Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 26 Nisan Ankara buluşması (Doğan Çağlar Ortopedik Engelliler okulu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BEN SİZİ TANIMIYORUM BAHAR HANIM,AMA BU ORGANİZASYONA GÖLGE DÜŞÜRECEK SÖZ SÖYLEMEY HAKKININIZIN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.BİZLER KİLOMETRELERCE UZAKTAN GELMİŞSEK SENDE BİZE 10 KİLOMETRE GELEBİLİRDİN.
BİRDE KALEM ABLANIN BİZİM HAKKIMIZDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ SENİN AĞZINDAN DEĞİL ONDAN DUYMAK BİZİM İÇİN DAHA İYİ OLURDU.
ORTADA BİR HATA YOK SADECE BİRAZ BENCİLLİK VE İNSANLARA TEPEDEN BAKIŞINIZ VARDI.HEPSİ BU.

ben türkiyeyi gezerim yaw arkadaş için yazılanlarla ne anlatılmak isteniyor anlamadım

iki gündür harika bir gerçek roman okumaktayım

okudukça mutluluğumu tarif edemem inanın

ne kadar güzel insanlarsınız

hepinizi seviyorum

bir daha,ki ank buluşmasında inşaallah aranızda olmak dileğyle :D :D :D

dolu dolu iki gün süperdi siteden arkadaşlarla beraber çok mutluyduk herkese tşk ederim.

ikinci bahar' Alıntı:
herkes ne kadar mtlu olduğunu güzel bir gün olduğunu yazmış.
sanırım bende yazabilirim ne hissettiğimi.
AÇIK SÖYLEMEK GEREKİRSE,
MOGAN DAKİ BULUŞMAYA GELDİĞİME GELECEĞİME
BİNKEREPİŞMAN OLDUM.HALA KENDİME KIZMAKTAYIM..
10KM FAZLA YOL GELDİNİZ DİYE ,
ORDAKİ ÜYELERİN İSİMLERİNİ TEKTEK YAZMAYACAĞIM
bikaç kişi hariç..
FAKAT;Bİ BENİ DÖVMEDİĞİNİZ KALDI..
AÇIKÇASI HİÇ MEMNUN KALMADIM
SEVMEDİM TAVIRLARINIZI,10KM İÇİN BU KÜÇÜK HESAPLAR YAPILMAZ.
BİLMEYEN ANKARA NIN DAĞLARINA ÇIKARDIM SİZİ ZANNEDER.
ARKADAŞIM KALEM SAKATLARLA KAYNAŞMAM İÇİN BENİ MOTİVE EDİYORDU .
O DA HATA ETTİ SANIRIM,BENDE.
neyse ,SİZE MUTLU ORGANİZASYONLAR.
SEVGİLER...

seni kim kızdır ablam beaaaa sakiiiinnn

caferulgen' Alıntı:
minerva kardeş naptın anlattıklarının hepsi doğru ama istanbul ekibine yıkıldığıımızı bari sölemeseydin :) birde canım oğlum şoför kardeşini unutmuşsun :) gercekden cumartesi ve pazar gününü dolu dolu yaşadım bana çorumspor -artvin hopa maçını bile unutturdunuz:) inşallah daha güzel organizeler yaparız .

Canım kardeşim Aykut kusuruma bakmayasın pazar günü,gün boyu bize çok rahat bir yolculuk keyfi yaşattın,sanada çok teşekkür ederiz :wink:

Arkadaşlar bizi unutmuşsunuz sanırım :D cafer ağamı kimse paylaşamıyooo :D gelen ve gelemeyen arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum iyikiiii varsınız bu tür organizasyonları artık geleneksel hale getirmek sizlerinde elinde sayesinizde bu festivale dönüşcek

[ı]çok güzel bir organizasyondu hayatımda ayrı yeri olan canım arkadaşlarımla beraber olmak, onlarla gülmek ve eğlenmek süper bişeydi çok mutlu oldum.

şehir dışından gelen arkadaşlarız;

kenan abim: şen, şakrak sevgi dolu bir insan her ne kadar beni soğuk bulsada ben onu çok sıcak buldum aramızda olmasından mutluluk duydum..

ütopik: Canım kardeşim, kocaman yürek seni seviyorum, yiki aramızdaydın...
Melek ablam: Onu anlatmaya kelimeler yetmez sevgiyi ve saygıyı sonuna kadar hak eden süper bir kişilik.

Karaçocuk: çok sevdiğim yakışıklı yakışıklı kebap düşkünü birazda korkak :d kaza geçirereceğimiz an gözümün önüne geldide ferhat hala yüzümde tebessüm oluşuyor :d

akşahin: Efendi, yardımsever, espirili, çatık kaşlarının arkasında çok iyi bir kalp taşıyan, hep korktuğum ve ondan boşuna korktuğumu anladığım :d çatık kaşlara aldanma diyen kocaman bir yürek... :d

şaban: Güler yüzün, ilgin, alakan ve bize gösterdiğin yakınlık için tşk ederim.

Ve ankaradaki canım dostlarım sizi anlatmaya gerek yok iyiki tanımışım sizleri..

Ve muhittin senle ilk kez tanıştık, efendi kişiliğin yardımseverliğin ve bize arabanı feda ettiği için çok tşk ederimm seni tanıdğıma memnun oldum.

Ve ve ve cafer abimmm muhteşem organızasyonun için sana teşekkürü bir borç bilir ellerinden öperim :d fatih aslana da tşk ederim.

Son anda mogan gölünde bize eşlik eden ikinci baharada aramızda olduğu için tşk ederim.[/ı]

Sizleri tüm kşiliğinizle ayrımsız seviyorum can kardeşlerim, hepinizin yazısını tek tek okudum ve inanın yürekleri bu kadar güzel insanlar olsa olsa sizler olursunuz , siz kardeşlerimle gurur duydum , bu organizasyona katılmayan veya katılamıyan kardeşlere geçmiş olsun,istbulda görüşmek dileğiyle diyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum , sevgiler saygılar sunuyorum.

FATİH-ASLAN' Alıntı:
Arkadaşlar bizi unutmuşsunuz sanırım

Fatih aşk ol , seni nasıl unuturuz yahu, ahanda ispatı :D

roaccutane' Alıntı:
Organizatörlerimiz :) Cafer ve Fatih hepimizle tek tek ilgilendiler..

Bu arada sabah okula ilk geldiğimizde bize okulu gezdiren yardımcı olan ik38 (İbrahim)arkadaşımızı da unutmayayım.. hepinize teşekkürler :wink:

26 NİSAN 2008 ANKARA BULUŞMASI İLE İLGİLİ DÜŞÜNCE VE DUYGULARIMIZI ANLATALIM.

Değerli dostlar ..

Ankara Ortopedik Engelliler bize eğitimcilere çok şeyler öğretti,engelli bir insanı sevmenin ne kadar yüce bir sevgi olduğunu öğretti. hayata bakış açımızı değiştirdi, temennim şu dur ki ,gerek yerel yöneticilerimiz gerekse devlet yöneticilerimiz saklanması daha mümkün olmayan gün gibi ortada olan engellilerin sorunlarını görüp bir an önce çevap verirler.
Değerli dostlarım iyiki varsınız. öncelikle 26 Nisan ankara buluşmasını tertip ve organize eden Sayın :Cefer ÜLGEN ,Sayın : Alper BAŞARAN,Sayın : Fatih ASLAN ve isimlerini hatırlayamadığım ve emeği geçen bütün kardeşlerimi tebrik ediyorum,
Yıllar önce derslerine girdiğim ve bir sürü tatlı anıları olan kardeşlerimi tekrar görme ve hasret giderme fırsatı verdiniz bana. Çok güzel bir dostluk buluşması oldu,bu vesile ile bir dostluk destanı yazdınız Ankara'da
şahsım olarak bu organizasyon geleneksel hale getirlmeli her yıl aynı tarihte Ankara'da buluşma dileğimle.
Mersinden sıcak selam ve saygılarımla,Hoşcakalın,dostça kalın.

İbrahim BEKLER
MERSİN

Deniz seni nasıl sevdiğimi sen biliyorsun, ve inan seni seviyorum kardeşim, o görüşme anı bir tuhaflık bir şaşkınlık oldu nedense, ben tarifini yapamıyorum sen yapabilirmisin , sanmıyorum ve sana tekrar diyorumki seni seviyorum kardeşim, abin sana kurban olsun.

Bence alper başar'ıda unutuyoruz o arkadaşımızada ben burdan tşk ediyorum

Alper'ede binlerce kez teşekkür ederiz.
Unutulurmu hiç yazdım bir yerde ama nerde hatırlayamadım bulamadım.
Hah hatırladım albümlerde yazdım galiba.

bu kadar kişiyi kim topladı alper ulaştı çoğuna tşk alperr çoğunu tel arayarak ulaştı baya kabarık telegon faturası gelmiştir:)

Çok güzel ve nezih bir organizasyon yapılmış.
Ememeği geçenleri ve katılanları kutluyorum.

Kimleri unutmamışıkki güneş h efendi, kara çoçuk bana onu unttuğum için sitem etmiş haklı vallahi, senden tekrar tekrar özür diliyorum kara . Mamafi ben günlüğüme mümkün olduğunca tek tek siz kardeşlerimi yazıyorum . şimdilik kız kardeşlerimi yazıyorum çentilmenlik adına, bitince kızlar, b efendi kardeşlerimi günlüğüme yazacağım başta cafer fatih ve sen olmak üzere karam.

emeğine ve yüreğine sağlık roooc ,harika olmuş

harika olmuş canım ellerine sağlık

şarkıda süpperrr :D

caferülgen arkadaşım seninde ellerine sağlık

çok hoş bir gün ve çok hoş bir anı :D

cafer abim ve roac çok güzel olmuş ellerinize sağlık

bende izledim arkadaşlar çok iyi olmuş allah nazardan saklasın mezunlarımızı ve biz üyelerini!...

bende mezunlardanım gelemedim ama seneye yada bidakine inşallah kısmet tabi.

herkesin eline ve yüreğine sağlık emek verenlere teşekkür ediyorum.
saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt