Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Üye buluşması] 31 Ağustos 1-2 Eylül (3.Geleneksel) Kayseri Engelliler Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Güzel Organizasyona Katılan Herkeze İyi Eğlenceler Dilerim...=)

jetset arkadaşım az önce seninle telefonda görüşmüştük kocaeli den. Öncelikle organizasyonunuz hayırlı olsun. Ben ve eşim gelmek istiyoruz bizide listeye eklersen seviniriz.(tekerlekli sandalye) sizlere şimdiden başarılar.

fatma sağdıç abla sen beni çıkarabirmisin bilmem ben seni çok iyi tanıdım ankarada aynı okulda okuduk ben buluşmaya geliyorum senide görmek isterim aramızda

bende geliyorum ankarayı toplayıppp:)))
topla gel abla ank az olur yanına bi şehirda al gel :)

jetset arkadaşım az önce seninle telefonda görüşmüştük kocaeli den. Öncelikle organizasyonunuz hayırlı olsun. Ben ve eşim gelmek istiyoruz bizide listeye eklersen seviniriz.(tekerlekli sandalye) sizlere şimdiden başarılar.

fatma sağdıç abla sen beni çıkarabirmisin bilmem ben seni çok iyi tanıdım ankarada aynı okulda okuduk ben buluşmaya geliyorum senide görmek isterim aramızda
ewet konuştun ben şahidim :) yazacağiz sizi tabikide seve seve..

bende gelmeyi isdiyorum eğer1 eylülde sınavım olma durumum var olmazsa geleceğim:)

Selam

Arkadaşlar,

50 TL. oda fiyatımı yoksa kişi başına olan ücret mi?

Bu fiyatlara yemek dahil mi?

Selamlar

sağolasınız ilginiz içinde teşekkür ederiz tabi eklendiniz bile ...

bende gelmeyi isdiyorum eğer1 eylülde sınavım olma durumum var olmazsa geleceğim:)

çok sevinirim serkancım inşallah o tarihde müsayit olursun

ALİ YÜCE;

Ali abi 50 tl kişi başı ücret bu fiyata yemekde dahil.

marbiling;

düşünceleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim..inşallah programınız uyar ve gelirsiniz ...anlaşılan o ortamı daha önce yaşamışsınız buda ilkkez gidecek olan arkadaşlarımız için fikir eder sizin düşünceleriniz ...

bu buluşmayı pek anlamadım ya

neyini anlamadınız ? anlamadığınız noktayı acıklayalım

Türkiye'de ki engelliler bir şehirde mi toplanıyor, ben mi öyle anladım?

Doğru anlamışsınız, kontenjan yettiği kadarı herkesi bekliyoruz.

Amacımız internet üzerinden tanıştığımız arkadaşlarımızla dostluklarımızı reele taşımak, daha çok pekiştirmek, eğlenmek, tatil yapmak ve güzel vakit geçirmek...

Doğusunda Zamantı,
Kızılırmak kuzeyde,
Güneyinde Erciyes,
Yükselir her düzeyde,
Kocasinan'a karşı, Melikgazi güneyde,
Bol akarsuların, temiz Kayseri.

Seviyorum bu Şehri...

Eyvallah kardeşim, bu şehirdekilerde seni seviyor...

slm arkadaşlar.kayseri buluşmalarının övgüsünü antepde arkadaşlardan çok duydum.bende çok gelmek istiyordum.ama umre dönüşü olacagından gelemicem ama kozaklıya termal otele gittimçok güzel otelller var orda.ben herkese tavsiye ederim.ve fiyatıda gayet uygun.buluşmayı düzzenleyenleri tebrik ediyorum.belki gelebilirim.katılanlara ve gidenlere iyi eglenceler.
tş ederiz bekleriz tabii..

peki amacımız ne
Burdaki amaç Türkiye'de ki engelli arkadaşlarla birlıkte olmak, tanışmak, eğlenmek, dostluklar edinmek, gezmek, tozmak tozutmak :) Bizlerin gezmesi bir nevi kısada olsa tatil gibi olması gibi birşey. Biz engelli arkadaşlar bir araya gelmebilmek için bu tür buluşmalar sebep oluyor, amaç bu. Yani bu işi yaparkende hiç bir beklentimiz olmadan yapıyoruz, yeterki insanlar ve insanlık mutlu olsun stop..

10 yaşında ikiz çocuklarımız var. Eğer onlardan ücret alınmazsa bizde eşimle gelmek isteriz. Böyle organizasyonlar bence güzel paylaşımlar.

merhaba derya hanım sizden sonra oteli arayıp görüşdüm 06 yaş grubu ücretsiz 07-11 yaş grubu yarı fiyatı alınacak bilginiz olsun...
isminizi yazmamı istediğiniz zaman listeye ekleneceksiniz...

ewet derya hanım elimizde olsa biz almazdık ama maalesef otelin şartları bu yınede elimizden geleni yapacaiz şüpeniz olmsın.

Ben eşimle bir konuşayım da o zaman sizlere haber veririm.
Gösterdiğiniz özen ve ilgi için ayrıca teşekkür ederim.

bizde gelmek istiyoruz eşim ve 6 yaşından küçük 2 kızımla beraber.

Beni de ekleyin (ben+eşim+0-6 yaş grubu 2 çocuk)

güllerdiyarı;
tabiki musa bey şuanda yerimiz mevcut ekliyorum..ilginizden dolayı teşekkür ederiz

Bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen arkaşlarımızı tebrik ediyorum. Geçen yıl ve önceki yıllarda da yapılan etkinliklerinizin çok güzel olduğunu duydum. İnşaallah bu sene katılabilirim. Arkadaşlarımla da konuşayım ve işlerimi de ayarlayabilirsem tekrar yazıp sonucu bildireceğim size.

Arkadaşlar buluşmamıza gün geçdikce zaman azalıyor beklenen güne 1 ay dan biraz daha fazla kaldı ama göz kapayıp açıncaya geçecekdir

sizin için cumartesi günü süpriz gezi hazırlıyoruz eminim beğenip memnun kalacaksınız ...

sizleri fazla meraklandırmamak için de gelecek haftalarda burdan açıklarız artık :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt