekilip,bize özle yaptırdığı şirin bebişlerimizide alarak Ankaradan kokoreç yemeden gitmem diyen Cafer abinin kankası Akşahinin isteği üzerine e tabi bizde boş durmuyoruz dondurmaaaaa diyerekten tuttuk çiftlik yolunu,kokoreç yemek isteyen arkadaşlara gerekli saygı ve anlayışı göstererek ÜTOPYA,ben,atom,mehtap ve fatmazehra beşliside çiftlikte kumpirlerimizi yedikten sonra burdan nereye diye sorulunca çay demlemenin püf noktalarını göstermek isteyen Akşahin e bu fırsatı vermek için atoma çay içmeye gitmeye karar verildi.bir zehir hafiye varsa o da zelişden başkası olamaz sağolsun o da atoma gelerek yolcularımızı uğurlamadan önceki son dk ya kadar bizimle birlikte oldu.Ütopyayı ve Akşahini terminale bırakmak için cafer abiler kalktılar,dostlarla nasıl geçtiğini anlamadığımız iki günün finalini yapmak zor olsada yolcularımızı uğurlayarak günü bitirdik.Her şey çok güzeldi Cafer abinin emeğinden,fedakarlığından dolayı çok teşekkür ederiz,hakkın helal et hepimize çok hakkın geçti abi,sağolasın.Akşahini tanımak güzeldi,iyiki geldi İstanbuldan değerli bir insanı daha tanımış olduk.Ve Ütopikkkkkkk,iyiki geldin ayağına,yüreğine sağlık :) Bu haftasonunu anlamlı kılan ismini unuttuğum arkadaşım varsa lütfen affetsin.

Hatice ne çok gezmişsiniz öyle.
Maşallah valla imrenmedim desem yalan olur.
Kıskandım sizi.
Eeee nede olsa gençlik başka şey ama dimi.

Derya abla rıza abiyi gördüm sadece sizde gelmişsiniz görüşemedik,yayında yapımda emeği geçenler sağolsun diyelim.

BAYILDIM BAYILDIM HARİKAYMIŞ

HARİKASİNİZ YA... BENDE COK GELMEK İSTERDİM AMA SARTLAR UYMADİ.. AMA SİZİN BU KADAR COSKULU EYLENMİS OLMANİZA GÖNÜLDEN SEVİNDİM....
İNSALLAH BİDAKİ SEFERE BENDE GELERİMMMMMMM... YAZGI BEY COK MEMNUN KALMİS ARTIK ANKARAYA YERLEŞCEKMİS:)))))))))
HASRETLE KUCAKLAİYORUM HEPİNİZİ...
SEVGİLERİMLE........

minerva kardeş naptın anlattıklarının hepsi doğru ama istanbul ekibine yıkıldığıımızı bari sölemeseydin :) birde canım oğlum şoför kardeşini unutmuşsun :) gercekden cumartesi ve pazar gününü dolu dolu yaşadım bana çorumspor -artvin hopa maçını bile unutturdunuz:) inşallah daha güzel organizeler yaparız .

Gerçekten çok güzeldi herşey...

Cafer abi herşey için teşekkürler...

Bizim için birçok şey yaptın... :wink:

Hatice Rıza da ordaydı Fundada ama Funda o okulda okumadığı için ve fazla kimseyi tanımadığı için olsa gerek sıkıldı ve eve gitti.
Bende eşimde çocuklarımızda epey kaldık.
Ve emeği geçen herkese bilhassa Cafer'e ve Alper'e çok teşekkür ediyoruz.

Organizasyona katılamadım ama Altınparkta yakaladığım ekiple beraber çok güzel vakit geçirdim.Hepiniz harikasınız.Ben çok keyif aldım açıkçası.Herkese çok teşekkür ediyorum.Melek ablam ve sevgili kankam Ütopya,keşke Ankarada yaşıyor olsaydınız.Kısa süreyle de olsa sizi görmek çok güzeldi.
Ankarada olan ve şehırdışından gelen arkadaşlar,tanıştıklarımız,tanışamadıklarımız,hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.
Karaçocuk fal için teşekkürler :) Daha geniş bi vakitte tanışırız inşallah.Denizatı ne anlama geliyor bi araştırayım ben bakalım :wink:
Uzaktan gelen arkadaşlar yine gelin olur mu? :) Ankaradakiler nasılsa görüşürüz yine :wink:
Minervacım bi dahakine senin de falına bakalım diycem ama ben senin falına baktım bile :D :wink:
Sağlıcakla kalınız efendim :D

BENİM YÜREĞİ İNSAN SEVGİSİ İLE DOLU CANIM KARDEŞİM MİNNOŞ BAŞIN GÖĞE YÜKSELSİN, BENİM HAKKIMDAKİ ÖVGÜ DOLU SÖZLERİNİ OKUDUM VE HEMEN AYNAYA BAKTIM? VE ORDA GÜZELLER GÜZELİ YÜZÜ DAİMA GÜLEN ETRAFINA POZATİF ELEKTİRİKLER SAÇAN MİNNOŞUMU GÖRDÜM, AMAN ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜRKİ BABASI YAŞINDAYIM İHTİYARLAMIŞIMDA DERİN BİR OH ÇEKTİM? YOKSA MİNNOŞUN BABASININ EVİNİN ÖNÜNE YATAĞI YORGANI SERER ? BABASINA DERDİMKİ YA BU KIZI BANA VERECEN YADA BEN BURDAN GİTMEM:))İNAN MİNNOŞ BENİM KIZIM HASRET KADAR SEVDİM SENİ KARDEŞİM, O GÜLER YÜZÜN HİÇ SOLMASIN BAŞIN GÖĞE YÜKSELSİN İYİKİ ANKARAYA GELİPTE TÜM KARDEŞLERİMLE TANIŞMIŞIM, ÜÇ GÜNLÜK ÖMÜRDE BUNDAN DAHA GÜZEL BİR GÜN DAHA YAŞAMADIM, MANEVİYATI EN ÜST NOKTADA OLAN BU GÜNDE EMEĞİ GEÇEN CAFER KARDEŞİME FATİHİME YÜZ MİLYON BALONCUK TŞKLER EMEĞİNİZE SAĞLIK. KARAM AFEDERSİN CANIM BENİM ABİNİ MAZUR GÖR SENİ HATIRLAMAMAK NE MÜMKÜN CAN KARDEŞİM, MAMAFİ UNUTMUŞUM İŞTE,EEEEE İHTİYARLIK İŞTE İDARE ET ABİNİ , TÜM PERENSESLERİMİ, VE B EFENDİ KARDEŞLERİMİ SEVİYORUM.

Saat sabah 07:10 olduğunda hiç bitmeyeceğini sandığım yol artık bitmiş, otobüs perona yanaşmıştı çoktan..
Bu saatte sıcacık yatağımdan kalkmak ve 2 simit kapıp iş yerinde sabah keyfi yapmanın yerine neyi tercih etmiştim..Biraz kızgın, biraz yorgun,birazda köyden indim şehire şaşkınlığıyla etrafıma bakınıp durdum dakikalarca..
‘Ya senin ne işin var burada’ deyip duruyordum kendi kendime.
Samimiyetine inandığım insanlar için,gecenin bir vakti,hemde yorgun argın düşmüştüm yollara. hep samimiyetine güvendiğim insanlardan darbe yemişken bu yaptığımın doğruluğu ve yanlışlığının muhakemesini ’sen adam olmazsın’ diyerek bir sonuca bağladım ve Cafer ağa ve saz ekibini beklemeye başladım.
İyikide adam olmamış benim yüreğim.yoksa bu kadar güzel insanlarla koskoca 2 gün beraber olmak fırsatımda olmazdı o zaman.İlk defa işe yaramıştı.
Cafer acele 6. çıkış kapısına gel dediğinde telefondan,vaktin geldiğinide anlamıştım.acele çıktım çağırdığı yere telefon elimde ‘yaaa nerdesin sen’ diyordu Cafer.Bende ‘kanka karşındayım’ diyordum.sonra sarmaş dolaş tanışma faslı.
Cafer Ülgen, Ütop, Rooc, Kara Çocuk,Belmando Kenan abi,İlyas, Yaralı Gül,Gebermiyesice, Şaban,oradaydılar.Doğruca etkinliğin yapılacağı mekana doğru yol aldık.Oradada bizleri okulun mezunları karşıladılar,güzel bir sabah kahvaltısı yaptık.Sohbet koyulaştıkça sıcaklığın da arttığını fark ettim. Kenan abi,kara çocuk,İlyas,Cafer…ben sanki bu insanları senelerdir tanıyor gibiydim.
Sonra ekip toplanmaya başladı ve güzel bir etkinlik oldu.
Ve ardından tadına doyulmaz anlar yaşadık hep beraber.rahatsızlığımın başlangıcı olan 10 sene öncesinden,ruhumda kalan derin izleri silmeye yetecek kadar, bir psikoterapi niteliğinde geçen bu 2 gün 1 gece için, Organizasyonu düzenleyen:
caferulgen ve fatih aslana
Bana göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı:
Rooc, kalem abla, minerva, atom, denizce,şaban,mehtap,ütop,FatmaZehra,karaçocuk,bluerush,gebermiyesice,ilyascura,Kenan abi,muhittin,yaralı gül(inşallah yanlış yazmamışımdır) zele 1453,
adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlara,ve tatil gününü bizim için feda eden caferulgenin oğluna
sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.iyi vardınız ve bende oradaydım
sizleri çok sevdim.[size=3][/size][size=6][/size][size=7][/size][size=6][/size][size=1][/size][size=6][/size]

Allahım o neydı ya uc gun gectı uzerınden hala yorgunlugumu atlatamadım..ıkı gunde Ankaranın gezmedıgımız yerı kalmadı..sabah kendımı tıkıs tıkıs bır arabanın ıcınde buldum utop ve saban kesınlıkle zayıflamanız lazım pestılımız cıktı valla..denızın keyfıne dıyecek yoktu zaten havalı koltukta tek basına :evil: ya bıde tutturmazmı ben kahvaltı yapacagım dıye bız arkada nefesı zor alıyoruz o kadar ınsanı ındırıp sonra tekrar bındırdı uyus :wink: allah tan okul yakındıda cabuk ındık..ınanılmaz bı kalabalık valla onumuzdekı arkadasları bıle goremıyoruz arıyoruz nerdesınız dıye tarıf edıyor aynı yerdeyız ama bırbırımızı gormuyoruz oyle bı kalabalık..sehır dısından gelen uykusuzlarla tanıstık; :lol
AKSAHIN; aksi, :) yardımsever,esprılı,alıngan bı beyefendı..uyus dısardan geldı okey de benı kendı evımde yendı..
KENAN ABI; Allah ım bı ınsanın bu kadar cokmu anısı olur ya her duruma gore bı anı cok guldurdu bızı saolsun ıcı dısı bır cok sıcakkanlı... saol abı geldıgın ıcın,
ILYASCURA; Ona bısey soylememe gerek yok tam bı beyefendı sakın, sessiz,insanı kırmaktan cekınen gonlu cok guzel bı ınsan..
KALEM ABLA;Herkese ayak uydurabilen ,anlayıslı, sıcacık bi insan..bize güzel bır suprız yaptı..gelısınle cok mutlu olduk ablacım.keske daha fazla kalabılseydın..
SABAN; cok guleryuzlu bı ınsan, senı hasta ettık kusura bakma saban :)
UTOP; Cok yufka yureklı, sessız, sevmenın en buyuk deger oldugunu bu genc yasında ıdrak etmıs harıka bı ınsan..kusura bakma utop senı arabalarda sıkıstırdık bıraz ama :lol:
KARACOCUK; Nasıl neselı bı ınsan bu ya ınsan hıcmı yerınde durmaz, kızlar bakın soylemedı demeyın gercekten yakısıklı benım kardesım..ayrıca yuzu kadar gonlude cok guzel..ama bıraz korkak :lol: ferhat cım bana soyledıklerın kac vakıtteydı canım :lol:
GEBERMIYESICE; cok pozıtıf bı ınsan, hemen ortama ayak uydurabılen
yerınde duramayan,cokta esprılı..butun kurtlarını doktu bu arada :lol:
ayrıca DENIZCE,BULUERUSH,ATOM KARINCA,MEHTAP, MINERVA,IKINCI BAHAR,NAZLICAN,ROAC,ZELE1453, IBRAHIM, OMER,MUHITTIN sızlerı anlatmama gerek yok zaten herkes tanıyo dermısım :) ama cok guzel,dolu dolu ıkı gun gecırdık.. ALTINPARK,ORDAN OKEY PARTISI,ORDAN BALIK PARTISI, ERTESI GUN MOGAN GEZISI PESINDEN CIFTLIKTE DONDURMA KEYFI ,VE FINALI ATOMKARINCANIN EVINDE PASTA KESEREK KUTLADIK..
ATOMKARINCA; yuregı sevgı dolu kocaman bı ınsan.. o kadar ınsanı en ıyı sekılde agırladı evınde yuzunden tebessum hıc eksık olmadan,cıvıl cıvıl bı ınsan hıc yerınde durmuyor tam bı atomkarınca :lol:bu arada atomcum senle ortak bı ıs yapsak mesela pansıyonerlık köşeyı donerız valla :lol: .. dedım ya dolu dolu ıkı gun bızı yanlız bırakmayan butun arkadaslarımıza ozellıkle ıl dısından gelen arkadaslarımıza cok tesekkur ederız..ama en buyuk tesekkuru ınsanların bırbırını tanımasını yenı dostluklar kurmasını saglayan bızlerı kırmayıp her ıstedıgımızı gerceklestırmeye calısan elınden gelenın en ıyısını yapmaya calısan cok degerlı arkadasımız CAFERULGEN E...HAKKINI HELAL ET CAFER gercekten cok ıyı bır organızasyon oldu cok tesekkur ederız..( ayrıca aykut a da cok tesekkur ederız :) )

herkes ne kadar mtlu olduğunu güzel bir gün olduğunu yazmış.
sanırım bende yazabilirim ne hissettiğimi.
AÇIK SÖYLEMEK GEREKİRSE,
MOGAN DAKİ BULUŞMAYA GELDİĞİME GELECEĞİME
BİNKEREPİŞMAN OLDUM.HALA KENDİME KIZMAKTAYIM..
10KM FAZLA YOL GELDİNİZ DİYE ,
ORDAKİ ÜYELERİN İSİMLERİNİ TEKTEK YAZMAYACAĞIM
bikaç kişi hariç..
FAKAT;Bİ BENİ DÖVMEDİĞİNİZ KALDI..
AÇIKÇASI HİÇ MEMNUN KALMADIM
SEVMEDİM TAVIRLARINIZI,10KM İÇİN BU KÜÇÜK HESAPLAR YAPILMAZ.
BİLMEYEN ANKARA NIN DAĞLARINA ÇIKARDIM SİZİ ZANNEDER.
ARKADAŞIM KALEM SAKATLARLA KAYNAŞMAM İÇİN BENİ MOTİVE EDİYORDU .
O DA HATA ETTİ SANIRIM,BENDE.
neyse ,SİZE MUTLU ORGANİZASYONLAR.
SEVGİLER...

Kenan Abi'm, KARAÇOCUK, akşahin arkadaşlarım.. Hakkımdaki Güzel düşünceleriniz için hepinize teşekkür ederim.. İnsan insanın aynasıdır. Bizde gördükleriniz sizlerin dosluğunun yansıması sadece, extra bişey yapmadık bizler.. Sizleri memnun gönderebildiysek ne mutlu bize :wink:

Darısı İstanbula
:wink: :wink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt