Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 Nisan Ankara buluşması (Doğan Çağlar Ortopedik Engelliler okulu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben İstanbuldan gitmeyi düşünüyorum eğer yanıma arkadaş bulursam otomobilimle yani arabam ile gitmeyi düşünüyorum bu konuda görüşmek istiyen varsa görüşelim

www.abali40@hotmail.com

[/b]Şimdiden 202 olmuşuz o gün okulda desenize deprem olacak :D [/img]

merhabalar,

Mikail Berk
Servet Açıkgöz
Vedat Turoğlu

isimlerini de ekleyebilir miyiz lütfen.

Arkadaşlar da bize katılacaklar...

Görüüşmek üzere

ankara buluşması

Arkadaşlar ben gelmeyi çok istiyorum.inşallah izin alabilirsem işyerinden.hafta içi izin kullanıyorum hafta sonu izin alamıyorum.

mikail okulda şu anda öğrenim gören öğrencilerden alınmayacak ok yoksa okul mezunlarından alınacak

arkadaşlar geç mi oldu bilemiyorum ama eğer geç kalmadıysak bizide yazabilir misiniz? Ben ve derin 2 kişi olarak geleceğiz. Saygılar

ORGANİZASYONU DÜZENLEYEN ARKADAŞLAR BENİDE 2 KİŞİ OLARAK LİSTEYE EKLERMİSİNİZ!....OKULUN BU ORGANİZASYONUNDA EN ESKİ ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİ OLARAK ORADA OLMAK ÇOK MUTLULUK VERECEK BANA!.....GÖRÜŞMEK ÜZERE!....

[size=6]oooOOOooOOoOOOOOO [/size]
:shock: :shock: :shock: :shock: neler görüyorum bi ton insan var yahu :shock: :shock:

Benide yazarmısın caferulgen?230uncuyum :)

Eski elemanları görmek iyi olcak max, derin, minerva ;)... bizim evrende gelirmiki yaw bi bakim.
:mrgreen: :mrgreen: :twisted: :roll: 8)

onon' Alıntı:
[size=6]oooOOOooOOoOOOOOO [/size]
:shock: :shock: :shock: :shock: neler görüyorum bi ton insan var yahu :shock: :shock:

Benide yazarmısın caferulgen?230uncuyum :)

Eski elemanları görmek iyi olcak max, derin, minerva ;)... bizim evrende gelirmiki yaw bi bakim.
:mrgreen: :mrgreen: :twisted: :roll: 8)

evrenede sen ulaş bence orti,bu haftasonu nostalji yapacağız gibi görünüyor bencede sevgili max,beril ve rıza abileride görüyorum listede ve bakalım başka sürpris konuklarımızda olacak mı kimbilir :roll: :?

Arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz? O gün bende toplantıda olacağım.

ankaraya bakın ya uçmuş ist uyusunnnn ooo ist uyumayınnn kalkınnn
gözünüzü açın

İSTBUL BEN GÖZÜM KAPALI DİNLİYORUM, İNADIMADA ANKARAYA GELİYORUM ŞİRİN :D

hemde bensiz ,öylemi cafer ağam,netten katılabilirmiyim bende

26 04 2008

geçenki buluşmaya adımı yazdırdım katılamadım bu sefer gelecem ama not edin bi köşeye adımı bari

benıde eklersenız sevınırım.bende tanımıyorum kımseyı ama tanımak ısterım

Daha onceki organizasyon ve bulusmaları hep kacırdım sonradan haberim oldu. Bu sefer mutlaka aranızda olmak istiyorum degerli arkadaslar.
ben ve arkdasım beraber gelecegiz kısmetse.

Bizi iki kişi listeye ekleyebilirsiniz.

Özür dileyerek listeden çıkartılmak istiyorum.. :roll:

Teşekkürler..

[size=3][/size][/b]
CAFER ABİCİM MRB. BEN SONGÜL SEVİNÇ BENİDE LİSTEYE EKLERMİSİN?
YALNIZ SAYI 1 DEĞİL 2 BİR ARKADAŞIMLA GELECEĞİM 0 :lol:

İlk yorumu ben yazayım:)

Sabah 7 de cafer, gebermiyesice ile AŞTİ'ye gidip RAVZA, akşahin, Karaçocuk ve Kenan Abi 'yi alıp doğru okula gittik. Diğer misafirler toplanana kadar epey vaktimiz oldu. Güzel bi kahvaltı eşliğinde sohbet edip kaynaştık.. :) Kenan Abim , RAVZA ve Günesstar58 ablam.. Sizleri tanımak çok güzeldi.. Sohbetinize doyamadık.. tekrar bekliyoruz haberiniz ola :D

UTOPYA , KALEM ve KARAÇOCUK süpriz yapmışlar bize aramızdaydılar.. Ne iyi ettiniz :)

Organizatörlerimiz :) Cafer ve Fatih hepimizle tek tek ilgilendiler..

Organizasyon sonrası bizi Atatürk Orman Çiftliğine götürüp kokoreç ziyafeti çekmemizi sağlayan Vahide arkadaşıma da ayrıca teşekkür ediyorum.

Kısacası.. Dostlarla birlikte hoş, tadı damağımızda bir gün geçirdik. Bu güzel organizasyonu düzenleyip emeği geçen arkadaşlarıma ve İsmini sayamadığım, Organizasyona katılıp bizimle birlikte olan bütün arkadaşlarıma Teşekkürler...
:wink:

Sen beni tanıman ama ben seni tanıdım.... Sen roac deilmisin :lol: :lol:

Bunu nasıl yapiolar diodun marjinal bebeğim her yerde baarıo... Vatandaşın dedii gibi ' Seni kırmısı kafandan tanıdım ' :lol: :lol:

Bu gün roac ıma hayran bi vaziete geldim yaa şirin şii...

Çocuk anne die sarıldı roac ıma kalabalık bi gurubun arasına giripte bu kimin demesi harikaydı ya :lol: :lol:

RAVZA, Kenan Abi,Akşahin,KARAÇOCUK,saban,denizce,Kalem,güneşstar,caferulgen ve ve herkes iiki ordaydınıs yüzünüsde hep bir sırıtma gerçekleştirmek isterim çok güseldi.. EYVALLAH...

Bu arada vahide sana bi kedi alcam :lol: :lol:

Hepinis muhteşemsins Fatih bey sen bu işi zirvedeyken bırak yaa :lol: :lol:

Sizleri çoooooook sefioooooooooooommmmmm :lol: :lol: :lol:

NOT : İNCİR ÇEKİRDEĞİNİ ŞİŞİRİP HİNDİSTAN CEVİZİ BOYUTUNA GETİREN KUCAK DOLUSU NEFRET.... EĞER BİR KEZ DAHA ÖMRÜMÜN YÜZÜNDE ÜZÜNTÜYE SEBEP OLURSAN... HİÇ GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADAN BİR KEZ BİLE DÜŞÜNMEDEN SENİ VURURUM...... :evil: :evil: :evil: :evil:

bende sizleri tanımaktan gerçekten cok zevk aldım hepinizi cok sevdim ayrıca organize eden arkadaşlara tşk ediyorum. Emeklerine sağlık arkadaşlarımızın inşallah bir daha görüşürüz hepiniz mükemmeldiniz sizleri cok seviyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt