Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
öncelikle tş ederız tabıkede bekleriz sizleri mısafır etmek bize şeref verir...önercim arkadaşların senin yüreğine emeğine sağlık.ALLAH yar ve yardımcınız olsun güzel insanlar.düzenleyeceğiniz buluşmaya ben ve 4 arkadaşım katılmayı düşünüyorz kısmet olursa inş. sizlerle olacağız.kolay gelsin ....
tşk ederiz sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarızönercim arkadaşların senin yüreğine emeğine sağlık.ALLAH yar ve yardımcınız olsun güzel insanlar.düzenleyeceğiniz buluşmaya ben ve 4 arkadaşım katılmayı düşünüyorz kısmet olursa inş. sizlerle olacağız.kolay gelsin ....
saol abi ama insan yınede dayanamıyor sinek pisliği miğde bulandırırmış ya ondanF.C.Ü bu olumsuz tutumu hep yapıyor sağolsun..!Çocuklar fazla sıkmayın canınızı,katılım listesine baktıkça yüzümde gülücükler oluşuyor maşallah bereketi içinde bir buluşma olacak....sevgiler Kayseri...
Tabiki Ramço sensiz hiç olmaz valla tüm arkadaşları çok özledim,sevgili jetset ve ersoy_ks vede yakisikli77 kardeşlerim sevgiler bizden emeğinize teşekkürler fazlada canınızı sıkmayın...ha aklımdayken Cdişçi'nin oğlunu ve kızını hemen yazın valla lastiklerimizi patlatacak oğlu bilginize...heheeeeee!Eeee Miremurum, şefim ve Cemil kardeşim olurda ben olmammı. Arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim....
biz tş ederız abi bizlerı sereflendırıyorsunuzz..Tabiki Ramço sensiz hiç olmaz valla tüm arkadaşları çok özledim,sevgili jetset ve ersoy_ks vede yakisikli77 kardeşlerim sevgiler bizden emeğinize teşekkürler fazlada canınızı sıkmayın...ha aklımdayken Cdişçi'nin oğlunu ve kızını hemen yazın valla lastiklerimizi patlatacak oğlu bilginize...heheeeeee!
tşkrler yok abi ne canımızı sıkacaz meyve veren ağaç taşlanırmış tabiki olumlu olduğu kadar olumsuzda yorumlar yapılacaktır inş. sizin gibi güzel insanların katlımıyla güzel bir etkinlik olurda en güzel cvp ı biz öyle vermiş oluruzTabiki Ramço sensiz hiç olmaz valla tüm arkadaşları çok özledim,sevgili jetset ve ersoy_ks vede yakisikli77 kardeşlerim sevgiler bizden emeğinize teşekkürler fazlada canınızı sıkmayın...ha aklımdayken Cdişçi'nin oğlunu ve kızını hemen yazın valla lastiklerimizi patlatacak oğlu bilginize...heheeeeee!
tamamm olarYörükoğlu senden gel tam kadro Tokatlı gidelim
Kozaklıyı çok iyi bilen ve hatta şuan orda bulunan birisi olarak belirtmeliyim ki malesef en kötü oteli seçmişsiniz.Keşke Roza,Termalya ya da Kattre'yi seçseymişsiniz.Özellikle Rozayı tavsiye ederdim.Yemek ve havuz olarak en iyisidir.Ama inşallah umduğunuzu orada da bulabilirsiniz arkadaşlar.Şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
sen çayları hazırla
tamamm olar
sen adresı verr ben çkar gelerem hemşoTamam semaveri hazırlıyorum, 2 aya kadar ancak hazır olur yörükoğlu
sen yap sana gelek tohatlılar olarak :dsemaver çayına bende dayanamam
öyle yok dicen arkadaşlar semaverı yakıyom 1 saat sınra ordayız dımı kızlarrrrbuyrun gelin,
öyle yok dicen arkadaşlar semaverı yakıyom 1 saat sınra ordayız dımı kızlarrrr
evettttt
hmmmm inş.Arkadaşlar,havalar ısınsın,burda güzel semaver yapan çay bahçeleri var tplanıp gelin ne zaman isterseniz,ama bana haber vermeyide unutmayın sakın, oky
başlıyacam 2 nazınıza bi çay içcezztamam tamam ben yakayım semaveri nazlı şey,ama bende nazlıyımdır ne olcak şimdi